Fă un plan și începe o carieră de succes în IT în 4 pași

Web Design for Managers

Descrierea cursului

Este binecunoscut faptul că „ambalajul vinde produsul”, și nu e nicio diferență pe web unde este foarte important să cunoaștem anumite caracteristici tehnice ale designului web în contextul utilizării sale pentru definirea și implementarea strategiilor online ale organizației. De asemenea, cunoașterea posibilităților concrete pe care le oferă designul web în contextul nevoilor de afaceri ale organizației, permite o realizare mai de calitate a proiectelor web prin mai buna definire a nevoilor, fapt care permite designerilor web să-și facă munca mai bine. 

Scopul cursului

Acest curs unic oferă cunoștințe reale și aplicabile în domeniul aplicării în afaceri a designului web, precum și cunoștințe despre caracteristicile concrete ale tehnologiilor web din designul web necesare pentru definirea cu succes a proiectelor online. 

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Social Media, Online PR & Community ManagerDigital Marketing Planner & Account ManagerWeb Project Manager & Data AnalystOnline Sales & E-business Development ManagerContent & SEO Manager.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.