Cursuri IT în Oradea

Sunteți interesați să avansați în carieră în sectorul IT? Ați dori să dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare care sunt solicitate în industria IT? LINK Academy oferă diverse cursuri de IT pentru participanții din Oradea, care vă pot ajuta să avansați în carieră!

Cursurile de IT de la LINK Academy vă oferă oportunitatea de a câștiga experiență practică și certificări recunoscute la nivel global. Cel mai bun lucru este că puteți realiza toate acestea fără a părăsi orașul vostru natal!

Oferim o selecție extinsă de cursuri de IT pentru participanții din Oradea. Academia noastră are coordonatori cu experiență, un program educațional de înaltă calitate și facilități de ultimă generație.

Oferim o mare varietate de cursuri care corespund diferitelor niveluri de experiență și interese, acoperind subiecte de la bazele programării la programare avansată, marketing digital, CAD, design și multimedia. Abordarea noastră de formare se concentrează pe furnizarea de cunoștințe practice, care sunt relevante pentru industrie, astfel încât participanții să obțină abilități valoroase pe care le pot aplica în lumea reală. Cursurile noastre de înaltă calitate sunt concepute astfel încât să le permite participanților să-și atingă obiectivele în carieră și să obțină cunoștințe care îi vor ajuta în dezvoltarea lor profesională ulterioară.

Cursurile noastre de IT nu numai că oferă participanților cunoștințe și abilități practice, dar le oferă și oportunitatea de a obține certificări importante recunoscute la nivel global. Printre certificările pe care le oferim sunt Autodesk, Cisco, Oracle, CompTIAZEND PHP sau MMAD, care sunt foarte apreciate în industria IT.

Puteți urmări cursurile din locul dorit!

La LINK Academy, frecventarea cursurilor de IT nu necesită prezență fizică într-un singur loc. Platforma noastră Distance Learning vă permite să participați la cursuri din orice locație și în orice moment, oferindu-vă flexibilitate și confort. În timp ce stați într-o cafenea pe Aleea Ștrandului sau în timp ce vă odihniți într-o altă cafenea după cumpărături la Lotus Shopping Center, puteți accesa cursurile de pe laptop sau tabletă și, în același timp, să vă dezvoltați abilitățile și să vă împliniți ambițiile.

La LINK Academy oferim și o abordare tradițională a studiului în săli de clasă moderne, dotate cu tehnologie și infrastructură de ultimă generație pentru o experiență de învățare superioară, dacă preferați să fiți într-o clasă. Coordonatorii noștri sunt dornici să ofere suport și asistență personalizată și, de asemenea, vă vor permite să stabiliți noi contacte profesionale, lucru important pentru avansarea în carieră.

LINK Academy oferă participanților ambițioși din Oradea o oportunitate de avansare în carieră

Suntem în căutare de persoane motivate din Oradea, care sunt interesate să-și îmbunătățească educația și să dobândească abilități IT prin cursurile noastre. Programele noastre sunt concepute cu atenție, pentru a pregăti cursanții pentru cariere de succes în domeniul tehnologiei informaționale, cu accent pe domenii populare, cum ar fi programarea PHP, care continuă să fie la mare căutare la nivel mondial.

Urmând cursul nostru de programare PHP, veți avea șansa de a dobândi abilități valoroase, care pot fi aplicate în situații reale, iar finalizarea programului vă va aduce prestigioasa certificare ZEND. Cursul de programare Java este, de asemenea, o opțiune populară care vă permite să vă îmbunătățiți abilitățile și să vă măriți câștigurile.

Coordonatorii noștri experți sunt dornici să ofere sprijin și asistență în dezvoltarea abilităților voastre în industria IT. Având în vedere competitivitatea pieței IT, ne concentrăm pe asigurarea resurselor și cunoștințelor necesare pentru a reuși în acest domeniu. Alăturați-vă nouă astăzi și începeți călătoria voastră către o carieră promițătoare în IT.

Cursurile IT de la LINK Academy sunt repartizate pe șase departamente și împărțite în 30 de programe

Alegând din numeroasele programe de programare avansată, design web, design 3D, administrare IT și dezvoltare de aplicații mobile, vă puteți adapta educația la interesele voastre. Programele noastre sunt concepute în așa fel încât să învățați de la cei mai buni coordonatori - profesioniști din industria IT care și-au aplicat deja cunoștințele în practică.

Programming Department

La LINK Academy, vă veți pregăti pentru una dintre cele mai căutate profesii din lume - programarea. Programele noastre vă vor ajuta să dobândiți toate abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră de succes în programare, inclusiv cunoașterea diferitelor limbaje de programare, instrumente și dezvoltarea de algoritmi.

Departamentul nostru de programare oferă nouă programe care se concentrează pe diferite domenii de programare, inclusiv Python Development, PHP Web Development, Java Development, Frontend JavaScript Development, Software Testing and QA, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Microsoft Development și Software Development.

Pe lângă acestea, oferim și cursuri în C#, SQL și alte limbaje care folosesc programarea orientată pe obiecte, care vă vor oferi cunoștințe practice și vă vor pregăti pentru provocările din industrie. Indiferent de nivelul vostru de cunoștințe, programele noastre de un an de zile vă vor transforma din începători în profesioniști.

Vă interesează programarea? Vezi Programming Department.

Administration Department

În lumea tehnologiei informației, mentenanța rețelelor și a sistemelor IT presupune o mare responsabilitate și necesită expertiză. Academia noastră vă oferă un program care vă va pregăti pentru această profesie. Cu ajutorul coordonatorilor noștri experimentați și al resurselor moderne, veți dobândi toate abilitățile necesare pentru a deveni profesioniști.

În oferta departamentului nostru, puteți alege programul Network Administration sau Microsoft Administration. Aceste programe includ cursuri precum SQL Server Administration, Network Server Services și Advanced Network Services.

Vă interesează domeniul de administrare IT ? Vezi Administration Department.

Design & Multimedia Department

În departamentul Design & Multimedia, vă puteți dezvolta talentele creative printr-o gamă de programe, precum Print & Graphic Design, Web Design, Video & Motion Graphic Design și New Media Design, care se ocupă de designul de conținut pentru diverse tipuri de mass-media, cum ar fi radio, televiziune și internet. Aceste programe vă permit să obțineți abilități valoroase care vă vor ajuta să vă folosiți creativitatea pentru a crea proiecte impresionante din punct de vedere vizual, iar apoi să le folosiți în scopuri profesionale.

Cursurile noastre din cadrul programelor de un an, cum ar fi Corporate Identity Design și Special Effects & Motion Graphics (After Effects), vă învață să vă transformați creativitatea într-o afacere profitabilă.

Vă interesează domeniul designului? Vezi Design & Multimedia Department.

IT Business Department

În afacerile moderne, cunoașterea tehnologiei informaționale a devenit necesară pentru obținerea succesului. La LINK Academy oferim programe care includ domenii precum E-Business & Internet Marketing, care vă pregătesc pentru cariere în poziții bine plătite în cele mai avansate companii naționale și internaționale.

Cursurile din această zonă acoperă o gamă largă de domenii, inclusiv Financial Management, Business Fundamentals și E-Banking.

Vă interesează afacerile IT? Vezi IT Business Department.

3D design & CAD Department

În cadrul acestui departament se așteaptă ca abilitățile voastre de desen să fie îmbunătățite constant, precum și să dobândiți noi abilități în domeniile designului 3D și utilizării software-ului AutoCAD. LINK Academy se află aici pentru a vă ajuta să vă valorificați talentul și să obțineți cunoștințele necesare care vă vor aduce beneficii în cariera voastră viitoare.

Asimilați abilități noi și perfecționați-le pe cele existente prin cursuri care acoperă diverse domenii, inclusiv arhitectură, planificare în spațiu, design de iluminat, industria jocurilor video, industria auto și alte sectoare de afaceri care vă apreciază talentele.

Dobândirea de noi abilități de design poate fi un pas cheie în avansarea în carieră. Formarea noastră include cursuri precum Teoria designului, Vizualizarea arhitecturii și Modelarea 3D AutoCAD, care vă vor oferi cunoștințele necesare pentru a reuși în domeniul designului.

Vă interesează modelarea 3D? Vezi 3D Design & CAD Department.

Mobile Development Department

În conformitate cu popularitatea tot mai mare a dispozitivelor mobile și extinderea funcționalităților acestora, crearea de aplicații pentru sistemele de operare Android și iOS devine din ce în ce mai importantă pentru viitor. Dacă alegeți această cale, finalizarea cu succes a pregătirii vă va transforma într-un expert în dezvoltarea de aplicații mobile, oferindu-vă o varietate de oportunități pentru carieră.

În cadrul acestui departament, există cursuri care vă vor învăța cum să dezvoltați aplicații mobile pentru sistemele de operare Android și iOS. Unele dintre programele oferite includ SQL, administrarea serviciilor de comunicații și dezvoltarea de aplicații Android care utilizează o bază de date.

Vă atrage dezvoltarea de aplicații mobile? Vezi Mobile Development Department.

Cum să vă înscrieți la cursurile de IT din Oradea?

Dacă sunteți interesați de programele noastre educaționale, vă puteți înscrie online prin acest link sau ne puteți contacta telefonic la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau + 40 (74) 9161 610. Angajații noștri sunt disponibili de luni până vineri, în intervalul 08:00- 20:00 și vor fi bucuroși să vă ajute la fiecare pas al procesului de înscriere.

După ce completați cererea online pentru programele noastre de educație, unul dintre consilierii noștri vă va contacta pentru a începe procesul de înregistrare. Această conversație este importantă pentru a oferi suport personalizat, care se adaptează nevoilor și obiectivelor voastre individuale. În timpul acestei conversații, vi se va oferi oportunitatea de a vă împărtăși aspirațiile, interesele și obiectivele personale în legătură cu educația ulterioară. În acest fel, consilierii noștri vă vor putea oferi cel mai bun sprijin posibil în alegerea unui program și planificarea dezvoltării ulterioare a carierei voastre.

Perioada de înscrieri este în curs – asigurați-vă locul din timp!

Datorită interesului mare față de programele noastre educaționale, vă recomandăm să selectați cu atenție programul care se potrivește cel mai bine obiectivelor voastre din industria IT. Dacă căutați o modalitate de a avansa în carieră și doriți să dobândiți cunoștințe și abilități care vă vor ajuta să găsiți un loc de muncă bine plătit, oferta noastră reprezintă o oportunitate unică pe care nu ar trebui să o ratați.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare vor fi mai mici.

Școala noastră consideră că fiecare participant motivat merită oportunitatea de a-și îmbunătăți cunoștințele și, de aceea, oferim două tipuri de pregătire: tradițională, care are loc în săli de clasă, și online, care este disponibilă prin platforma noastră de e-learning. Indiferent de tipul de formare pe care îl alegeți, puteți fi sigur că formarea va fi de înaltă calitate și aliniată la standardele celor mai bune universități la nivel global.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.*
preţ integral 12 rate 17 rate
şcolarizare online 1699 2500 146 113
mod tradiţional de şcolarizare 1749 2500 150 116

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»