Certificarea Zend PHP

Certificarea Zend reprezintă un standard industrial în certificarea PHP, care confirmă gradul înalt de specializare în domeniul inginer PHP. Domeniile acestei examinări sunt stabilite de o comisie alcătuită dintr-un număr de experţi de top în PHP, iar recunoaşterea acestei certificări de către comunitatea mondială asigură beneficii clare pentru un inginer ZEND PHP certificat.

Certificatul disponibil este:

ZEND CERTIFIED PHP ENGINEER

Certificarea pe care angajatorii o apreciază

Zend CertificationDeoarece examenul pentru această certificare este conceput astfel încât să verifice cunoștințele și competențele din mediul de afaceri real, certificarea Zend oferă confirmarea realizărilor tehnice pe care angajatorii o utilizează și apreciază când decid despre angajarea viitoare. Nu sunt rare exemplele când posedarea certificatului Zend PHP a decis asupra angajării viitorilor programatori seniori PHP.

Certificarea care îndeplinește standardele acreditării

Dezvoltată din partea corporației Zend în conformitate cu normele Institutului American pentru Standarde Naționale (ANSI), programul de certificare Zend este proiectat astfel încât să testeze nivelul cunoștințelor a candidatului fără a avea influența tehnologiilor  din afara PHP-ului. La test se folosesc seturi de întrebări care reflectă situații din mediul real, incluzând cunoștințe din multe domenii de la cele de bază până la cele complexe.

Deveniți Certified PHP Engineer, urmând programa PHP Development

În cursul școlarizării de specialitate la Departamentul PHP Web Development din cadrul LINK Academy, certificatul principal pentru aria programării PHP este Zend Certified PHP Engineer. Obiectele Core PHP Programming și Advanced PHP Programming din cadrul acestui departament sunt esenţiale în drumul spre diploma de inginer PHP. Un excelent indicator al prestigiului acestui certificat este faptul că există peste 10.000 de experţi certificaţi în întreaga lume.

Programa PHP Web Development la LINK Academy e prima care în această parte a Europei a oferit pregătirea pentru această profesie de programator PHP forte căutată, suportată de certificatul Zend apreciat în toată lumea.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te