Cursuri digitale de marketing în Timișoara

Dacă doriți să aveți succes în afacerile online, să dobândiți abilitățile necesare și să avansați în carieră, LINK Academy vă oferă instruire în multe domenii ale marketingului digital. 

Prin aceste cursuri, participanții dobândesc cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține certificări recunoscute la nivel internațional, care le pot îmbunătăți semnificativ șansele de angajare și succes în industrie.

Cursurile noastre reprezintă o modalitate fiabilă de a atinge obiectivele profesionale ale participanților din Timișoara și de a le oferi oportunitatea de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru cele mai căutate profesii în afacerile online.

În cadrul LINK Academy, există diverse cursuri care acoperă o gamă largă de domenii de marketing digital. Scopul acestor cursuri este de a ajuta participanții să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în domenii precum managementul IT, marketingul pe internet, comerțul electronic, vânzările online, optimizarea SEO, managementul rețelelor sociale, publicitatea PPC și managementul proiectelor web. Prin participarea la aceste cursuri, participanților li se oferă posibilitatea de a dobândi o gamă largă de cunoștințe și abilități care sunt necesare pentru succesul în industria digitală.

Tradițional sau online – ce vă inspiră mai mult!

Învățământul la distanță a devenit din ce în ce mai popular și LINK Academy a recunoscut importanța acestui mod de învățare. Toate cursurile de la LINK Academy sunt disponibile prin intermediul platformei Distance Learning, care permite participanților să acceseze materiale și resurse online. Acest lucru permite flexibilitate în învățare și adaptarea programului de studiu în conformitate cu alte angajamente. Indiferent dacă doriți să urmați cursurile de acasă, dntr-o cafenea de lângă Piața Sfânta Maria sau Iosefin, participanții au acces la tot conținutul și pot urma cursurile din confortul casei lor sau de oriunde altundeva, cu conexiune la internet.

La LINK Academy, există opțiunea de a alege predarea tradițională la clasă, care este potrivită pentru participanții care preferă să fie prezenți fizic în clasă. Cursurile noastre se țin în săli de clasă și săli de curs moderne și bine echipate, care sunt dotate cu cea mai recentă tehnologie și infrastructură, pentru a asigura o calitate maximă a experienței de învățare și pentru a stabili noi contacte care sunt esențiale pentru cariera voastră.

Cursurile de marketing digital sunt împărțite în 9 programe diferite

Oferim participanților noștri o gamă largă de programe în domeniul marketingului digital, care diferă ca subiecte și includ diverse domenii de interes, pentru a pregăti mai bine participanții pentru provocările de afaceri.

Aceste programe constau în cursuri care se concentrează pe diverse aspecte ale marketingului digital, inclusiv crearea de campanii de marketing profitabile, gestionarea magazinelor online și a conturilor de rețele sociale, optimizarea site-urilor pentru a crește traficul organic și alte domenii.

IT Management

Programul de management IT este destinat participanților care doresc să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru gestionarea cu succes a sistemelor și infrastructurii IT în mediul sectorului de afaceri. Prin acest program, participanții vor învăța despre diverse subiecte precum planificarea și bugetarea, managementul proiectelor, precum și aspectele de securitate și managementul riscurilor.

Acest program vă va permite să vă familiarizați cu principiile de bază ale marketingului digital, dar și să obțineți o perspectivă asupra conceptelor avansate în care afacerile și IT-ul se împletesc.

Vă interesează această sferă? Vezi programul nostru IT Management.

E-business & Internet marketing

Programul este conceput pentru a oferi participanților cunoștințele necesare în domeniul e-business și marketing pe internet și, de asemenea, pentru a dezvolta abilități avansate în vânzări, comunicare, planificare și dezvoltare a software-ului de management al relațiilor cu clienții (CRM).

Scopul programului este ca participanții să se familiarizeze cu conceptele de bază și avansate ale afacerilor pe internet, precum și să se familiarizeze cu instrumentele necesare pentru afaceri de succes în mediul digital modern.

Vă interesează acest program? Vezi E-business & Internet Marketing Program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Acest program este conceput pentru persoanele care doresc să se aventureze în lumea comerțului electronic și să își gestioneze afacerea sau activitățile de afaceri existente. Programul include diverse subiecte, inclusiv modele de afaceri de comerț electronic, sisteme de plată online, managementul lanțului de aprovizionare și strategii de marketing digital.

Programul de management al comerțului electronic învață participanții elementele de bază ale antreprenoriatului și cum să gestioneze o afacere online. Scopul este de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce magazine online de succes.

Vă interesează magazinele electronice? Vezi E-commerce Manager & Entrepreneur.

Online Sales & E-business Development Manager

Scopul programului pentru managerii de vânzări online și dezvoltare e-business este de a instrui participanții în dezvoltarea și implementarea de strategii eficiente de vânzări pe internet. Prin program se vor prelucra subiecte precum analiza comportamentului de cumpărare, cercetarea pieței, optimizarea conversiilor și furnizarea de asistență online a utilizatorilor.

Programul pe care îl oferim are ca scop să vă ofere cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea o strategie de marketing profitabilă, care va viza în mod eficient utilizatorii de internet care nu sunt încă familiarizați cu marca voastră.

Vă interesează dezvoltarea e-business? Vezi Online Sales & E-business Development Manager.

Content & SEO Manager

Programul Content and SEO Manager de la LINK Academy este special conceput pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în crearea, distribuirea și optimizarea conținutului pe paginile web. Programul acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv content marketing, cercetare de cuvinte-cheie, optimizare tehnică și on page, precum și link building.

Acest program este axat pe optimizarea generală a paginilor web, cu scopul de a crește clasamentul acestora pe motoarele de căutare și de a atrage mai mulți vizitatori, precum și potențiali clienți ai produselor și serviciilor.

Vă interesează optimizarea site-urilor? Vezi Content & SEO Manager.

Social Media PR & Online Community Manager

Cursul de management al rețelelor sociale și comunităților de la LINK Academy se concentrează pe dezvoltarea abilităților participanților în gestionarea conturilor de rețele sociale și a comunităților online. Programul acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv, dar fără a se limita la, strategii de marketing pe rețelele sociale, crearea de conținut relevant pentru public, implicarea comunității și managementul reputației.

Acest program vă va permite să învățați cum să utilizați prezența online a companiei voastre în cel mai eficient mod, având în vedere că mulți potențiali cumpărători petrec o mare parte din timpul lor pe internet.

Vă interesează marketingul pe rețelele sociale? Vezi Social Media PR & Online Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Programul PPC (Pay-per-Click) și Digital Channels Manager este conceput pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în publicitatea plătită și gestionarea canalelor digitale. Programul acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv marketing în motoarele de căutare, publicitate pe ecrane, publicitate mobilă și publicitate pe rețelele sociale, pentru ca participanții să se familiarizeze cu cele mai noi tendințe și pentru a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona eficient campaniile digitale.

Acest curs vă va oferi cunoștințele avansate și abilitățile necesare pentru a crea campanii profitabile, plătite, pe rețelele sociale și motoarele de căutare precum Google.

Vă interesează PPC? Vezi PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Scopul acestui program este de a ajuta indivizii să-și îmbunătățească abilitățile în planificarea și gestionarea campaniilor de marketing digital. Prin acest program, participanții vor dobândi cunoștințe despre diverse aspecte ale marketingului digital, inclusiv cercetarea pieței, segmentarea cumpărătorilor, planificarea și execuția campaniei, precum și măsurarea și analiza rezultatelor campaniei.

Acest program își propune să ofere participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a construi un brand și pentru a dezvolta o prezență generală online.

Vă interesează acest domeniu? Vezi Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Participanții la acest program vor fi instruiți pentru a gestiona cu succes proiecte de dezvoltare a paginilor web și analiza datelor web, cu accent pe subiecte cheie, precum managementul proiectelor, analiza web, experiența utilizatorului și optimizarea paginilor web.

Web Project Manager are un rol-cheie în gestionarea proiectelor de dezvoltare web. Responsabilitatea lor include coordonarea diverselor aspecte precum SEO, PPC, social media și analiza datelor, pentru a se obține un rezultat optim.

Vă interesează gestionarea proiectelor web? Vezi Web Project Manager & Data Analyst.

Cum să vă înscrieți la cursurile de marketing digital din Timișoara?

Există două opțiuni pentru a aplica la programul nostru. Puteți completa cererea prin acest link, care este disponibil, sau ne puteți contacta telefonic. Dacă decideți să sunați, echipa noastră de asistență vă va sta la dispoziție de luni până vineri de la ora 08:00 la 20:00. Ne puteți contacta la următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (356) 408-877, +373 (22) 782 220

După depunerea cererii, consilierii noștri vă vor contacta pentru a vă oferi toate informațiile relevante despre programele noastre și despre procesul de înscriere. Această comunicare vă va permite să alegeți programul care corespunde cel mai bine nevoilor și intereselor voastre.

Puteți vizita sediul nostru din Timișoara la adresa Bulevardul Eroilor de la Tisa 20/A, etaj 2, Timișoara, România.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Acum este momentul oportun să luați în considerare cu atenție diversele programe educaționale la care vă puteți înscrie, deoarece acestea sunt la mare căutare. Dacă aspirați să dobândiți cunoștințe și abilități în domeniul programării, cu scopul de a vă califica pentru locuri de muncă bine plătite, aceasta este o oportunitate reală care nu trebuie ratată.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Credem că decizia, pregătirea și ambiția ar trebui să fie răsplătite. Acesta este motivul pentru care avem o abordare flexibilă a învățării, în care participanții începători pot alege între învățarea tradițională la clasă sau învățarea flexibilă la distanță prin intermediul platformei noastre de studiu online. Ambele opțiuni oferă educație de înaltă calitate și sunt adaptate la cinci dintre cele mai importante universități din lume. Consilierii noștri de înscriere vă vor ajuta să alegeți abordarea de învățare potrivită, în conformitate cu nevoile și obiectivele voastre.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.*
preţ integral 12 rate 17 rate
şcolarizare online 1699 2500 146 113
mod tradiţional de şcolarizare 1749 2500 150 116

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»