Cursuri de marketing digital la Iași

Cursurile noastre reprezintă o modalitate fiabilă de a realiza obiectivele profesionale și oferă participanților din Iași oportunitatea de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru cele mai căutate poziții în afacerile online.

LINK Academy oferă cursuri de marketing digital de înaltă calitate pentru participanții din Iași care doresc să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră de succes în afaceri online.

LINK Academy oferă diverse cursuri în domeniul marketingului digital, care includ o gamă largă de subiecte. Scopul acestor cursuri este de a îmbunătăți abilitățile și cunoștințele participanților în domenii precum managementul IT, vânzările online, managementul rețelelor sociale, optimizarea SEO, publicitatea PPC și managementul proiectelor web. Prin participarea la aceste cursuri, participanții dobândesc cunoștințele și abilitățile care sunt necesare succesului în industria digitală, care include obținerea de certificate recunoscute internațional.

Tradițional sau online – ce vă corespunde mai mult!

Învățarea la distanță câștigă din ce în ce mai multă popularitate, iar la LINK Academy i-am recunoscut importanța. Toate cursurile sunt disponibile prin intermediul platformei Distance Learning, care permite participanților să acceseze materiale și resurse online. Aceasta permite flexibilitate de învățare și adaptare a programului de studiu pentru a se potrivi altor angajamente. Indiferent dacă preferați să urmați cursurile acasă, dintr-o cafenea din apropierea satului Tiki sau din Parcului Copou, LINK Academy oferă acces la toate conținuturile și posibilitatea de a urma cursurile din confortul casei voastre sau de oriunde altundeva cu o conexiune la internet.

La LINK Academy, există și opțiunea de predare tradițională la clasă, care este potrivită pentru acei participanți care preferă prezența fizică în clasă. Sălile de clasă și sălile de curs sunt dotate modern cu cea mai recentă tehnologie și infrastructură, ceea ce asigură cea mai bună experiență de învățare posibilă și crearea de contacte profesionale importante. Cursurile noastre sunt susținute în săli de clasă bine echipate, ceea ce contribuie la calitatea predării.

Cursurile de marketing digital sunt împărțite în 9 programe diferite

Oferim o varietate de programe în domeniul marketingului digital, care sunt adaptate participanților cu interese și nevoi diferite. Toate programele noastre sunt concepute pentru a oferi participanților cele mai actualizate cunoștințe și abilități din industria digitală și să le permită să se pregătească pentru provocările de afaceri din aceste domenii.

Cursurile pe care le oferim în cadrul programului de marketing digital se concentrează pe diferite aspecte ale acestui domeniu, precum crearea de campanii de marketing profitabile, administrarea magazinelor online și a rețelelor sociale, optimizarea SEO etc.

IT Management

Programul de management IT de la LINK Academy își propune să instruiască participanții pentru gestionarea eficientă a sistemelor și infrastructurii IT într-un mediu de afaceri. Programul acoperă subiecte precum tehnologia informației, managementul proiectelor, calitatea, managementul și marketingul, astfel încât participanții să obțină o înțelegere generală a industriei IT și să dezvolte abilitățile necesare pentru o carieră de succes în acest domeniu.

Prin acest program, participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu principiile de bază ale marketingului digital, precum și cu concepte avansate legate de fuziunea dintre IT și business.

Sunteți interesați de managementul IT? Vezi programul IT Management.

E-business & Internet Marketing

Programul este conceput astfel încât participanții să dobândească cunoștințele necesare în domeniul e-businessului și marketingului pe internet, precum și abilități avansate în vânzări, comunicare, planificare și dezvoltare a software-ului de management al relațiilor cu clienții (CRM).

Programul are ca scop să ofere participanților cunoștințe de bază și avansate despre a face afaceri pe internet, precum și să le prezinte instrumentele cheie pentru succes în mediul digital modern.

Vă interesează acest program? Vezi mai multe pe pagina noastră E-business & Internet Marketing Program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Programul de comerț electronic este conceput pentru cei care sunt interesați să înceapă propriul e-business sau să îmbunătățească activitățile de afaceri existente într-un mediu digital. În acest program, participanții se vor familiariza cu aspectele cheie ale comerțului electronic, inclusiv modelele de afaceri, sistemele de plată și managementul lanțului de aprovizionare.

Programul de management al comerțului electronic de la LINK Academy este axat pe formarea participanților în elementele de bază ale antreprenoriatului și managementului afacerilor online, cu scopul de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce magazine online de succes.

Vă interesează magazinele electronice? Vezi programul nostru E-commerce Manager & Entrepreneur.

Online Sales & E-business Development

Programul pentru managerii de vânzări online și dezvoltare e-business are ca scop să împuternicească participanții să dezvolte și să implementeze strategii de vânzări online de succes. Prin acest program, vor fi acoperite o varietate de subiecte diferite, inclusiv analiza comportamentului de cumpărare, cercetarea pieței, optimizarea conversiilor, precum și furnizarea de asistență de calitate pentru utilizatorii online.

Programul nostru are ca scop să vă familiarizeze pentru a crea o strategie de marketing profitabilă, care să vizeze cu succes utilizatorii de internet care nu sunt încă familiarizați cu brandul vostru.

Sunteți interesați de dezvoltarea e-business? Vezi programul nostru Online Sales & E-business Development Manager.

Content & SEO Manager

La LINK Academy, oferim programul Content and SEO Manager pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în crearea, distribuirea și optimizarea conținutului pe paginile web. Programul acoperă subiecte atotcuprinzătoare, inclusiv cercetarea cuvintelor-cheie, content marketing, optimizarea on-page și tehnică, precum și link building.

Programul pe care îl oferim se concentrează pe optimizarea atotcuprinzătoare a paginilor web, cu scopul de a crește vizibilitatea acestora pe motoarele de căutare și de a atrage mai mulți vizitatori, precum și potențiali clienți de produse și servicii.

Vă interesează optimizarea site-urilor? Vezi programul nostru Content & SEO Manager.

Social Media, Online PR & Community Manager

Programul de management al rețelelor sociale și comunităților de la LINK Academy este conceput pentru a dezvolta abilitățile participanților în domeniul gestionării conturilor pe rețelele sociale și comunitățile online. Prin program se realizează o gamă largă de subiecte, inclusiv, dar fără a se limita la, diverse strategii de marketing pe rețelele sociale, crearea de conținut relevant pentru publicul-țintă, managementul reputației și implicarea comunității.

Programul de la LINK Academy este direcționat pe îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților participanților în utilizarea în cel mai eficient mod a prezenței online a companiei, având în vedere că un număr mare de potențiali cumpărători își petrec cea mai mare parte a timpului pe internet.

Vă interesează marketingul pe rețelele sociale? Vezi programul nostru Social Media, Online PR & Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Programul PPC (Pay-per-Click) & Digital Channels Manager este menit pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în marketingul digital și gestionarea publicității plătite pe diverse canale digitale. Prin acest program, participanții vor fi familiarizați în diverse subiecte precum marketingul în motoarele de căutare, publicitatea pe rețelele sociale și publicitatea pe mobil, pentru a se familiariza cu ultimele tendințe și pentru a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona eficient campaniile digitale.

Prin acest curs, veți învăța concepte avansate și veți dobândi abilitățile necesare pentru a crea campanii profitabile plătite pe rețelele sociale și motoarele de căutare precum Google.

Vă interesează PPC? Vezi programul nostru PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Programul este conceput pentru a ajuta participanții să-și îmbunătățească abilitățile în planificarea și gestionarea campaniilor de marketing digital. Prin acest program, participanții vor avea ocazia să învețe despre diverse aspecte ale marketingului digital, cum ar fi cercetarea de piață, segmentarea cumpărătorilor, planificarea și implementarea campaniei, precum și măsurarea și analiza rezultatelor campaniei.

Scopul acestui program este de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a construi și dezvolta întreaga prezență online a mărcii.

Vă interesează acest domeniu? Vezi programul nostru Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Programul de management al proiectelor și analitica paginilor web de la LINK Academy este destinat participanților care doresc să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona eficient proiectele de dezvoltare a paginilor web și pentru a le analiza performanța.

În managementul proiectelor de dezvoltare web, Web Project Manager are un rol important. Munca lor presupune coordonarea diferitelor aspecte, precum SEO, PPC, social media și analiza datelor, pentru a obține cel mai bun rezultat posibil.

Vă interesează gestionarea programelor web? Vezi programul nostru Web Project Manager & Data Analyst.

Cum sa vă înscrieți la cursurile de marketing digital în Iași?

Programul nostru are două opțiuni de înscriere. Puteți completa formularul de înscriere prin acest link
sau ne puteți contacta telefonic. Dacă alegeți să sunați, echipa noastră de asistență vă stă la dispoziție de luni până vineri de la ora 08:00 la 20:00. Numerele la care ne puteți contacta sunt: ​​+40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610.

Consilierii noștri vă vor contacta după depunerea cererii pentru a vă oferi toate informațiile relevante despre programele noastre și despre procesul de înscriere. Scopul nostru este să vă ajutăm să alegeți programul care se potrivește cel mai bine nevoilor și intereselor voastre, iar consilierii noștri vor fi disponibili pentru a vă răspunde la toate întrebările și pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Acum este momentul ideal pentru a cerceta cu atenție diferitele programe educaționale disponibile pentru voi, având în vedere cererea mare pentru acestea. Dacă doriți să dobândiți cunoștințe și abilități în domeniul programării și să vă calificați pentru locuri de muncă bine plătite, aceasta este o oportunitate reală pe care nu trebuie să o ratați.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Apreciem dorința și devotamentul față de învățare, iar din acest motiv, oferim o abordare flexibilă de învățare care include învățarea tradițională la clasă sau învățarea flexibilă la distanță prin intermediul platformei noastre de studiu online. Ambele metode de învățare oferă educație de înaltă calitate, fiind adaptate la cinci universități de top din lume. Echipa noastră de consilieri pentru înscriere vă va ajuta să alegeți abordarea de învățare potrivită pentru nevoile și obiectivele voastre.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.*
preţ integral 12 rate 16 rate
şcolarizare online 1699 2500 150 124
mod tradiţional de şcolarizare 1799 2500 158 131

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»