Cursuri de marketing digital în Constanța

Oferim tuturor participanților ambițioși din Constanța oportunitatea de a avansa în carieră și de a obține succes în marketingul digital!

Participanții la cursurile noastre de marketing digital din Constanța au oportunitatea de a dobândi cunoștințe atotcuprinzătoare și abilități practice necesare pentru succesul în afacerile online.

În plus, programele noastre de formare oferă posibilitatea de a obține certificate internaționale recunoscute, care vor îmbunătăți suplimentar traseul în carieră al participanților în acest domeniu, și toate acestea fără a fi nevoiți să-și părăsească orașul natal!

La LINK Academy, aveți la dispoziție o gamă largă de cursuri din domeniul marketingului digital, care sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile și cunoștințele în diverse aspecte ale domeniului. Cursurile sunt axate pe subiecte precum managementul IT, vânzările online, managementul rețelelor sociale, optimizarea SEO, publicitatea PPC și managementul proiectelor web.

Participanții la aceste cursuri dobândesc cunoștințele și abilitățile necesare pentru succesul în marketingul digital. De asemenea, au posibilitatea de a obține certificate recunoscute internațional, care pot avea un impact semnificativ asupra avansării în carieră.

Învățarea marketingul digital într-o sală de clasă sau în locul vostru preferat?

Recunoscând popularitatea studiului la distanță, la LINK Academy am dezvoltat o platformă de Distance Learning care permite accesul la toate cursurile noastre în orice moment și din orice locație. Oferim participanților noștri flexibilitate în a studia și a-și adapta programul în funcție de angajamentele lor, indiferent dacă preferă să învețe acasă, în atmosfera plăcută de la malul mării sau după cumpărături la centrul comercial City Park. Această platformă oferă acces la toate materialele și resursele online, ceea ce permite participanților să urmeze cursurile din confortul casei lor și să își echilibreze învățarea cu alte angajamente.

Pe lângă forma de predare online, LINK Academy oferă și o abordare tradițională a predării în sălile de clasă pentru participanții care doresc să fie prezenți fizic la cursuri. Spațiile noastre echipate modern oferă cel mai înalt standard de calitate al educației și vă permit să întâlniți noi colegi care vor fi foarte importanți pentru cariera voastră profesională în viitor.

Cursurile de marketing digital sunt împărțite în 9 programe diferite

Oferta noastră de formare în domeniul marketingului digital include o gamă largă de subiecte adaptate intereselor și nevoilor participanților noștri. Toate cursurile sunt concepute pentru a oferi participanților cele mai recente abilități și cunoștințe necesare pentru a reuși în industria digitală.

Participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu cele mai noi tendințe și tehnici pentru crearea de campanii de marketing eficiente, precum și diverse aspecte ale administrării magazinelor online, rețelelor sociale, optimizarea SEO și alte domenii cheie. În acest fel, vor dobândi toate abilitățile și cunoștințele necesare pentru afaceri de succes în mediul digital.

IT Management

Programul nostru de management IT este conceput pentru a oferi participanților instruirea și cunoștințele atotcuprinzătoare, necesare pentru a gestiona cu succes sistemele și infrastructura IT într-un mediu de afaceri.

Cursurile din cadrul acestui program acoperă subiecte precum tehnologia informației, managementul proiectelor, managementul și marketingul, ceea ce va permite participanților să obțină o perspectivă atotcuprinzătoare asupra industriei IT și să dezvolte abilitățile necesare pentru a gestiona cu succes afaceri în acest domeniu.

Programul va include toate subiectele relevante din domeniul managementului IT, precum și termenii cheie care conectează IT-ul și lumea afacerilor.

Vă interesează managementul IT? Vezi programul nostru IT Management.

E-business & Internet Marketing

Programul de marketing pe internet și e-business este conceput pentru a oferi participanților o instruire atotcuprinzătoare și abilități practice necesare pentru managementul de succes al afacerilor online. Programul se concentrează pe tehnici avansate în planificare, vânzări, comunicare și dezvoltarea software-ului de management al relațiilor cu clienții (CRM).

Programul nostru își propune să ofere participanților cunoștințe cuprinzătoare despre afacerile pe internet. În plus, programul include o introducere în instrumentele și tehnologiile cheie care sunt necesare pentru a avea succes în mediul digital de astăzi.

Vă interesează acest program? Vezi E-business & Internet Marketing Program.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Acest program abordează elemente cheie ale afacerii de comerț electronic, inclusiv modele de afaceri, sisteme de plată, managementul lanțului de aprovizionare și alte aspecte relevante.

Conceput pentru persoanele ambițioase, programul nostru de management al comerțului electronic oferă o formare atotcuprinzătoare pentru a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce cu succes magazine online.

Vă interesează magazinele electronice? Vezi programul nostru E-commerce Manager & Entrepreneur.

Online Sales & E-business Development

Programul nostru are ca scop să ofere participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona cu succes vânzările pe internet. Programul include subiecte precum analiza comportamentului de cumpărare, cercetarea pieței, optimizarea conversiilor, precum și furnizarea de asistență online de calitate pentru utilizatori.

Programul pe care îl oferim este axat pe instruire pentru a crea o strategie de marketing de succes care va crește numărul de utilizatori de internet și va îmbunătăți profitabilitatea afacerii.

Vă interesează dezvoltarea afacerii electronice? Vezi programul nostru Online Sales & E-business Development.

Content & SEO Manager

Programul Content and SEO Manager este destinat participanților care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în crearea, distribuirea și optimizarea conținutului pe paginile web. Prin intermediul programului, participanții vor învăța cum să cerceteze cuvinte-cheie, să aplice strategii de content marketing, să efectueze optimizări tehnice on-page și să creeze backlinkuri de calitate.

Programul nostru de un an de zile pentru optimizare motoarele de căutare (SEO) se concentrează pe optimizarea atotcuprinzătoare a paginilor web, care are ca scop îmbunătățirea vizibilității pe motoarele de căutare și creșterea numărului de vizitatori și potențiali cumpărători ai produselor și serviciilor.

Vă interesează optimizarea site-urilor? Vezi programul nostru Content & SEO Manager.

Social Media, Online PR & Community Manager

Programul nostru de management al rețelelor sociale și al comunităților este menit participanților care doresc să învețe cum să gestioneze cu succes conturile de rețele sociale și alte comunități online. Prin program vor fi prelucrate subiecte precum diverse strategii de marketing, analiza datelor, crearea de conținut țintă, managementul reputației și implicarea comunității. Participanții vor dobândi cunoștințe și înțelegere atotcuprinzătoare despre cum să construiască și să mențină prezența pe rețelele sociale și să creeze un public loial.

Programul de management al rețelelor sociale și comunităților permite participanților să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona eficient prezența companiei pe rețelele sociale și alte comunități online. Prin intermediul programului, participanții vor învăța diverse strategii de marketing, analiza datelor, crearea de conținut personalizat, managementul reputației și implicarea comunității, ceea ce îi va ajuta să atragă noi cumpărători și parteneri de afaceri.

Vă interesează marketingul pe rețelele sociale? Vezi programul nostru Social Media, Online PR & Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Programul PPC & Digital Channels Manager are ca scop să ofere participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona cu succes canalele digitale și publicitatea plătită. Prin acest program, participanții vor fi familiarizați cu concepte cheie, precum marketingul în motoarele de căutare, analiza web, comerțul electronic și publicitatea pe rețelele sociale. Scopul programului este ca participanții să dobândească cunoștințele necesare pentru gestionarea eficientă a campaniilor digitale și creșterea ROI (rentabilității investiției).

După finalizarea programului, veți putea crea în mod independent campanii profitabile plătite în rețelele sociale sau în rezultatele căutării, cum ar fi Google.

Vă interesează PPC? Vezi programul nostru PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Programul nostru de planificare și management al campaniilor de marketing digital are ca scop să ofere participanților cunoștințele și abilitățile atotcuprinzătoare pentru a executa cu succes campanii digitale. Programul include toate aspectele cheie ale marketingului digital, inclusiv cercetarea de piață, segmentarea cumpărătorilor, planificarea campaniei, implementarea și măsurarea și analiza rezultatelor campaniei.

Programul nostru are ca scop să ofere participanților cunoștințele și abilitățile extinse de care au nevoie pentru a crea și dezvolta prezența online completă a mărcii lor.

Vă interesează acest domeniu? Vezi programul nostru Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Programul nostru de management al proiectelor și analiză a datelor este conceput pentru a oferi participanților cunoștințele atotcuprinzătoare necesare pentru a gestiona cu succes proiectele de dezvoltare web, precum și pentru a analiza și măsura performanța acestor proiecte.

Prin acest program, participanții vor învăța aspecte cheie ale managementului de proiect, inclusiv planificarea și gestionarea echipei, precum și tehnici de analiză a paginilor web, optimizarea conținutului și alte abilități relevante legate de dezvoltare web.

Programul nostru este direcționat pe formarea managerilor de proiecte web, responsabili cu coordonarea și gestionarea proiectelor de dezvoltare a paginilor web, care presupune gestionarea campaniilor SEO și PPC, rețelele sociale și analiza datelor.

Vă interesează gestionarea proiectelor web? Vezi programul nostru Web Project Manager & Data Analyst.

Cum să vă înscrieți la cursurile de marketing digital în Constanța?

Există două moduri de a vă înscrie la programul nostru. Prima modalitate este de a completa formularul de cerere pe care îl găsiți la acest link, iar a doua modalitate este să ne contactați la următoarele numere de telefon: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74). ) 9161 610 Echipa noastră de asistență este disponibilă de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00.

După ce vă depuneți cererea, echipa noastră de consilieri vă va contacta pentru a vă oferi toate informațiile despre programele noastre și despre procesul de înscriere. Scopul nostru este să vă ajutăm să alegeți programul care se potrivește cel mai bine nevoilor și intereselor voastre. Consilierii noștri sunt disponibili pentru a vă răspunde la toate întrebările și pentru a vă oferi toate informațiile necesare.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

La noi, angajamentul vostru față de învățare este apreciat, iar noi vă oferim o abordare flexibilă a educației. Puteți alege o abordare tradițională de învățare la clasă sau un studiu flexibil la distanță prin intermediul platformei noastre online. Ambele opțiuni oferă educație de înaltă calitate, în conformitate cu standardele universităților de top din lume. Echipa noastră de înscriere vă va oferi sfaturi și vă va ajuta să alegeți abordarea de învățare adecvată care se potrivește cel mai bine nevoilor și obiectivelor voastre.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.*
preţ integral 12 rate 16 rate
şcolarizare online 1699 2500 150 124
mod tradiţional de şcolarizare 1799 2500 158 131

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»