Cursuri de marketing digital în Cluj

La LINK Academy, avem o gamă largă de programe de formare în domeniul marketingului digital, care este direcționat spre dobândirea de abilități și cunoștințe cheie necesare pentru afaceri de succes în lumea online. Cursurile noastre sunt atent concepute pentru a oferi participanților din Cluj tot ceea ce au nevoie pentru a-și atinge obiectivele profesionale și pentru a dobândi competențele necesare pentru poziții de conducere în acest domeniu.

Cursurile de marketing digital de la LINK Academy oferă participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru succesul în afaceri online, cu posibilitatea de a obține certificate internaționale recunoscute.

Acest lucru permite participanților să avanseze în cariera lor în industrie, fără a fi nevoiți să-și părăsească orașul natal în căutarea unei instruiri de calitate.

La LINK Academy, oferim o gamă largă de cursuri în domeniul marketingului digital, care sunt concepute pentru a îmbunătăți abilitățile și cunoștințele participanților în diverse domenii. Cursurile sunt axate pe subiecte precum managementul IT, vânzările online, managementul rețelelor sociale, optimizarea SEO, publicitatea PPC și gestionarea proiectelor web. Participanții care urmează aceste cursuri dobândesc cunoștințele și abilitățile necesare pentru succesul în marketingul digital și, de asemenea, au posibilitatea de a obține certificate recunoscute internațional, care pot avea un impact semnificativ asupra avansării în carieră.

Învățarea marketingul digital într-o sală de clasă sau într-o locație la alegere?

Recunoscând popularitatea studiului la distanță, la LINK Academy am dezvoltat o platformă de Distance Learning care permite accesul la toate cursurile noastre în orice moment și din orice locație. Oferim participanților noștri flexibilitate în a studia și a-și ajusta programul în funcție de angajamentele lor, indiferent dacă preferă să studieze acasă, într-o cafenea din Piața Unirii sau după cumpărături în centrul comercial Iulius. Această platformă oferă acces la toate materialele și resursele online, permițând participanților să urmeze cursurile din confortul casei lor și să își echilibreze studiile cu alte angajamente.

LINK Academy oferă, de asemenea, o formă tradițională de predare în sălile de clasă pentru cei care doresc să fie prezenți fizic la cursuri. Sălile de clasă și sălile noastre de cursuri sunt moderne și bine echipate cu cea mai avansată tehnologie și infrastructură pentru a se asigura cel mai înalt standard de educație de calitate și pentru a facilita stabilirea de contacte profesionale. Cursurile noastre sunt ținute în săli de clasă bine echipate care îmbunătățesc și mai mult calitatea predării.

Cursurile de marketing digital sunt împărțite în 9 programe diferite

Oferta noastră de programe în domeniul marketingului digital este largă și adaptată intereselor și nevoilor participanților noștri. Toate cursurile noastre de formare sunt concepute pentru a oferi cele mai recente competențe din industria digitală, permițând participanților să se pregătească pentru toate provocările pe care le oferă acest sector.

Acoperim o gamă largă de subiecte din marketingul digital în cursurile noastre, inclusiv crearea de campanii de marketing de succes, gestionarea magazinelor online, rețelelor sociale, optimizarea SEO și alte subiecte relevante.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Programul de comerț electronic pe care îl oferim include toate elementele cheie necesare pentru a începe sau îmbunătăți un magazin online existent. Prin intermediul programului nostru, participanții vor dobândi cunoștințe despre diverse aspecte ale afacerii de comerț în domeniul electronic, inclusiv modele de afaceri, sisteme de plată, managementul lanțului de aprovizionare și multe altele.

Programul nostru de management al comerțului electronic este menit persoanelor ambițioase care doresc să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce cu succes magazine într-un mediu digital.

Vă interesează magazinele electronice? Vezi E-commerce Manager & Entrepreneur.

IT Management

Programul de management IT include subiecte cheie pentru managementul eficient al sistemelor IT și infrastructurii într-un mediu de afaceri. Participanții vor primi instruire în domenii precum tehnologia informației, gestionarea proiectelor, management și marketing, care le va permite să obțină o viziune holistică asupra industriei IT și să dezvolte abilitățile necesare pentru o carieră de succes în acest domeniu.

Programul va acoperi toate subiectele relevante din acest domeniu, precum și termeni care combină IT-ul și lumea afacerilor.

Vă interesează managementul IT? Vezi programul nostru IT Management.

Content & SEO Manager

Programul Content and SEO Manager este destinat participanților care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în crearea, distribuirea și optimizarea conținutului pe paginile web. Prin acest program, participanții vor învăța cum să cerceteze cuvintele-cheie, să implementeze strategii de content marketing, să efectueze optimizarea tehnică pe on-page și să creeze backlinkuri de calitate.

Programul de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) de un an de zile se concentrează pe optimizarea cuprinzătoare a paginilor web pentru a le îmbunătăți vizibilitatea pe motoarele de căutare și pentru a crește numărul de vizitatori și potențiali cumpărători ai produselor și serviciilor.

Vă interesează optimizarea site-urilor? Vezi Content & SEO Manager.

E-business & Internet Marketing

Scopul programului este de a dota participanții cu cunoștințele și abilitățile necesare în domeniul marketingului pe internet și e-business și să-i pregătească pentru tehnici avansate de planificare, vânzări, comunicare și dezvoltare a software-ului pentru gestionarea relațiilor cu clienții (CRM).

Programul pe care îl oferim are ca scop să ofere participanților cunoștințe cuprinzătoare despre afacerile pe internet și include concepte de bază și avansate. În plus, programul include familiarizarea cu instrumentele și tehnologiile cheie necesare pentru succes în mediul digital din prezent.

Vă interesează acest program? Vezi E-business & Internet Marketing Program.

Web Project Manager & Data Analyst

Scopul programului Managementul proiectelor și analiza datelor este de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona eficient proiectele de dezvoltare a paginilor web, precum și pentru a analiza și măsura performanța acestor pagini. Programul include subiecte precum planificarea proiectelor, managementul echipei, tehnicile de analiză ale paginilor web, optimizarea conținutului și alte abilități relevante de dezvoltare web.

Programul se concentrează pe formarea de web project manager, care sunt responsabili de coordonarea diferitelor aspecte ale unui proiect de dezvoltare web, inclusiv SEO, PPC, social media și analiza datelor.

Vă interesează gestionarea proiectelor web? Vezi Web Project Manager & Data Analyst.

Online Sales & E-business Development

Scopul programului este să trateze tema vânzării de succes pe internet. Acest program se ocupă de domeniile analizei comportamentului de cumpărare, cercetarea pieței, optimizarea conversiilor și furnizarea de asistență online de calitate pentru utilizatori.

Programul nostru are ca scop să vă instruiască cum să creați o strategie de marketing de succes care să atragă noi utilizatori de internet și să îmbunătățească profitabilitatea afacerii voastre.

Vă interesează dezvoltarea e-business? Vezi Online Sales & E-business Development.

PPC & Digital Channels Manager

Programul nostru PPC & Digital Channels Manager se concentrează pe dezvoltarea abilităților participanților în gestionarea canalelor digitale și publicitate plătită. Prin acest program sunt prelucrate subiecte precum marketingul în motoarele de căutare, analiza web, comerțul electronic și publicitatea pe rețelele sociale, cu scopul de a dobândi cunoștințele necesare pentru a derula cu succes campanii digitale.

După finalizarea cursului, veți deține cunoștințe atotcuprinzătoare pentru a crea campanii profitabile plătite pe rețelele sociale sau în rezultatele căutării, cum ar fi Google.

Vă interesează PPC? Vezi PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Programul de planificare și management al campaniei de marketing digital este conceput pentru a acoperi diverse aspecte ale marketingului digital, inclusiv cercetarea de piață, segmentarea cumpărătorilor, planificarea și execuția campaniei, precum și măsurarea și analiza rezultatelor campaniei. Prin acest program, participanții vor dobândi cunoștințe extinse care îi vor ajuta să planifice și să execute cu succes campanii digitale pentru diverse mărci și produse.

Scopul programului nostru este de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea și dezvolta o prezență completă a mărcii online.

Vă interesează acest domeniu? Vezi Digital Marketing Planner & Account Manager.

Social Media, Online PR & Community Manager

Programul de gestionare a rețelelor sociale și comunităților este destinat participanților care sunt interesați de gestionarea conturilor pe rețelele sociale și alte comunități online. Programul include subiecte precum diverse strategii de marketing, analiza datelor, crearea de conținut adaptat publicului-țintă, managementul reputației și implicarea comunității, astfel încât participanții să obțină o înțelegere aprofundată a modului cum să gestioneze cu succes prezența în rețelele sociale și de a construi un public loial.

Prin acest program, participanții vor învăța cum să gestioneze eficient prezența online a companiei și să folosească toate avantajele pe care le oferă internetul pentru a atrage noi cumpărători și parteneri de afaceri. Întrucât, astăzi, un număr mare de potențiali cumpărători se află pe rețelele de socializare, programul va ajuta participanții să înțeleagă cum să profite la maximum de oportunitățile pe care le oferă acest tip de mediu digital.

Vă interesează marketingul pe rețelele sociale? Vezi Social Media, Online PR & Community Manager.

Cum să vă înscrieți la cursurile de marketing digital în Cluj?

Programul nostru are două moduri de înscriere. Una dintre modalități este de a completa cererea de la acest link sau ne puteți contacta la următoarele numere de telefon: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610. Echipa noastră de asistență este disponibilă de luni până vineri, de la 08:00 la 20:00.

Consilierii noștri vă vor contacta după ce vă trimiteți cererea pentru a vă oferi toate informațiile relevante despre programele noastre și procesul de înscriere. Scopul nostru este să vă ajutăm să alegeți programul care se potrivește cel mai bine nevoilor și intereselor voastre. Consilierii noștri sunt disponibili să vă răspundă la toate întrebările și pentru a vă oferi toate informațiile necesare.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Acum este un moment favorabil pentru a cerceta cu atenție diferitele programe de educație în marketingul digital, având în vedere cererea mare de experți în acest domeniu. Dacă doriți să dobândiți cunoștințe și abilități relevante care vă vor ajuta să vă calificați pentru locuri de muncă bine plătite, acum este momentul potrivit pentru a vă începe educația în acest domeniu. Nu ratați această oportunitate de a deveni parte dintr-o industrie de programare dinamică și în creștere.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Apreciem angajamentul vostru față de învățare și vă oferim o abordare flexibilă a educației. Puteți alege o abordare tradițională de învățare la clasă sau o abordare flexibilă la distanță prin intermediul platformei noastre online. Indiferent de abordarea aleasă, ambele opțiuni oferă o educație de înaltă calitate, care corespunde standardelor universităților de top din lume. Echipa noastră de înscriere vă va sfătui și vă va ajuta să alegeți abordarea de învățare potrivită care corespunde cel mai bine nevoilor și obiectivelor voastre.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.*
preţ integral 12 rate 16 rate
şcolarizare online 1699 2500 150 124
mod tradiţional de şcolarizare 1799 2500 158 131

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»