Cursuri de marketing digital în București

Doriți să avansați în carieră și să obțineți abilitățile necesare pentru a reuși în afaceri online? LINK Academy din București oferă cursuri de marketing digital pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele în carieră.

În București, LINK Academy oferă programe educaționale excelente în marketing digital, care aduc participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a obține certificate recunoscute la nivel internațional.

LINK Academy oferă o varietate de cursuri care sunt concepute pentru a ajuta participanții să-și îmbunătățească abilitățile și cunoștințele în diverse domenii ale marketingului digital. Aceste cursuri includ o gamă largă de subiecte, inclusiv managementul IT, marketingul pe internet, comerțul electronic, vânzările online, SEO, managementul rețelelor sociale, PPC și managementul proiectelor web, pentru a le permite participanților să dobândească o gamă largă de cunoștințe și abilități necesare pentru a reuși în lumea industriei digitale.

Tradițional sau online – alegerea este a voastră!

Toate cursurile de la LINK Academy sunt disponibile prin intermediul platformei Distance Learning, ceea ce înseamnă că participanții nu trebuie să participe fizic la cursuri. Toate materialele și resursele sunt disponibile online, permițându-vă să accesați cursurile de oriunde v-ați afla. Indiferent dacă doriți să urmați cursurile acasa, dntr-o cafenea de lângă Piața Universității sau de lângă Piața Romană, toate conținuturile vă stau la dispoziție într-un singur loc, fără a fi nevoie sa părăsiți zona de confort. Aceasta este soluția perfectă pentru cei care preferă flexibilitatea în studii și pentru care este important să își adapteze timpul și programul în conformitate cu alte angajamente.

Cursurile online interactive permit participanților să participe de oriunde. Participanții au acces la înregistrări video și audio ale cursurilor, precum și posibilitatea de a adresa întrebări coordonatorilor prin platforma Distance Learning. Cursurile pot fi urmate oricând, permițând ca experiența educațională să fie adaptată nevoilor individuale. Calitatea instruirii este la un nivel ridicat pentru a garanta succesul participantului.

În București, LINK Academy oferă o abordare tradițională a învățării în săli de curs și de clasă moderne, echipate la cele mai înalte standarde. Adresa academiei este Str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, clădirea Excelsior, sector 1, București, 010016. În plus, aceste săli vă permit să interacționați cu colegii și să faceți schimb de idei, permițându-vă să profitați din plin de toate beneficiile pe care LINK Academy le oferă.

Cursurile de marketing digital sunt împărțite în 9 programe diferite

LINK Academy oferă o selecție diversă de programe în domeniul marketingului digital, cu scopul de a acoperi cea mai largă gamă posibilă de interese și nevoi ale participanților săi.

Aceste programe includ crearea de campanii de marketing profitabile, gestionarea magazinelor online și a conturilor de social media, optimizarea site-urilor web pentru a crește traficul organic și alte domenii. Suntem siguri că veți găsi un program care vă va satisface interesul și vă va ajuta să vă atingeți obiectivele de carieră în marketing digital.

IT Management

Programul de management IT este conceput pentru a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru gestionarea cu succes a sistemelor și infrastructurii IT în mediul sectorului de afaceri. Prin acest curs, participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu subiecte precum planificarea și bugetarea, gestionarea proiectelor, precum și aspectele de securitate și gestionarea riscurilor.

Acest program vă va oferi oportunitatea de a dobândi cunoștințe de bază în domeniul marketingului, precum și de a vă familiariza cu concepte avansate în care afacerile și IT-ul se conectează.

Vă interesează această sferă? Vezi programul IT Management.

Social Media, Online PR & Community Manager

Participanții la acest curs vor avea oportunitatea de a-și dezvolta abilități în gestionarea conturilor de social media și a comunităților online, iar subiectele abordate includ o gamă largă de domenii, inclusiv marketingul pe rețelele social media, crearea de conținut relevant pentru public, implicarea comunității și managementul reputației.

Prin acest program, veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a profita la maximum de prezența companiei voastre pe rețea, unde mii de potențiali cumpărători își petrec cea mai mare parte a timpului.

Vă interesează marketingul pe rețelele sociale? Vezi Social Media, Online PR & Community Manager.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Programul este destinat persoanelor care doresc să își înceapă propria afacere de comerț electronic sau să gestioneze una existentă. Programul acoperă o varietate de subiecte, inclusiv modele de afaceri de comerț electronic, sisteme de plată online, managementul lanțului de aprovizionare și strategii de marketing digital.

Acest program permite participanților să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a conduce magazine online și pentru a gestiona comerțul electronic. Prin program vor fi prelucrate subiecte precum principiile de bază ale antreprenoriatului și managementul afacerilor online.

Vă interesează magazinele electronice? Vezi E-commerce Manager & Entrepreneur.

Content & SEO Manager

Programul Content and SEO Manager este destinat persoanelor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în crearea, distribuirea și optimizarea conținutului pe site-uri web. Acest program include subiecte precum content marketing, cercetarea cuvintelor-cheie, optimizarea tehnică a site-ului on-page, precum și link-building - practica de a achiziționa linkuri de pe alte site-uri pentru a crește autoritatea proprie.

Programul pe care îl oferim vizează optimizarea de ansamblu a site-ului cu scopul de a crește clasamentul acestuia pe motoarele de căutare, ceea ce are ca rezultat creșterea vizitelor și un număr mai mare de potențiali cumpărători de produse și servicii.

Vă interesează optimizarea site-urilor? Vezi Content & SEO Manager.

E-Business & Internet Marketing

Scopul acestui program este de a oferi participanților o înțelegere a elementelor de bază ale e-businessului și marketingului pe internet, precum și de a-și dezvolta abilitățile avansate în vânzări, comunicare, planificare și dezvoltarea software-ului pentru gestionarea relațiilor cu clienții (CRM). Programul oferă, de asemenea, instrumente importante necesare pentru afaceri de succes în mediul digital din prezent.

Acest program se concentrează pe gestionarea prezenței pe web a unei afaceri.

Vă interesează acest program? Vezi E-business & Internet Marketing Program.

Online Sales & E-Business Development Manager

Programul pentru managerii de vânzări online și dezvoltarea e-businessului are ca scop să ofere participanților abilitățile necesare pentru a dezvolta și implementa strategii eficiente de vânzări pe rețea. Programul include subiecte precum analiza comportamentului de cumpărare, cercetarea pieței online, optimizarea conversiilor și asistența utilizatorilor online.

Acest program vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea strategii de marketing profitabile, care vor atrage utilizatorii de internet care nu sunt familiarizați cu compania voastră.

Vă intereseazaă dezvoltarea e-business? Vezi Online Sales & E-business Development Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Acest program este conceput pentru a ajuta persoanele să-și dezvolte abilități în planificarea și gestionarea campaniilor de marketing digital. Participanții se vor familiariza cu diverse aspecte ale marketingului digital, inclusiv cercetarea pieței, segmentarea cumpărătorilor, planificarea și execuția campaniilor, precum și măsurarea și analiza rezultatelor.

Scopul acestui program este de a familiariza participanții cu principiile construirii mărcii și de a le oferi abilitățile necesare pentru a dezvolta o prezență online cuprinzătoare.

Vă interesează acest domeniu? Vezi Digital Marketing Planner & Account Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Acest program este menit pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul publicității plătite și managementul canalelor digitale. Cursul acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv marketing în motoarele de căutare, publicitate grafică, publicitate mobilă și publicitate pe rețelele sociale, pentru ca participanții să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona eficient campaniile digitale.

După finalizarea acestui curs, veți dobândi cunoștințe semnificative în crearea de campanii profitabile plătite pe rețelele sociale și în rezultatele căutării, cum ar fi Google.

Vă interesează PPC? Vezi PPC & Digital Channels Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

În acest program, participanții vor dobândi cunoștințe și abilități pentru gestionarea eficientă a proiectelor de dezvoltare web și analiza datelor web. Cursul va acoperi subiecte cheie precum planificarea și managementul proiectelor, analiza web, experiența utilizatorului și optimizarea paginii web.

Web project manager este responsabil pentru gestionarea proiectelor de dezvoltare web, care include coordonarea diferitelor aspecte precum SEO, PPC, social media și analiza datelor. Sarcina lor este de a se asigura ca proiectele să fie realizate într-un mod eficient și efectiv, folosind cele mai bune practici și instrumente pentru a obține rezultate optime.

Sunteți interesați de gestionarea proiectelor web? Vezi Web Project Manager & Data Analyst.

Cum să vă înscrieți la cursurile de marketing digital din București?

Pentru a începe procesul de înscriere la LINK Academy, trebuie să completați cererea de pe acest link, care este disponibil pe pagina noastră web. În plus, ne puteți contacta telefonic de luni până vineri, de la 08:00 la 20:00, la numerele +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610.

După ce ați completat formularul de cerere, consilierii noștri pentru înscriere vă vor contacta pentru a vă oferi toate informațiile necesare despre programele noastre și despre procesul de înscriere. Acest lucru vă va ajuta să alegeți programul care corespunde cel mai bine nevoilor și intereselor voastre.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Credem cu tărie că voința și determinarea trebuie răsplătite în mod adecvat. Prin urmare, oferim participanților posibilitatea de a alege între studiul tradițional la clasă și studiul flexibil la distanță folosind platforma noastră online de studiu. Ambele abordări oferă standarde înalte în educație, care sunt aliniate cu cinci dintre cele mai importante universități din lume.

Economia voastră până la 750 euro, dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.7.2024.*
preţ integral 12 rate 15 rate
şcolarizare online 1749 2500 154 136
mod tradiţional de şcolarizare 1849 2500 162 143

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»