Workshop gratuit

Workshop Gratuit - Public Speaking

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit workshopul gratuit de Public Speaking. Te așteptăm sâmbătă, 7 mai 2022, începând cu ora 09:30, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Teama de a vorbi în public este pe locul 2 în lume după frica de moarte. Soluția? Expunerea în fața camerei este primul pas. Exersarea vorbitului în fața camerei este al doilea.

  • Despre primii pași s-a vorbit în cadrul seminarului!

  • Workshopul a fost unul practic despre cum să îți învingi teama de a vorbi în public.

  • Am petrecut 2 ore în care am învățat mici secrete despre cum să vorbești în fața unui public online sau offline, fără ca emoțiile să te afecteze.

  • Cursanții au fost invitați să fie deschiși și deciși să prezinte în fața cursanților.

Profesor

Alexandra este antreprenoare de 7 ani și jumătate și deține 2 afaceri: Talent Center și She is Mom. Îi place să ofere mai departe din experiența ei și crede foarte mult în oamenii care au un vis.

Păreri ale participanților la seminar:

  • La acest workshop am învățat despre comunicarea asertivă și cum influențează relațiile cu cei din jur. Mi-a plăcut atmosfera și naturalețea publicului și a participanților!
  • Acest workshop a fost interactiv, s-au oferit informații utile, iar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost speakerul plin de energie.
  • Am realizat prin acest workshop faptul că gestionarea emoțiilor este foarte importantă pe parcursul susținerii unei prezentări și faptul că trebuie să avem încredere în noi.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul LINK Group din București

Loc: LINK Group Education Services din București, sala C2 (Str. Academiei nr. 28-30, etaj 6 sector 1).

Data și ora: 07.05.2022, ora 09:30

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.