Workshop gratuit

Workshop Gratuit - Cum să îți construiești un profil de LinkedIn în 10 pași

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit workshopul gratuit cu tema Cum să îți construiești un profil de LinkedIn în 10 pași. Te așteptăm sâmbătă, 12 martie 2022, începând cu ora 10:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Un profil de LinkedIn facilitează:

Gestionarea mărcii profesionale – poți defini și dezvolta modul în care alți membri îți vizualizează experiența profesională și calificările. Un profil personalizat îi va ajuta pe recrutori și pe alți membri să îți înțeleagă personalitatea profesională.

Crearea de oportunități pentru dvs. – deoarece utilizatorii și organizațiile folosesc LinkedIn la nivel global, un profil de LinkedIn te va ajuta să ieși în evidență. Un profil actualizat este o modalitate excelentă de a te asigura că poți fi găsit de către persoanele potrivite la momentul potrivit. De asemenea, este o modalitate foarte bună de a găsi oportunități de job și de a te conecta cu recrutorii. După finalizarea profilului, vei fi mai pregătit pentru a găsi joburi pe LinkedIn.

Construirea unei rețele și urmărirea reperelor profesionale – toate realizările profesionale (job nou, aniversare în muncă, promovare etc.) pot fi înregistrate și afișate pe profilul de LinkedIn. Te va ajuta să îți prezinți experiența profesională și realizările pentru alți membri care îți vizualizează profilul. Un profil actualizat îți oferă ocazia să întâlnești membri noi și să stabilești legături cu aceștia.

La seminar am învățat împreună cum să realizăm un profil de LinkedIn atractiv și care să aducă multe oportunități.

Despre trainer: Alexandra Badea

Alexandra este antreprenoare de 7 ani și jumătate și deține 2 afaceri: Talent Center și She is Mom. Îi place să ofere mai departe din experiența ei și crede foarte mult în oamenii care au un vis. Alexandra vă invită la workshop pentru o discuție despre profilul tău de LinkedIn!

Păreri ale participanților la seminar:

  • Prin intermediul acestui workshop am învățat cum trebuie să îmbunătățim profilul și să îl aducem la un nivel bun pentru a ne prezenta pe piața muncii.
  • La acest workshop am lucrat practic pe profilul de LinkedIn și nu ne-am axat doar pe partea teoretică!
  • Mi-a plăcut energia și profesionalismul trainerului, dar și interacțiunea dintre participanți și trainer.

Unde și când: Workshopul a avut loc la sediul LINK Group din București

Loc: LINK Group Education Services din București, sala Business Academy C2 (Str. Academiei nr. 28-30, etaj 6 sector 1).

Data și ora: 12.03.2022, ora 10:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.