Webinar gratuit

Webinar gratuit: Spring JPA Integration

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul Spring JPA Integration, disponibil exclusiv online din 1 august 2020, ora 09:00.

Descrierea webinarului:

Webinarul a prezentat o înțelegere detaliată a integrării Java Persistence API (JPA) în Spring. Pe parcursul webinarul au fost expuse multiple metode de utilizare JPA în proiecte similare cu cele întâlnite în companiile de dezvoltare software. Cerințe preliminare: cunoștințe de bază ale limbajului de programare Java și noțiuni despre Java Persistence API (JPA).

Webinarul a avut ca scop recapitularea noțiunilor de bază ale JPA, familiarizarea cursanților cu diferite modalități de configurare a layer-ului de persistență în Spring și oferirea unor tips-uri în ceea ce privește performanța JPA. De asemenea, au fost menționate și detaliate modalități de abordare a accesului concurențial la date și noțiuni despre managementul tranzacțiilor.

Descriere trainer

Daniel Georgescu este absolvent al Universității „Ovidius” din Constanța – Facultatea de Matematică și Informatică. Este dezvoltator Java cu o experiență de peste 14 ani, experiență dobândită în cadrul unor companii mari, precum: IBM, Orange, Deutsche Bank, Alten etc. Printre domeniile de activitate ale proiectelor în care a fost implicat, se numără: banking, telecom, data storage, professional networks. De câțiva ani, Daniel manifestă dorința de a-și expune cunoștințele prin traininguri interne, atât în cadrul companiilor în care a activat, cât și pentru academii. În prezent, Daniel activează ca freelancer pentru clienți din țară și din străinătate.

Unde și când: Webinar online, prin Live Stream.

Data și ora: 01.08.2020, ora 18:00.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.