LinkedIn

Webinar gratuit: Jobs - How to Rule LinkedIn

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul „Jobs - How to Rule LinkedIn”, disponibil exclusiv online din 1 septembrie 2020, ora 17:30.

Descrierea seminarului

În cadrul webinarului s-au discutat următoarele:

  • Despre Linkedin - Cum să îți construiești un profil complet și cum te faci vizibil pentru viitorii angajatori;
  • Cum să-ți construiești o scrisoare de intenție/Cover Letter de impact;
  • Importanța unui portofoliu online pentru Brandul Personal;

Webinarul a oferit informații și instrumente necesare despre cum să construiești un profil profesional online și complet în 2020 prin LinkedIn și o prezentare corectă a ca specialist. Sfaturile și trucurile oferite în acest seminar vor ajuta ca profilul participanților să iasă în evidență în găsirea jobului mult dorit.

Despre trainer

Raluca Șteblea este un formator dedicat, un strateg de comunicare în mediul digital și copywriter de mai bine de 10 ani, cu un număr reprezentativ de ore livrate elevilor și studenților din Europa, Orientul Mijlociu și Asia.

Raluca lucrează pentru branduri din Europa și Asia și este recunoscută ca partener de încredere în comunicarea de brand, digital marketing, start-up business și programe educaționale de supraviețuire specifice atât la nivel internațional, cât și pentru fondarea @swimmingsurvival.com și @bbbranding.the agency. Scrie pentru Wall-street.ro și alte publicații internaționale de business, content marketing și sport extrem. Astăzi, predă și cursuri despre puterea conținutului bine scris și arta de a scrie cu scopul de a vinde. Este digitally savvy și online pe LinkedIn/Facebook/Instagram.

Unde și când: Webinar online, prin Hangouts Meetup.

Ora și data: 01.09.2020, ora 17:30.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.