Webinar Gratuit

Webinar Gratuit: Cum să transformi frica în putere personală

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul gratuit „Cum să transformi frica în putere personală”, vineri, 9 aprilie 2021, începând cu ora 17:00.

Vom răspunde la următoarele întrebări:

  • Care sunt principalele modalități de manifestare a fricii?
  • Care sunt câteva din miturile și prejudecățile legate de frică?
  • Frica este naturală sau moștenită?
  • Cum este percepută frica de către bărbați și de către femei?
  • Când devine frica periculoasă?
  • Frica poate fi asociată și cu alte emoții?
  • Care este perspectiva energetică asupra fricii?

Te invităm alături de noi să explorezi instrumente și exerciții practice, care te vor ajuta să transformi frica într-un combustibil pentru putere și creștere personală.

Despre trainer: Liliana Păduraru

Liliana Păduraru este Career & Life Coach și HR Trainer. Este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice din București și specializată în Managementul Resurselor Umane la Facultatea de Psihologie și Sociologie din București. De-a lungul carierei profesionale, Liliana a acumulat o experiență de peste 10 ani în domeniul resurselor umane, lucrând ca Recruiter IT și Consultant HR atât în companii internaționale (IBM, HP, Lenovo, Petrom), cât și în agenții de recrutare importante (Adecco, Gi Group). Liliana crede cu tărie în potențialul uman și consideră că fiecare persoană are posibilitatea să își descopere resursele interioare și talentele, pentru a avea o viață împlinită și o carieră de succes.

Unde și când: Webinarul a avut loc loc prin Google Meet.

Data și ora: 09.04.2021, ora 17:00.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.