Webinar gratuit

Webinar gratuit: Arta de a scrie cu scopul de a vinde

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul „Arta de a scrie cu scopul de a vinde”, disponibil exclusiv online din 4 august 2020, ora 17:30.

Descriere webinar

Webinarul este destinat să ofere noilor scriitori instrumente ce pot fi folosite imediat pentru a îmbunătăți conținutul pe care îl scriu în digital marketing sau pentru a-și îmbunătăți procesul creativ, și de a transmite informații utile despre ce înseamnă meseria de copywriter, extrem de apreciată în zilele noastre. Copywritingul de calitate realizează comunicarea eficientă între brand și client. Copywritingul reprezintă arta de a scrie cu scopul de a vinde, de a ajuta cititorii să găsească răspunsuri la anumite întrebări și de a crea emoții care să-i determine pe cititori să acționeze, în scopul de a ajuta orice brand să performeze. 

Despre ce s-a discutat:

  • Puterea unui copywriting scris bine astăzi;
  • Rețelele de socializare și texte de reclame;
  • Platforme pentru și despre conținut sau redactare;
  • Google, un instrument puternic.

Despre trainer

Raluca Steblea, fondator @swimmingsurvival.com și @bbbranding.the agency, este un educator și formator dedicat, un strateg de comunicare în mediul digital și copywriter de mai bine de 10 ani, cu un număr reprezentativ de ore livrate elevilor și studenților din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Astăzi, predă și cursuri despre conținutul bine scris și arta de a scrie cu scopul de a vinde. Raluca lucrează pentru branduri din Europa și Asia și este recunoscută ca partener de încredere în comunicarea de brand, digital marketing, startup business și programe educaționale de supraviețuire specifice atât la nivel internațional, cât și pentru fondarea @swimmingsurvival.com. Scrie pentru Wall-street.ro și alte publicații internaționale de business, content marketing și sport extrem. Este digitally savvy și online pe LinkedIn /Facebook /Instagram.

Unde și când: Webinar online, prin Hangouts Meetup.

Ora și data: 04.08.2020 ,ora 17:30.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.