Responsive Design

Seminar gratuit: Responsive Design

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul Responsive Design - Mobile First Approach, din 10 iulie 2020, ora 18:00, în sala C3, la sediul LINK Group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, Sector 1).

Descrierea seminarului:

În cadrul seminarului ați aflat:

  • De ce principiul de Mobile First Approach este atât de important în construcția site-urilor web în prezent. 
  • Plusuri și minusuri ale acestei tehnici comparativ cu clasica abordare de Desktop First Approach.
  • Cele mai bune practici și analiza celor mai populare tipare folosite în Responsive Design.
  • Prioritizarea conținutului în cadrul unui site web.
  • Folosirea mărimilor relative.
  • Scalarea imaginilor pentru tabletă și mobil, când să o folosim și de ce min-width și max-width.
  • Alegerea breakpoint-urilor.
  • Ce tipuri de Media Query există și cum să le folosim.
  • Diferența dintre un site web fluid, adaptive și responsive.

Despre profesor:

Florin Maximciuc lucrează de 13 ani în domeniul graphic design/web development, debutant ca graphic/web designer într-o agenție mică de publicitate și a lucrat pentru clienți, precum Pernod Ricard - Chivas Regal, Ramazzotti, Ballantine’s, Jameson, Havana Club, Vodka Wyborowa, dar și pentru Athenee Palace Hilton. A lucrat apoi ca Art Director la Realitatea TV, unde s-a ocupat de campanii naționale, precum: România Prinde Rădăcini, Cod Verde și 10 pentru România (atât pe partea de print, cât și de web). A ajutat televiziunea să își mențină primul loc prin campania de branding Realitatea TV - Deschide Lumea. După experiența în televiziune, a ocupat ulterior poziții importante în două companii multinaționale în care a și activat ca Trainer, formând Graphic/Web Designeri de la nivel începător. Apoi, a fost profesor de web development în cadrul Step IT Academy International timp de 4 ani. În prezent, lucrează de 6 luni ca trainer web development într-o multinațională germană. El consideră că cea mai bună metodă de a învăța este practica, mottoul lui fiind „Acum este cuvântul-cheie al succesului”.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București

Loc: LINK Group Education Services din București, în sala Business Academy C4 (str.  Academiei, nr. 39-41, etaj 2, Sector 1

Data și ora: 10.07.2020, ora 18:00, în sala C3

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.