power speaking

Seminar gratuit: Power Speaking

Nivelul 1: Cum îți atingi obiectivele comunicând clar și cu impact în fața grupurilor

Știi că acest seminar este pentru tine dacă:

 • Te cuprinde stresul înainte și în timpul prezentării tale? 
 • Este foarte greu să devii carismatic peste noapte, dar cu două tehnici extrem de simple vei învăța cum să faci asta.
 • Vrei să descoperi instrumentul cel mai eficient pentru ține oamenii în priză.
 • Știai că limbajul nonverbal are o importanță de doua ori mai mare decât cel verbal? 

Acest seminar îți oferă elementele de bază pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a evita momentele neplăcute atunci când vorbești în fața oamenilor. Acest seminar este unul extrem de interactiv, cu exerciții practice, și îți poți crea pe loc propria prezentare de succes.

La seminar ați aflat:

 • Primești patru metode garantate anti-stres.
 • Ai aflat schema de clarificare a oricărui tip de discurs sau prezentare, astfel încât orice persoană să te înțeleagă la perfecție.
 • Cele 5 instrumente esențiale în comunicare, pentru a avea un discurs extrem de clar; una dintre tehnici este atât de simplă și rar folosită, încât devii memorabil garantat.
 • Ai învățat patru tehnici care îți oferă 80% din rezultate cu 20% efort.

Profesor: 

Mircea Stanciu are o cariera de 20 de ani în Managementul Financiar, înființând și reorganizând companii și departamente financiare și conducând implementări de soluții informatice, inclusiv în cadrul unor proiecte internaționale, din poziția de Manager Financiar pentru Europa Centrală și de Est. Începând cu anul 2016, Mircea a fondat compania de training și consultanță VisionPower, www.myvisionpower.com, specializată în livrare de workshop-uri tehnice și de soft skills. O parte dintre programe sunt create și dezvoltate de către VisionPower, iar altele sunt livrate sub licența MoreHuman Holding (Paris) www.morehuman.fr

Părerile participanților la seminar:

 • În primul rând am învățat să am încredere în mine, în capacitățile și potențialul meu.Tehnicile prezentate au fost extrem de interesante și captivante, demne de urmat.În ultimul rând, prezența carismatică a trainerului a avut un rol inspirațional.
 •  Am învățat cum trebuie sa mă prezint în fața unui public, ce postură să adopt și care sunt secretele unei prezentări reușite.
 •  A fost un curs foarte interesant și interactiv.Am învătat metode și tehnici necesare unei prezentări.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.

Loc: LINK Group Education Services din București, în sala BusinessAcademy C4 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Data și ora: 23.11.2019, ora 10:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.