Workshop gratuit

Seminar Gratuit - Optimizarea programelor din perspectiva obiectuală

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema Optimizarea programelor din perspectiva obiectuală. Te așteptăm sâmbătă, 18 iunie 2022, începând cu ora 10:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei,  nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Seminarul și-a propus o dublă perspectivă asupra dezvoltării de programe. Din perspectiva inginerului software, resursele fizice de prelucrare și stocare a datelor (memorie internă și procesor), trebuie utilizate judicios, astfel încât prima parte a prezentării este dedicată modelului memoriei atât din punct de vedere fizic cât și al managementului memoriei din perspectiva obiectuală.

A doua abordare ea fost dedicată utilizatorilor de utilitare și aplicații în domeniul dezvoltării software preocupați mai degrabă de ergonomia și facilitățile limbajului de programare. Următoarea secțiune a prezentării a vizat, conceptele fundamentale ale programării orientate pe obiecte (moștenire, agregare, extinderea comportamentului și asocierea claselor) cu accent pe cele mai bune practici în domeniu.

Ultima parte a marcat o introducere în limbajele funcționale din perspectiva dezvoltatorilor specializați în programarea obiectuală.

Profesor: 

Radu Manea este licențiat la Academia de Studii Economice din București din anul 2003, a urmat apoi cursurile de Master și Școala doctorală cu specializarea Informatică economică, pe care le-a absolvit în 2006, respectiv în 2011. Este activ profesional în domeniul bazelor de date relaționale și NoSQL, învățării automate și realizării de instrumente pentru dezvoltatori în limbajele C++, Java și Python. Începând din anul 2016 este titular la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității Hyperion, având gradul didactic de Conferențiar doctor (2021). Este tatăl mândru a doi copii frumoși și inteligenți pe care încearcă să-i formeze în spiritul menținerii unui mediu natural sănătos și utilizării responsabile a  resurselor epuizabile.

Păreri ale participanților la workshop:

  • Prin participarea la acest seminar am înțeles mai bine cum funcționează programarea orientată pe obiect.
  • Am învățat noi metode aplicate în optimizarea programelor, dar și organigrama programelor.
  • Am descoperit beneficiile utilizării DOD împreună cu programare funcțională. Mi-a plăcut de asemenea faptul că trainerul este un om cu experiență și expertiză în domeniu.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul LINK Group din București

Loc: LINK Group Education Services din București, sala C3 (Str. Academiei nr. 28-30, etaj 6 sector 1).

Data și ora: 18.06.2022, ora 10:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.