meaningful communication

Seminar gratuit: Meaningful Communication (în project management și nu numai)

La seminar ați aflat:

  • Care sunt axiomele comunicării enunțate de către Paul Watzlawick pentru a înțelege ce înseamnă o comunicare „sănătoasă".
  • Despre comunicarea verbală, dar și despre metacomunicare, ceea ce Brene Brown numea „tough conversations"

Profesor:  

Gabriela Blaga este Project Manager Creativ, cu peste 10 ani de experiență în companii din top Fortune 500, bun comunicator, coach, trainer, „mama" start-up-ului INNERPRENEUR, practicantă a unui stil de viață mindful, își “hranește” creativitatea prin realizarea unei emisiuni de story-telling la BiziLive TV, lectură, scris, mentorat.

Părerile participanților la seminar:

  • Am aflat mai multe despre importanța limbajului non verbal, 

  • Acest seminar m-a facut sa constientizez cat de importanta este maniera prin care prezint o informație publicului larg.

  • Mi-a plăcut atitudinea deschisa pe care a avut-o trainerul, dar și informațiile primite de la acesta.Consider ca ceea ce am invatat astăzi ma vor ajuta pe viitor.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.

Loc: LINK Group Education Services din București, în sala BusinessAcademy C4 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Data și ora: 21.10.2019, ora 17:30.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.