Seminar gratuit

Seminar Gratuit: Managementul stresului

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Managementul stresului”, vineri, 20 martie 2021, începând cu ora 10:00, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București.

Stresul a ajuns, din păcate, o constantă a zilelor noastre. Nu trebuie să devină, însă, o obișnuință. Provocarea noastră este să încercăm să nu ne obișnuim să trăim cu stresul, și dimpotrivă, să găsim cele mai bune instrumente pentru a-l gestiona și a-l reduce.

Cu atât mai mult acum, în această perioadă plină de schimbări și provocări, avem nevoie să reducem nivelul de stres și în viața personală și în cea profesională. Mai mult, nu există o rețetă general valabilă pentru scăderea nivelul de stres. Există, însă, diferite instrumente și tehnici care, combinate, îl pot reduce.

Participanții la acest seminar vor putea:

  • să înțeleagă când și cum apare stresul
  • să facă diferența între stres și anxietate
  • să identifice, în funcție de factorii de stres, diferite tehnici de gestionare a acestuia
  • să-și creeze propria „rețetă” de gestionare a stresului

Despre trainer: Ofelia Neagu

Ofelia Neagu este psiholog, coach, trainer, om cu o experiență de peste 13 ani în comunicare (în business și nonprofit) și o experiență de 8 ani în coaching și training. Cu un parcurs profesional complex, ce îmbină experiența de comunicare cu experiența de training și coaching, și ulterior cu cea de psihologie, este orientată către rezultate și livrarea unui plus de valoare clientului. În prezent, activează în cadrul propriei companii de training, oferă clienților programe diverse de training, pe teme diferite, precum: comunicare, managementul stresului, managementul schimbării, managementul timpului, leadership etc.

Părerile participanților la acest seminar:

  • Am învățat cum să evaluez mai bine situațiile stresante în vederea eliminării lor. Mi-au plăcut foarte mult informațiile prezentate.
  • Am descoperit tehnici de identificare a stresului
  • Mi-a plăcut comunicarea dintre participant și trainer și structura seminarului.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.

Locație: LINK Group Education Services din București, în sala C3 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Data și ora: 20.03.2021, ora 10:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.