Java Networking Essentials

Seminar gratuit: Java Networking Essentials

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul Java Networking Essentials, disponibil exclusiv online din 6 iunie 2020, ora 10:00!

Descrierea seminarului:

Limbajul de programare Java şi comunicaţiile în reţea reprezintă astăzi două dintre cele mai importante şi mai moderne subiecte ale tehnologiei informaţiei. Seminarul vă propune să le întâlniți pe amandoua simultan şi să înţelegeţi cum se poate realiza comunicarea între diverse calculatoare din reţea cu ajutorul programelor dezvoltate în Java.

La seminar ați aflat:

  • Modelele de reţea OSI şi TCP/IP şi nivelurile definite de acestea
  • Protocoale specifice fiecărui nivel
  • Adrese de reţea date de protocolul IPv4 şi de protocolul IPv6
  • Pornirea programelor şi evitarea conflictelor de porturi
  • Socket-urile, ca elemente esenţiale necesare comunicaţiei şi clasele Java care le modelează
  • Funcţionarea protocolului TCP
  • Informații despre calculatorul local, diferite calculatoare aflate la distanţă și scanarea porturile diverselor servere
  • Funcţionarea unui program Java de chat în interiorul reţelei locale

Profesor:

Cătălin Tudose și-a susținut doctoratul în Computer Science la Universitatea Politehnică București, Facultatea de Automatică și Calculatoare. Cu o bogată experiență în domeniu, Cătălin a desfășurat și a supravegheat programul Corporate Juniors, unde, în decurs de 12 luni, a instruit 50 de programatori pentru a fi implicați în producție. Cu 20 de ani de muncă și predare în domeniu, Cătălin este specialist în limbajul de programare Java, acesta fiind și subiectul principal abordat în cursurile LINK group. Din anul 2003, Cătălin ȋşi desfăşoară activitatea profesională la Luxoft România. Este autorul a 3 cursuri pe tematica Java pe platforma Pluralsight, precum și al cărții JUnit in Action.

Unde și când: Seminarul a avut loc online

Data și ora: 06.06.2020, ora 10:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.