Introducere în limbajul de programare Python

Seminar gratuit: Introducere în limbajul de programare Python

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul Introducere în limbajul de programare Python, disponibil exclusiv online din 27 iunie 2020, ora 10:00!

Descrierea seminarului:

În cele 90 de minute s-au prezentat noțiuni elementare despre programare, cu precădere despre limbajul Python, care sunt avantajele și caracteristicile care fac acest limbaj de programare atat de special. Împreuna, am pregătit un mediu de dezvoltare și vom crea primul nostru program Python, în speranța că vă vom trezi interesul pentru acest nou univers al programării.

La seminar ați aflat:

  • Ce este un program de calculator?
  • Ce reprezintă un limbaj de programare?
  • Care sunt uneltele de care am nevoie ca programator (medii de dezvoltare, compilatoare, interpretoare etc.)?
  • Detalii specifice limbajului Python, precum: sintaxa limbajului, variabile, tipuri de date, operatori, colecții de date și controlul fluxului de execuție al programului.

Profesor:

Crăciun Constantin Cosmin a absolvit Academia Națională de Informații, specializarea psihologie-informații și este un autodidact înnăscut. Public speaker cu peste 7 ani de experiență în programare și securitate, Cosmin deține în prezent rolul de Application Security Principal în cadrul Axway, acolo unde una dintre principalele sale responsabilități este să promoveze cultura de securitate și să ajute programatorii din Axway să-și dezvolte abilitățile în domeniul securității software. Cunoscător al mai multor limbaje de programare (C, C++, Java, PHP, Ruby etc.), Cosmin plasează limbajul Python în topul listei sale de preferințe.

Unde și când: Seminarul a avut loc online

Data și ora: 27.06.2020, ora 10:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.