Seminar gratuit

Interviu vs. întâlnire de vânzări - cum să te "vinzi" pe un salariu cât mai bun

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema Interviu vs. întâlnire de vânzări - cum să te "vinzi" pe un salariu cât mai bun. Te așteptăm sâmbătă, 26 martie 2022, începând cu ora 10:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

De cele mai multe ori, înaintea unui interviu suntem puși în fața mai multor dileme - ce ar trebui să spun despre ultimul loc de muncă, dacă voi fi întrebat de ce vreau să plec, dacă nu reușesc să obțin salariul pe care-l vreau.

În seminarul Interviu vs. întâlnire de vânzări s-au dezbătut următoarele aspecte: cum să trecem peste dubiile inerente, poate, emoțiile unui prim contact cu un potențial angajator și cum să abordăm discuția cu încredere.

5 minute în oglindă și un "Hai că poți!" spus hotărât s-ar putea să fie de ajutor, însă noi vom aborda lucrurile și acțiunile concrete pe care le poți face înainte, în timpul și după interviu, ca să obții jobul și salariul pe care ți le dorești, exact ca la o întâlnire de vânzări.

Profesor: Daniel Chivu

Daniel Chivu a acumulat peste 10 ani de experiență în consultanță managerială, raportare macroeconomică, gestionarea relațiilor cu actorii implicați la toate nivelurile organizaționale. Expunându-se la varii medii de afaceri și abordând diverse roluri, el s-a remarcat ca un trainer profesionist pasionat de business development, unde interacțiunea cu oamenii și adaptarea limbajului în funcție de audiență sunt provocări obișnuite. Motto: Zâmbește și trăiește-ți visurile... acum!

Păreri ale participanților la seminar:

  • În cadrul seminarul s-a discutat despre pregătirea de a vinde și a discuta cu partenerul de cumpărare, dar și aspecte legate de modalitate de cumpărare.
  • Am învățat cum să prezentăm atuurile în CV și cum se realizează abordarea de la egal la egal.
  • Mi-a plăcut energia pozitivă de pe parcursul seminarului susținută de profesionalism.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul LINK Group din București

Loc: LINK Group Education Services din București, sala Business Academy C2 (Str. Academiei nr. 28-30, etaj 6 sector 1).

Data și ora: 26.03.2022, ora 10:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.