Besplatni kurs

Seminar Gratuit - Growth mindset vs. Fixed Mindset

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Growth mindset vs. Fixed Mindset - cele două mentalități de bază care ne modelează viața”. Te așteptăm vineri, 16 septembrie 2022, începând cu ora 18:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Am explorat împreună diferențele dintre mentalități, ce le declanșează și cum putem răspunde provocărilor și solicitărilor de zi cu zi.

Participanților li s-a răspuns la întrebarea: de ce o mentalitate de creștere este esențială pentru succesul profesional și personal?

Fie că vorbim despre succesul în carieră, despre începerea propriei afaceri, despre un antrenament dificil sau despre faptul că sunteți părinte, a avea o mentalitate de creștere are un impact major asupra oricărui individ. O mentalitate de creștere vede eșecul nu ca pe un dezavantaj, ci ca pe o rampă de lansare către succes.

Profesor

Olga este un manager cu aproape 20 de ani de experiență. Pe parcursul carierei a lucrat pentru E-INFRA, a condus BNP Real Estate România în calitate de Country Manager și, de asemenea, a lucrat în Polonia ca International Development Manager la dezvoltatorul imobiliar Mayland Real Estate, dar și în Rusia ca Branch Executive Manager al Seracom International Group.

Olga este absolventă a Universității din București, precum și a programului MBA al Universității Tiffin, SUA. Ea deține Professional Certificate in Management de la The Open University și Real Estate Professional Certificate de la Solvay Brussels School of Economics and Management.

Păreri ale participanților la seminar:

  • Am aflat metode prin care să îmi depășesc teama de eșec și cum să văd provocările ca pe oportunități. Au fost interesante informațiile și modul în care au fost transmise.
  • Mi-a plăcut atmosfera, interacțiunea cu Olga, dar și cu ceilalți participanți. Atât conținutul cât și expunerea s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele.
  • Am învățat tehnici cum să ne perfecționăm zilnic, care este abordăm problemelor actuale și cum să lucrăm pentru schimbarea mindset-ului. M-au încântat discuțiile în care ne-am exprimat opiniile.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul LINK Group din București

Loc: LINK Group Education Services din București, sala C2 (Str. Academiei nr. 28-30, etaj 6 sector 1).

Data și ora: 16.09.2022, ora 18:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.