Seminar gratuit

Seminar Gratuit: Eu îmi aleg cariera

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Eu îmi aleg cariera”, sâmbătă, 2 octombrie 2021, începând cu ora 10:30, la sediul LINK group Education Services din Chișinău.

Știi că acest seminar este pentru tine dacă:

Timp de 2 ore am explorat cariera printr-un joc unde inconștientul ți-a spus despre felul în care ești conectat/ă cu drumul carierei, cum oamenii din jurul tău sunt conectați cu ea, unde te afli pe drumul carierei și ce resurse ai primit de la părinți, profesori, ghizi, prieteni.

Și apoi, din tot ce ai adunat în acest joc, ai descoperit care este următorul tău pas.

Această activitate a fost destinată atât persoanelor care încă nu au știut în ce direcție profesională își doresc să meargă, cât și celor care au o direcție, dar mai caută indicii pentru claritate.

Despre trainer: Cosmin Crăciun

Elena Rudoi este coach, hipnoterapeut și trainer pentru autocunoaștere și dezvoltare personală. Activează în acest domeniu de 10 ani și instrumentele de bază pe care le folosește în lucrul cu clienții săi sunt hipnoza ericksoniană, constelațiile sistemice, cardurile proiective și coaching-ul intuitiv.

Părerile participanților la acest seminar:

  • La acest seminar, am învățat despre conștientizarea propriilor resurse interioare, cel mai mult mi-a plăcut organizarea, atmosfera și structura seminarului.
  • Am învățat cum să-mi dezvolt creativitatea, mi- a plăcut interacțiunea și speaker-ul
  • Am discutat despre încrederea în sine și totodată am aflat lucruri noi legate de psihologie.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din Chișinău.

Data și ora: 02.10.2021, ora 10:30

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.