Seminar gratuit

Seminar Gratuit - Data Science Project de la A la Z - aplicație practică în Python

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Data Science Project de la A la Z - aplicație practică în Python”. Te așteptăm sâmbătă, 21 mai 2022, începând cu ora 10:00, în sala C3, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

În cadrul acestui seminar ați aflat cum se construiește un proiect de Data Science, plecând de la o simplă întrebare de business și până la a dezvolta un model de Machine Learning care să răspundă la acea întrebare.

La început am făcut o prezentare sumară teoretică a întregului domeniu, după care ne-am concentrat pe o aplicație, iar apoi am trecut prin următorii pași:

  • obținerea datelor;
  • curățarea datelor;
  • explorarea datelor cu ajutorul graficelor și statisticilor;
  • feature engineering; dezvoltarea modelului;

Pentru a putea dezvolta acest proiect, ne-am folosit de Python și câteva librării utile în Data Science. Am lucrat împreuna în Google Colab. Am utilizat un set de date cunoscut, dar cu mici modificări pentru a face lucrurile mai interesante.

Acesta a fost un curs introductiv, dar suficient pentru a înțelege care sunt provocările și care sunt beneficiile pentru a lucra în Data Science. Deasemenea, ați aflat care este suita de tehnologii și de domenii pe care un Data Scientist trebuie să le stăpânească. Oricine a putu participa la acest seminar, el fiind adresat începătorilor.

Profesor: Gabriel Oprescu

Gabriel Oprescu este pasionat de tehnologie, statistică și matematică. În acest moment lucrează ca Data Scientist pentru Dell și are o experiență de 5 ani în domeniu și este colaborator la LINK Academy în domeniul PPC. Ca limbaje de programare pentru Data Science, folosește R și Python.

Păreri ale participanților la seminar:

  • Am învățat despre cum să folosesc Python în mod practic, în viitor și am aplicat cunoștințele pe care le-am dobândit.
  • S-au prezentat lucruri foarte utile. Informațiile au fost foarte bine structurate și explicate având în vedere că este primul curs în acest domeniu.
  • Mi-a plăcut organizarea acestui seminar, fiecare a avut laptopul lui și am lucrat în cod/drive.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul LINK Group din București

Loc: LINK Group Education Services din București, sala C2 (Str. Academiei nr. 28-30, etaj 6 sector 1).

Data și ora: 21.05.2022, ora 10:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.