Seminar gratuit

Seminar Gratuit - Data Oriented Design - Prelucrarea declarativă a datelor structurate în contextul DOD

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema Data Oriented Design - Prelucrarea declarativă a datelor structurate în contextul DOD. Te așteptăm joi, 31 martie 2022, începând cu ora 17:30, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Seminarul și-a propus să surprindă ultimele tendințe în modelarea orientată pe date (DOD) din perspectiva prelucrării analitice online (OLAP) a bazelor de date multidimensionale și de tip depozit de date.

În cadrul acestui seminar au fost explicate:

  • Structuri de date;
  • Arhitecturi de baze de date optimizate pentru analiză;
  • Formalismul operațiilor de tip OLAP;
  • Avantajele design-ului orientat pe date față de cel orientat pe obiect;

Profesor: Radu Manea

Radu Manea este licențiat la Academia de Studii Economice din București  din anul 2003, a urmat apoi cursurile de Master și Școala doctorală în specializarea Informatică economică, pe care le-a absolvit în 2006, respectiv în 2011. Este activ profesional în domeniul bazelor de date relaționale și NoSQL, învățării automate și realizării de instrumente pentru dezvoltatori în limbajele C++, Java și Python. Începând din anul 2016 este titular la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Universității Hyperion, având gradul didactic de Conferențiar doctor (2021). Este tatăl mândru a doi copii frumoși și inteligenți pe care încearcă să-i formeze în spiritul menținerii unui mediu natural sănătos și utilizării responsabile a  resurselor epuizabile.

Păreri ale participanților la seminar:

  • Am aflat mai multe despre bazele de date aprofundate și noile tematici din bazele de date concretizate.
  • La acest seminar am aflat cum se unesc tabelele și totodată am descoperit noțiuni dintr-un domeniu nou.
  • Mi s-a părut interesantă partea legată de exemplificarea bazelor de date și aplicarea în noul context, dar și descrierea noilor baze de date.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul LINK Group din București

Loc: LINK Group Education Services din București, sala Business Academy C2 (Str. Academiei nr. 28-30, etaj 6 sector 1).

Data și ora: 31.03.2022, ora 17:30

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.