interviu

Seminar gratuit: Cum să te prezinți la interviu

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul Cum să te prezinți la interviu. Te așteptăm miercuri, 30 septembrie 2020, începând cu ora 18:00, în sala C4, la sediul LINK Group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, Sector 1).

Descrierea seminarului

Știm că de multe ori interviul de angajare ți-a dat bătăi de cap. Ai vrut să te pregătești pentru interviu și nu ai știut ce și cum să faci ca să fii un candidat de succes.

Oare ce ai greșit la interviu? Oare ce a determinat angajatorul să-ți spună că a găsit un alt candidat mai potrivit? Ce aveai nevoie să schimbi la tine ca să atragi atenția companiei potrivite?

Dacă te-ai confruntat cu aceste întrebări în ultima vreme, seminarul „Cum să te prezinți la interviu" a fost răspunsul potrivit pentru tine. În cadrul seminarului s-au prezentat trucuri ușoare și eficiente care te vor diferenția de ceilalți candidați și la sfârșitul seminarului vei fi încrezător în potențialul tău, de a fi cel mai bun candidat pentru angajatorul potrivit.

Prin participarea la acest seminar, participanții au avut șansa să învețe să fie încrezător, inspirați și pregătiți pentru dialogul de succes cu următorul angajator.

Despre trainer

interviu - Liliana

Liliana Păduraru este Career Coach și HR Consultant. Are experiență îndelungată în domeniul resurselor umane, lucrând atât în companii internaționale, cât și în agenții de recrutare importante. Crede cu tărie în potențialul uman și consideră că fiecare persoană are posibilitatea să își descopere resursele interioare, pentru a avea o viață împlinită și o carieră de succes. Mai multe detalii despre trainer găsiți aici, în profilul LinkedIn.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINKgroup din București.

Loc: LINK Group Education Services din București, în sala C4 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Ora și data: 22.10.2020, ora 18:00.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.