Seminar gratuit

Seminar gratuit: Cum ne alegem cariera și cum ne reinventăm dacă nu ne (mai) place ceea ce facem

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Cum ne alegem cariera și cum ne reinventăm dacă nu ne (mai) place ceea ce facem”, vineri, 15 ianuarie 2021, începând cu ora 17:30, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Descrierea seminarului

Ce au aflat participanții?

  • Informații despre ce înseamnă o carieră;
  • De ce este important să ne cunoaștem înainte de a alege o carieră;
  • Care sunt instrumentele pe care le putem folosi în alegerea unei cariere;
  • Care sunt provocările pe care le putem întâlni pe parcursul carierei care ne pot determina să o schimbăm;
  • Cum ne putem reinventa sau reprofila;
  • Care sunt competențele viitorului;
  • Cum ne creăm un plan pentru carieră.

Despre trainer

Mă numesc Corina Neagu și mă bucur să încep anul cu un seminar pe o temă favorită, cea a carierei, mai ales în aceste vremuri!

Primul loc de muncă l-am avut la 16 ani, am peste 20 de ani de experiență în resurse umane, o pasiune pentru oameni și o carieră bazată pe integritate, onestitate, curaj și ambiție.

Am deținut multe roluri de conducere, am fondat Dare (Development Advice & Resources) în 2016, fiind cu adevărat conștientă că pot aduce valoare în viața multor oameni și companii prin ceea ce fac cel mai bine: descopăr potențialul din oameni și îl fac să funcționeze pentru ca ei să-și atingă obiectivele. Am lucrat cu oameni din întreaga lume (susțin workshop-uri de resurse umane și management în Asia din 2015 și sunt profesor de business și HR la Link Academy din București) și iubesc să fac asta, prin urmare îmi propun să ofer excelență în tot ceea ce fac: recrutare, proiectare organizațională și dezvoltare, formare, centre de evaluare, coaching în carieră, consultanță în resurse umane.

De asemenea, scriu pentru diferite publicații online, sunt formator și evaluator autorizat și parteneră a două companii ale căror instrumente le folosesc în procesele de design și dezvoltare organizațională, recrutare, centre de evaluare etc. Îmi place foarte mult fiecare zi din viața mea, mă bucur de susținerea familiei mele și cred că misiunea mea este să fac bine, să aduc schimbări pozitive în viața oamenilor și să repun umanul în „resursele umane”.

Părerile participanților la seminar:

  • La acest seminar am învățat despre abilități, competențe, valori, motivație, aptitudini, creativitate și cum să-ți faci curaj să-ți schimbi jobul dacă nu te mai regăsești în el.
  • Ni s-au furnizat informații utile și interesante, care pot fi aplicate în orice domeniu de activitate.
  • Am învățat cum să-mi creez un brand personal și cum să-mi scriu CV-ul. Mi-au plăcut entuziasmul, informațiile și deschiderea trainerului

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.

Locație: LINK Group Education Services București, sala BusinessAcademy C4 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Ora și data: 15.01.2021, ora 17:30.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.