Comunicarea în media

Seminar gratuit: Comunicarea în media

La seminar ați aflat:

Cât de bine pregătiți suntem expunerii într-o campanie media integrată și despre cât de eficientă poate fi strategia de marketing dezvoltată.

Tema acestui seminar  propune o incursiune în media, mijlocul prin care mesajul de marketing își găsește drumul către public, fie că vorbim despre advertising sau PR. Modelarea și decizia distribuirii mesajului aparține managerului de marketing, care uneori poate fi pus în situația de a modifica sau redimensiona strategia inițială, în condițiile apariției unei situații de criză sau primirii unui feedback sub așteptări. Identificarea corectă a celor mai adecvate canale media, în raport cu obiectivele, strategia și bugetul alocat, reprezintă o prioritate pentru managerul de marketing, a cărui decizie este esențială pentru dezvoltarea companiei. 

Profesor: Monica Eftimiu

Deși sunt absolventă a Academiei de Teatru și Film, Facultatea de Teatru, cariera mea a fost îndreptată încă de la început către zona de marketing și promovare. Astfel, începând din anul 1997, pentru o perioadă de șase ani am lucrat în departamentele de marketing, publicitate și producție ale televiziunilor Antena 1 și Realitatea TV. Am continuat să-mi consolidez experiența în cadrul altor trusturi media, agenții de publicitate, multinaționale, pentru care am elaborat planuri de comunicare, branding, campanii ATL și BTL și producții audio-video. Comunicarea și creativitatea sunt zonele care mă definesc, iar începând din anul 2007 sunt și trainer acreditat în comunicare și public speaking, colaborând atât cu persoane publice, cât și dezvoltând programe pentru corporații. De asemenea, organizez și susțin traininguri pentru aparițiile în media ale persoanelor desemnate să reprezinte public organizațiile. În ultimii patru ani m-am dedicat comunicării din zona investițiilor financiare, activitatea mea fiind axată atât pe relația cu media și cu investitorii, cât și pe dezvoltarea și implementarea campaniilor de marketing.

Părerile participanților la seminar:

  • În cadrul acestui seminar am aflat cum să împachetez un mesaj pentru a-l face înțeles.
  • Am aflat ce impact are comunicarea de media într-o companie și ce trebuie să conțină un comunicat.
  • Am aflat modalitățile de comunicare și cum să fii eficient și eficace.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.

Loc: LINK Group Education Services din București, în sala BusinessAcademy C4 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, Sector 1).

Data și ora: 28.01.2020, ora: 18:00.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.