Seminar gratuit

Seminar Gratuit: Comunicarea în mass-media

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Comunicarea în mass-media”, sâmbătă, 3 aprilie 2021, începând cu ora 10:00, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București.

Seminarul și-a propus clarificarea câtorva principii definitorii în demersurile de susținere și promovare a brandului unei companii sau a brandului personal.

Fie că este vorba de comunicarea în masă sau de o comunicare interpersonală, trebuie să ne asigurăm că avem răspunsurile corecte la următoarele întrebări:

  • De ce comunic?
  • Ce mesaj vreau să transmit?
  • Unde comunic?
  • Cum îmi aleg canalul (canalele) de comunicare și cum alcătuiesc mixul de media?
  • Ce diferențiază campaniile de advertising de cele de PR în mass-media?
  • Cum îmi aleg partenerii media în cazul sponsorizărilor, astfel încât să obțin un plus valoare și să ajung la publicul pe care doresc să îl atrag sau ca să-mi promovez brandul?

Seminarul constituie așadar o invitație la exploatarea specificității comunicării eficiente în mass-media, în vederea atingerii obiectivelor de marketing stabilite.

Despre trainer: Monica Eftimiu

Este absolventă a Academiei de Teatru și Film, Facultatea de Teatru, dar cariera sa s-a îndreptat încă de la început către zona de marketing și promovare. Astfel, începând cu anul 1997, timp de șase ani, Monica a lucrat în departamentele de marketing, publicitate și producție ale televiziunilor Antena 1 și Realitatea TV. Monica a continuat să-și consolideze experiența în cadrul altor trusturi media, agenții de publicitate, multinaționale, pentru care a elaborat planuri de comunicare, branding, campanii ATL și BTL și producții audio-video.

Comunicarea și creativitatea sunt zonele care o definesc, iar începând cu anul 2007, Monica este și trainer acreditat în comunicare și public speaking, colaborând atât cu persoane publice, cât și dezvoltând programe pentru corporații. De asemenea, Monica organizează și susține traininguri pentru aparițiile în media ale persoanelor desemnate să reprezinte organizațiile în public. În ultimii patru ani, Monica s-a dedicat comunicării din zona investițiilor financiare, activitatea sa fiind axată atât pe relația cu media și cu investitorii, cât și pe dezvoltarea și implementarea campaniilor de marketing.

Părerile participanților la acest seminar:

  • Mi-a plăcut modul în care trainerul a structurat seminarul, dar și organizare și atmosfera.
  • Am aflat multe informații interesante pe care doresc să le aprofundez în perioada următoare.
  • Mi-a plăcut modul de prezentare al seminarului

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.

Locație: LINK Group Education Services din București, în sala C4 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Data și ora: 03.04.2021, ora 10:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.