comunicarea de criză

Seminar gratuit: Comunicarea de criză bine făcută te salvează

Știi că acest seminar este pentru tine dacă:

Te  întrebi ce presupune o criză de comunicare

Iată doar un exemplu:

Un produs lansat pe piață de tine poate avea un viciu ce nu a fost observat în momentul comercializării, iar acest lucru poate oferi un subiect de presa “suculent”, sau o campanie negativă în Social Media, care pot duce la adevărate probleme pentru compania ta, generând neîncredere în rândul clienților. 

Felul în care gestionezi comunicarea pe perioada crizei poate consolida reputația și activitatea companiei, sau le poate afecta grav. 

Fie că lucrezi într-o companie, ești antreprenor sau intenționezi să pornești pe calea antreprenoriatului, în orice moment, compania ta poate fi pusă în fața unei crize de comunicare. 

La seminar ați aflat:

  •  Cum te pregătești pentru a gestiona o eventuală criză de comunicare
  • “Așa da!” și “Așa nu!” în comunicarea de criză
  • Tipuri de mesaje obligatorii de transmis într-o situație de criză
  • Relația cu presa într-o comunicare de criză - cum o gestionăm
  •  Social media și crizele de Comunicare - comunicarea de criză în mediul online

Profesor: 

Ofelia Neagu este psiholog, coach si trainer și om cu o experiență de peste 13 ani în comunicare (în business si non-profit) și experiență de 8 ani de coaching și training.Cu un parcurs profesional complex, ce îmbină experiența de comunicare cu experiența de training si coaching și ulterior de psihologie, este orientată către rezultate, și livrarea unui plus de valoare clientului. În prezent, activează în cadrul propriei companii de training, livrând clienților programe de training diverse, pe teme diferite, precum: comunicare, managementul stresului, managementul schimbării, time management, leadership, etc.

Părerile participanților la seminar:

  • Prin intermediul acestui seminar am aflat strategii de comunicare în situații de criză, exemple concrete și studii de caz, abordarea pe care trebuie sa o am în situații de criză.

  • Mi-a placut activitatea practica cu participanții.Am învățat cum să realizez un discurs într-o situație de criză. 

  • Am învățat cum putem reacționa într-o situație de criză.Trainerul mi-a lăsat o impresie foarte bună.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.

Loc: LINK Group Education Services din București, în sala BusinessAcademy C4 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Data și ora: 15.10.2019, ora 18:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.