Comunicare nonverbală seminar gratuit

Seminar gratuit: Comunicare nonverbală, comportament simulat și informații în mediul de afaceri

Descrierea seminarului:

Nimic nu este mai fascinant decât modul de comunicare și comportamentul uman, decât modul în care liderii companiilor percep și folosesc informațiile pentru a se cunoaște mai bine și pentru a-și asigura un avantaj competitiv. În condițiile unei presiuni în creștere asupra mediului de afaceri – exercitată de o piață tot mai haotică și de o concurență din ce în ce mai acerbă – companiile sunt nevoite tot mai adesea să recurgă la servicii de „business (competitive) intelligence” & „business (strategic) communication”, pentru îmbunătățirea procesului de decizie și pentru susținerea succesului în afaceri. Aceste servicii sunt mai puțin cunoscute în mediul de afaceri local (național) și presupun, înainte de orice alt demers, identificarea, analizarea și evaluarea emoțiilor și stărilor partenerilor (competitorilor) de afaceri. 

La seminar ați aflat:

  • Aspecte ce țin de arta comunicării, psihologia interpersonală, arta actorului și vom vorbi despre metodele și tehnicile de culegere a informațiilor în mediul de afaceri, într-o manieră integrată. 
  • Cum se realizează decriptarea limbajului verbal, nonverbal și paraverbal, despre recunoașterea comportamentului simulat și despre evaluarea credibilității interlocutorilor și a veridicității informațiilor obținute în procesul de comunicare în mediul de afaceri, aspect deosebit de importante mai ales în cazul situațiilor cu miză ridicată.

Profesor:

Cătălin-Iulian BALOG este specialist în comunicare, informații și securitate, trainer și consultant, președinte al Smart Intelligence & Communication Services (proiect în lucru, www.smart-business.ro), membru al Strategic & Competitive Intelligence Professionals (http://www.scip.org). Este licențiat în comunicare socială și relații publice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative și absolvent al cursurilor postuniversitare de pregătire psihopedagogică la Universitatea București. Are o experiență de peste 25 ani în domeniul informațiilor militare – dintre care ultimii 5 ani ca trainer de specialitate – și deține titlul de doctor în științe militare, obținut la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, unde a absolvit și un curs postuniversitar de informații militare.

Părerile participanților la seminar:

  • În cadrul acestui seminar am învățat cum pot acționa corespunzător în atingerea obiectivelor. Mi-au plăcut exemplele și situațiile descrise.
  • De-a lungul seminarului s-au folosit exemple bine structurate și de aplicat zi de zi. Am învățat despre comportamentul disimulat.
  • Am învățat tipurile de comunicare și cum pot folosi și analiza comportamentul colegilor. Am aflat informații noi, mi-a plăcut modul în care au fost furnizate aceste informații și modul în care s-au prezentat.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.

Loc: LINK Group Education Services din București, în sala BusinessAcademy C4 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Data și ora: 21.02.2019, ora 18:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.