business finance seminar gratuit

Seminar gratuit: Business Finance

La seminar ați aflat:

  • cum să simplificați și să înțelegeți situațiile financiare fără să faceți greșelile pe care chiar și contabilii le fac de multe ori;
  • cum să folosiți informațiile financiare pentru decizii de business astfel încât să vă maximizezi profiturile;
  • cum să vă protejați de fraudele făcute de angajați, parteneri sau chiar de către propriii asociați.

Profesor:  

Mircea Stanciu este fondator și director executiv al companiei de training și consultanță Vision Power. ​Mircea și-a început cariera în finanțe în urmă cu 22 de ani când a înființat un business de consultanță financiară care a funcționat timp de 15 ani. Începând cu 2012, Mircea a ocupat poziția de director financiar regional pentru Europa Centrală și de Est în compania Bic, având în subordine 9 manageri financiari, gestionând afacerile din 38 de zone geografice din țările nordice și până în Rusia și țările din CIS. De-a lungul carierei, Mircea a antrenat numeroși contabili, analiști, controlori financiari și manageri financiari, având ca singur obiectiv în toate companiile pe care le-a coordonat, optimizarea businessului începând cu rezultatele financiare, și încheind cu asigurarea controalelor interne pentru prevenția fraudelor financiare. Deși se află în posesia unor cunoștințe complexe, indisponibile chiar și în multinaționale, principala abilitate a lui Mircea este cea de a simplifica conceptele financiare complexe și de a le explica pe înțelesul oricui. 

Părerile participanților la seminar:

  • În cadrul acestui seminar am învățat cum anume se îmbunătățesc finanțele și cum să avem un buget planificăm.   

  •  Am învățat prin intermediul acestui seminar cum pot să cresc vânzările într-o companie.

  •  Acest seminar m-a învățat cum să îmi organizez mai bine ideile

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.

Loc: LINK Group Education Services din București, în sala BusinessAcademy C4 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Data și ora: 06.03.2020, ora 18:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.