Seminar gratuit

Seminar gratuit: Brand identity - crearea logourilor în Illustrator

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Brand identity - crearea logourilor în Illustrator”, sâmbătă, 16 ianuarie 2021, începând cu ora 10:00, în sala C5, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, Sector 1).

Descrierea seminarului

Ai observat că fiecare afacere de succes are o marcă pe care o recunoaștem imediat? De îndată ce îi auzim numele sau îi vedem logoul, o asociem fie cu un anumit serviciu, fie cu o anumită persoană sau reputație. În această prezentare vă răspundem la întrebările: Ce este un brand? Dar o identitate vizuală? Cât de important este logoul și crearea acestuia în programul potrivit?

De fapt, un brand este asemenea unei persoane, are personalitate, îmbrăcăminte, un anumit mod de a vorbi și de a se comporta. Tot ceea ce știm sau gândim despre acea persoană este rezultatul identității și imaginii sale. Identitatea brandului este o prezentare conceptuală care are scopul de a crea o imagine pozitivă în mintea publicului. Iar logoul este doar o parte a acestei identități, un simbol vizual pe care un brand sau o companie îl folosesc pentru a fi identificați de consumatori. El poate fi un simplu element grafic sau chiar un cuvânt, însă, trebuie creat în programul potrivit - adică, Illustrator.

Vrei să afli mai multe?

Despre trainer: Alina Dumitru

Întotdeauna am fost atrasă de frumos, tocmai de aceea am studiat arta plastică, însă Web Designul mi se potrivește cel mai bine. În prezent lucrez ca Frontend Developer și UI/UX Designer la o companie software din București.

Rolul meu principal este să cercetez piața, să înțeleg utilizatorii și să creez o interfață perfect adaptată nevoilor proiectului. În afara programului de muncă, pregătesc studenți pentru viitoarea lor carieră în IT. Învăț constant și aproape toate ideile mele se bazează pe experiență sau informații pe care le-am cules în ultimii ani.

Părerile participanților la seminar:

  • Am învățat pașii practici de prin care să construiesc un logo și importanța identității de brand.
  • Mi-a plăcut interacțiunea dintre trainer și participant, modul de predare și structura informațiilor.
  • Mi-a plăcut organizarea și comunicarea cu trainerul.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.

Locație: LINK Group Education Services din București, în sala BusinessAcademy C4 (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Data și ora: 15.01.2021, ora 17:30.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.