Workshop gratuit

Seminar Gratuit - ABC-ul educației financiare pentru antreprenori și PFA-uri

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „ABC-ul educației financiare pentru antreprenori și PFA-uri”. Te așteptăm joi, 30 iunie 2022, începând cu ora 17:30, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

La acest seminar, participanții și-au îmbunătățit/au învățat minimul de cunoștințe financiare, abordând teme de actualitate. S-a mers pe faptul că, înainte de a începe propria afacere/proiect, este bine să ne familiarizăm cu câteva aspecte financiare esențiale care ne pot ajuta să gestionăm mai bine resursele de care dispunem.

S-au avut în vedere următoarele subiecte:

• PFA vs. SRL
• Planificare și bugetare
• Surse de finanțare
• Trezorerie financiară
• Surse de informații financiare
• Rentabilitatea proiectelor – mini P&L
• Studiu de caz - cash flow – metoda directă

Profesor: 

Carmen este o profesionistă în domeniul managementului financiar, cu o experiență de peste 12 ani în activitățile de Trezorerie, Credit și Bugetare. În calitate de Director Financiar la Sidma România SRL, ea supervizează activitatea zilnică a Contabilității, a Trezoreriei, a Controlului de Credit și Facturării. Carmen este formator certificat și acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificări.

Păreri ale participanților la workshop:

  • Am învățat cum să monitorizăm cheltuielile prin planificarea judicioasă. S-a analizat fiecare aspect al seminarului pe durata lui.
  • A fost interesant faptul că ni s-a prezentat un tabel cu cash-flow al unei companii mari și am discutat prin prisma cheltuielilor și veniturilor.
  • Deschiderea spre educația financiară de bază a fost ceea ce mi-a plăcut la acest seminar și acest fapt m-a determinat să mă înscriu.

Unde și când: Seminarul a avut loc la sediul LINK Group din București

Loc: LINK Group Education Services din București, sala C2 (Str. Academiei nr. 28-30, etaj 6 sector 1).

Data și ora: 30.06.2022, ora 17:30

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.