Market Planning and Segmentation

Descrierea cursului

„Marketingul este abilitatea de a găsi, păstra și cultiva clienți profitabili.” 

Philip Kotler

Segmentarea pieței este procedeul de clasificare în unități mai mici (segmente de piață) a consumatorilor care au cerințe și caracteristici ale comportamentului de cumpărare similare. La curs se studiază noțiunea de piață, segmentare și alegerea pieței țintă. Cursanții se familiarizează cu poziționarea produselor și cu strategiile de poziționare. 

Scopul cursului

Scopul cursului este familiarizarea cursanților cu segmentarea ca proces de clasificare a pieței. Scopul este studierea segmentării ca bază pentru continuarea cercetărilor de marketing și poziționarea produselor.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Social Media, Online PR & Community ManagerDigital Marketing Planner & Account ManagerContent & SEO ManagerOnline Sales & E-business Development ManagerPPC & Digital Channels Manager.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.