Cursuri de programare în Timișoara

Dacă locuiți în Timișoara și doriți să avansați în carieră dobândind noi competențe sau aveți o pasiune pentru tehnologie și doriți să realizați un câștig decent dintr-o meserie pe care o iubiți, atunci cursurile de programare de un an de zile din cadrul LINK Academy sunt alegerea potrivită pentru voi!

La LINK Academy, nu numai că puteți obține diplome recunoscute la nivel internațional care vă vor ajuta să vă găsiți jobul de vis, dar puteți dobândi și cunoștințe practice care sunt aplicate prin cele mai moderne metode de predare.

Cursurile de programare LINK Academy se caracterizează printr-o abordare personalizată a învățării, care permite participanților să învețe conform propriului ritm și nevoilor. Cursurile sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor individuale ale participanților, iar coordonatorii le sunt la dispoziție pentru feedback personalizat și asistență pe tot parcursul procesului de învățare. Din acest motiv, participanții dobândesc cunoștințe și abilități valoroase, care îi pot ajuta în cariera lor în domeniul programării.

Când finalizați unul dintre programele noastre de educație de un an, inclusiv cursurile noastre de programare din București de la LINK Academy, veți obține posibilitatea să vă apropiați de joburi de top. Acest program vă permite să deveniți experți certificați Microsoft, Adobe și Cambridge, dar și să obțineți certificări recunoscute internațional, precum Oracle, Autodesk, CompTIA, Cisco, MMAD sau ZEND PHP.

Învățarea programării într-o sală de clasă sau într-o cafenea?

Dacă nu puteți participa la cursuri într-un mediu fizic, LINK Academy oferă o platformă de Distance Learning care vă permite să participați la cursuri din orice locație. Datorită acestui lucru, vă puteți bea cafeaua în Piața Unirii sau în Iulius Mall, după cumpărături, în timp ce vă dezvoltați abilitățile și vă îndepliniți ambițiile cu ajutorul laptopului sau tabletei, fără a părăsi propria zonă de confort.

LINK Academy oferă opțiunea cursurilor tradiționale în clasă pentru participanții care preferă acest lucru. Cursurile noastre se desfășoară în săli de clasă moderne, care sunt dotate cu tehnologie și infrastructură avansată, pentru a asigura o experiență de învățare de maximă calitate și cunoașterea de noi contacte esențiale pentru succesul în carieră.

Cursurile de programare de un an de zile sunt împărțite în 9 programe diferite

Printre cele mai frecvent utilizate limbaje de programare din prezent se află JavaScript, Java, PHP și Python, fiecare cu propriile caracteristici și avantaje unice. Această listă de limbaje de programare oferă o gamă largă de opțiuni din care se poate alege, iar înțelegerea specificului fiecărui limbaj individual vă poate ajuta să-l alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre.

În continuare, vom enumera caracteristicile cheie ale acestor limbaje, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Python

Python este un limbaj de programare cunoscut, care se remarcă prin simplitatea și lizibilitatea codului său. Este folosit predominant în domeniile învățării mecanice și analizei datelor, precum și pentru crearea de scripturi și automatizarea sarcinilor de rutină. Datorită unei game largi de module și cadre, Python este un instrument extrem de util pentru dezvoltarea inteligenței artificiale și a muncii avansate cu date.

Programul Python reprezintă o alegere ideală pentru toți cei care doresc să se ocupe de dezvoltarea unor sisteme inteligente și de procesarea eficientă a informațiilor.

Munca în Python vi se pare o muncă grozavă? Vezi Python Development Program.

Java

Limbajul de programare Java este adesea folosit în dezvoltarea de programe software pentru companii mari. În industrie, Java este unul dintre cele mai populare limbaje de programare și are un spectru larg de utilizare. Dacă doriți să vă ocupați serios de dezvoltarea aplicațiilor software care vor fi utilizate de companii mari și de succes, limbajul de programare Java ar putea fi o alegere excelentă pentru voi.

Limbajul de programare Java se remarcă prin fiabilitatea sa, care asigură operarea software-ului în siguranță și securizat, cu risc redus de erori, prin flexibilitate, care facilitează crearea eficientă de software la un preț rezonabil, și prin transmitere, care permite rularea codului pe diferite computere și sisteme. În plus, Java este utilizat în dezvoltarea de aplicații mobile, jocuri și sisteme cloud-based.

Vi se pare atractivă programarea software în limbajul Java? Vezi programul nostru Java Development.

JavaScript

Dacă pasiunea voastră este crearea de site-uri web, atunci urmați cursul despre cel mai popular limbaj de programare din prezent - JavaScript; acesta vă poate ajuta să deveniți experți în dezvoltarea de site-uri front-end. JavaScript este folosit pentru a crea pagini web interactive și dinamice, ceea ce îl face esențial în proiectele web moderne.

JavaScript este un limbaj de programare necesar pentru dezvoltarea părților front-end ale aplicațiilor web moderne și este integrat în framework-uri front-end populare, cum sunt React și Angular. Pe lângă crearea de forme și animații interactive, JavaScript este folosit pentru a crea aplicații web complexe care oferă utilizatorilor o experiență bogată.

Vi se pare interesant JavaScript? Vezi Frontend JavaScript Program.

PHP

Limbajul de programare PHP (Hypertext Preprocessor) este unul dintre cele mai populare limbaje de programare din industrie, iar aplicația sa se află în partea de server a programării web. PHP este folosit în combinație cu HTML și CSS pentru a crea aplicații web interactive și dinamice și în combinație cu sisteme de gestionare a bazelor de date, cum ar fi MySQL, pentru a crea sisteme back-end puternice. Ca instrument indispensabil în crearea de site-uri web, PHP reprezintă un limbaj de programare necesar în programarea web modernă.

Dacă sunteți interesați să creați rețele sociale, precum Facebook și YouTube, sau să gestionați conținut pe platforme CMS, precum WordPress și Joomla, sau să le creați, programul nostru de programare PHP de un an de zile ar putea fi alegerea ideală pentru voi. PHP este similar cu JavaScript, iar majoritatea programatorilor care sunt familiarizați cu ambele limbaje sunt cunoscuți ca programatori web Full-Stack, deoarece se pot ocupa atât de dezvoltarea web front-end, cât și de back-end.

Vă interesează limbajul PHP? Vezi PHP Web Development Program.

Software Testing & QA

Asigurarea calității (Quality Assurance - QA) și testarea software-ului (Software Testing) sunt de o importanță vitală în procesul de dezvoltare a software-ului, deoarece asigură un nivel ridicat de calitate și fiabilitate a produsului înainte de a fi lansat pe piață.

Procesul QA include planificarea, proiectarea, coordonarea și executarea activităților care garantează că produsul va îndeplini specificațiile și standardele de calitate, în timp ce testarea software-ului constă în testarea funcționalității, performanței, securității și calității produsului înainte ca acesta să fie pus la dispoziția utilizatorilor.

Vă interesează testarea software-ului? Vezi Software Testing & QA Program.

Software Development

Programul de dezvoltare software include toate fazele procesului de creare și întreținere a aplicațiilor software, de la faza de planificare și design, prin programare și testare, până la aplicarea produsului finit. În acest program se învață cum să se dezvolte aplicații funcționale de înaltă calitate, care să îndeplinească nevoile utilizatorilor.

Participanții la aceste cursuri au ocazia să se familiarizeze cu diferite aspecte ale dezvoltării software, incluzând diferite tehnologii, procese și instrumente. Accentul cursurilor este pus pe dobândirea de abilități practice pentru dezvoltarea de software în lumea reală.

Vă interesează dezvoltarea software? Vezi Software Development Program.

Microsoft Web Apps Development

Dezvoltarea aplicațiilor web Microsoft reprezintă procesul de design și dezvoltare a aplicațiilor web folosind tehnologii și instrumente Microsoft, care includ limbaje de programare C#, SQL și JavaScript.

Programul nostru de educație în domeniul tehnologiilor Microsoft are ca scop introducerea participanților în diversele instrumente și framework-uri oferite de această companie pentru crearea de aplicații web care rulează în browsere web, precum și pentru aplicații hibride. Acest program se concentrează pe dobândirea de abilități practice în utilizarea tehnologiilor Microsoft pentru a dezvolta aplicații web de înaltă calitate.

Dacă sunteți interesați de acest domeniu, vezi Microsoft Web Apps Development.

Microsoft Development

Microsoft oferă o gamă largă de instrumente și framework-uri care permit programatorilor să creeze diferite tipuri de aplicații software, inclusiv aplicații desktop, mobile, cloud-based și web.

Acest program vă va instrui să dezvoltați, să gestionați și să întrețineți software-ul într-un mod sistematic și controlat, folosind o metodologie și planuri clar definite, care se bazează pe discipline, precum calculul, managementul, managementul proiectelor, managementul calității, ergonomia software și ingineria sistemelor.

Sunteți interesați să dezvoltați aplicații Microsoft? Vezi Microsoft Development.

Cum să vă înscrieți la cursurile de programare din Timișoara?

Pentru a vă înscrie, puteți trimite o cerere prin acest link sau ne puteți contacta telefonic la următoarele numere: +40 (356) 408-877, de luni până vineri, de la ora 8:00 la 20:00.

După înscriere, unul dintre consilierii noștri vă va contacta pentru înregistrare ulterioară. În timpul acestei conversații, pe lângă faptul că ne veți oferi informații despre voi, veți putea să vă exprimați dorințele, interesele și obiectivele privind formarea ulterioară. Acest lucru ne va permite să vă oferim asistența adecvată.

De asemenea, puteti vizita sediul nostru din Timișoara, la adresa Bulevardul Eroilor de la Tisa 20/A, etaj 2, Timișoara, România.

Perioada de înscrieri este în desfășurare - asigurați-vă locul din timp!

Înscrierile vin frecvent, așa că acum este momentul ideal să luați o decizie cu privire la programul care se potrivește nevoilor voastre. Dacă sunteți interesați să dobândiți cunoștințe și abilități în domeniul programării care să vă ofere acces la joburi bine plătite, nu trebuie să ratați această oportunitate!

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Recompensăm participanții care sunt motivați și pregătiți să-și extindă cunoștințele. Două opțiuni sunt disponibile pentru studiu: în mod tradițional, prin participarea la cursuri într-o sală de clasă, sau online, prin platforma noastră de studiu la distanță. Ambele opțiuni corespund celor mai înalte standarde de calitate aplicate de cele mai bune universități din întreaga lume.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.*
preţ integral 12 rate 17 rate
şcolarizare online 1699 2500 146 113
mod tradiţional de şcolarizare 1749 2500 150 116

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»