Cursuri de programare în Iași

Programele de un an de zile de programare ale LINK Academy sunt o alegere ideală pentru locuitorii din Iași care doresc să avanseze în carieră și să dobândească noi competențe, precum și pentru cei pasionați de tehnologie care caută locuri de muncă bine plătite într-un domeniu pe care îl iubesc. 

La LINK Academy, nu numai că veți primi diplome recunoscute la nivel internațional care vă pot îmbunătăți perspectivele de angajare în domeniul dorit, dar veți dobândi și cunoștințe practice folosind cele mai recente metode de predare.

La LINK Academy, cursurile de programare sunt adaptate nevoilor individuale ale participanților și permit învățarea în propriul ritm. Instructorii sunt aici pentru a oferi feedback personalizat și asistență pe tot parcursul procesului de învățare, ceea ce garantează că participanții vor dobândi cunoștințe și abilități valoroase care îi vor ajuta în cariera lor de programare.

Programele noastre de educație de un an de zlie, inclusiv cursurile de programare de la LINK Academy, vă oferă posibilitatea de a obține certificate prestigioase care sunt recunoscute în întreaga lume. Programul nostru vă permite să deveniți un expert certificat în tehnologiile Microsoft, Adobe și Cambridge, precum și să obțineți certificări recunoscute internațional, precum ZEND PHP, Autodesk, Oracle, CompTIA, MMAD sau Cisco. Aceste certificate sunt valoroase atunci când căutați joburi de top, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să le obțineți.

În care loc v-ar plăcea cel mai mult să studiați programarea?

Având în vedere selecția bogată de locuri frumoase din orașul Iași, ar fi păcat să urmați cursuri în săli de clasă închise pentru domeniul pe care îl agreați. LINK Academy oferă o platformă Distance Learning care vă permite să participați la cursuri din orice locație. Datorită acestui lucru, puteți bea cafea lângă Piața Unirii sau, după cumpărături, în Palas Iași și, în același timp, cu ajutorul laptopului sau al tabletei să vă dezvoltați abilitățile și vă îndepliniți ambițiile, fără a părăsi propria zonă de confort.

Dacă nu sunteți un fan al cursurilor online, oferim o metodă tradițională de predare la clasă pentru participanții care preferă acest mod de a învăța. Cursurile noastre sunt susținute în săli de clasă și săli de curs moderne, echipate cu tehnologie și infrastructură avansată pentru a oferi cea mai bună experiență de învățare și pentru a face noi conexiuni profesionale, ceea ce este cheia pentru succesul în carieră.

Cursurile de programare sunt împărțite în 9 programe diferite de un an de zile

Astăzi, cele mai populare limbaje de programare includ JavaScript, Java, PHP și Python, fiecare cu propriile caracteristici și avantaje unice. Această selecție oferă o gamă largă de opțiuni care pot fi adaptate nevoilor voastre. Înțelegerea specificului fiecărui limbaj de programare vă poate ajuta să luați o decizie informată și să alegeți limbajul care se potrivește cel mai bine cerințelor voastre. În continuare, vom enumera caracteristicile cheie ale acestor limbaje, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Python

Python este un limbaj de programare popular datorită simplității și lizibilității codului. Este folosit în principal în domeniul învățării automate, al analizei datelor și al automatizării sarcinilor de rutină. În plus, Python oferă o mare varietate de module și framework-uri care fac acest limbaj ideal pentru munca avansată cu date și dezvoltarea inteligenței artificiale.

Programarea Python este o alegere populară printre experții care se ocupă cu dezvoltarea sistemelor inteligente și a analizei datelor, datorită ușurinței în utilizare și flexibilitate.

Lucrul în Python vi se pare o muncă grozavă? Vezi Python Development Program.

Java

Limbajul de programare Java este popular printre companiile mari de dezvoltare de aplicații software datorită aplicației sale extinse și capacității de a gestiona proiecte complexe. Dacă doriți să vă ocupați de dezvoltarea profesională de aplicații software, în special pentru companii mari, învățarea Java ar putea fi benefică pentru voi.

Limbajul de programare Java este cunoscut pentru fiabilitatea sa ridicată, flexibilitate și portabilitate, făcându-l o alegere populară pentru dezvoltarea de software. Fiabilitatea acestuia oferă siguranță și reduce riscul de erori, în timp ce flexibilitatea facilitează crearea eficientă a software-ului la un cost rezonabil. Limbajul de programare Java are, de asemenea, un spectru larg în aplicarea și dezvoltarea de aplicații mobile, jocuri și crearea de sisteme cloud-based, ceea ce îl face unul dintre cele mai importante limbaje de programare din prezent.

Vă atrage programarea software în limbajul Java? Vezi Java Development Program.

JavaScript

Cursul pentru limbajul de programare JavaScript este o alegere excelentă pentru oricine dorește să devină expert în dezvoltarea site-urilor front-end. În prezent, JavaScript este unul dintre cele mai populare limbaje de programare care se utilizează pentru a crea pagini web interactive și dinamice, făcându-l un instrument cheie în proiectele web moderne.

Integrarea limbajului JavaScript în framework-uri front-end populare, cum ar fi React și Angular, îl face indispensabil pentru dezvoltarea aplicațiilor web moderne. Pe lângă crearea de forme și animații interactive, acest limbaj de programare este folosit și pentru a crea aplicații web complexe care oferă o experiență bogată utilizatorilor.

Vi se pare interesant JavaScript? Vezi Frontend JavaScript Program.

PHP

Limbajul de programare PHP (Hypertext Preprocessor) este unul dintre cele mai populare limbaje de programare din industrie, folosit pentru programarea web pe server. PHP se integrează cu HTML și CSS pentru a crea aplicații web interactive și dinamice, în timp ce în combinație cu sisteme de gestionare a bazelor de date, cum ar fi MySQL, este folosit pentru a crea sisteme back-end puternice. Datorită prezenței sale în crearea de site-uri web, PHP este considerat un limbaj de programare esențial în programarea web modernă.

Dacă sunteți interesați să dezvoltați aplicații web complexe sau să gestionați conținut pe platforme CMS precum WordPress și Joomla, programarea PHP poate fi alegerea ideală pentru voi. PHP este folosit în programarea web pe partea de server în combinație cu HTML și CSS pentru a crea aplicații web interactive și dinamice, iar în combinație cu sisteme de gestionare a bazelor de date, cum ar fi MySQL, pentru a crea sisteme back-end puternice. Programatorii PHP sunt instruiți să lucreze atât în ​​front-end, cât și în back-end și pot fi numiți Full-Stack Web Developers.

Vă interesează PHP? Vezi PHP Web Development program.

Software Testing & QA

Procesul de asigurare a calității și testarea software-ului sunt esențiale pentru dezvoltarea software-ului, deoarece asigură faptul că produsul este de înaltă calitate și fiabilitate înainte de a fi lansat pe piață.

Testarea software-ului și asigurarea calității sunt esențiale pentru dezvoltarea produselor software care trebuie să îndeplinească standarde de calitate înalte înainte de a fi plasate pe piață. Procesul QA include planificarea, proiectarea, coordonarea și implementarea activităților care garantează că produsul va îndeplini specificațiile și standardele de calitate, în timp ce testarea software-ului include testarea funcționalității, performanței, securității și calității produsului înainte de a fi pus în funcțiune.

Vă interesează testarea de software? Vezi programul nostru Software Testing & QA.

Software Development

Programul de dezvoltare software învață toate fazele procesului de creare și întreținere a aplicațiilor software, de la faza inițială de planificare și design, la programare și testare, până la implementarea produsului finit. Participanții vor învăța cum să dezvolte aplicații de înaltă calitate, funcționale și care să răspundă nevoilor utilizatorilor.

Cursurile de dezvoltare software oferă participanților posibilitatea de a învăța despre diferite aspecte ale procesului de dezvoltare, inclusiv tehnologiile și instrumentele care sunt utilizate în industrie. Cursurile sunt adaptate pentru a dobândi abilități practice care sunt utile pentru dezvoltarea de software în lumea reală și se concentrează pe aplicarea acestor abilități în practică.

Vă interesează dezvoltarea de software? Vezi programul nostru Software Development.

Microsoft Web Apps Development

Dezvoltarea aplicațiilor web Microsoft reprezintă procesul de design și dezvoltare a aplicațiilor web folosind tehnologii și instrumente Microsoft, inclusiv limbaje de programare C#, SQL și JavaScript.

Programul educațional în domeniul tehnologiei Microsoft este special conceput pentru a familiariza participanții cu diverse instrumente și framework-uri pe care această companie le oferă pentru crearea de aplicații web care pot fi rulate în browsere web, precum și pentru aplicații hibride. Acest program este axat pe dobândirea de abilități practice în utilizarea tehnologiilor Microsoft pentru a dezvolta aplicații web de înaltă calitate, permițând participanților să devină experți în acest domeniu.

Dacă vă interesează acest domneiu, vedeți programul nostru Microsoft Web Apps Development.

Microsoft Development

Microsoft oferă o gamă largă de instrumente și cadre care permit programatorilor să creeze diferite tipuri de aplicații software, inclusiv aplicații desktop, mobile, cloud-based și aplicații web.

Acest program acoperă toate aspectele dezvoltării software, inclusiv metodologia, proiectarea, gestionarea calității, ergonomia și ingineria sistemelor. Scopul programului este de a instrui participanții pentru o abordare sistematică și controlată a dezvoltării software, folosind planuri și metodologii clar definite care combină disciplinele de calcul, management, management de proiect, ergonomie și inginerie de sistem.

Vă interesează dezvoltarea de aplicații Microsoft? Vezi programul nostru Microsoft Development.

Cum să vă înscrieți la cursurile de programare în Iași?

Înscrierea pentru programele noastre educaționale este ușoară. Puteți completa o cerere online prin acest link sau ne puteți contacta telefonic la numerele +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610. Angajații noștri sunt disponibili de luni până vineri de la 08:00 la 20:00 și vă vor ajuta cu tot ce aveți nevoie.

Unul dintre consilierii noștri vă va contacta după ce vă înscrieți, pentru a continua înregistrarea. În timpul acestei conversații, veți avea ocazia să vă prezentați informațiile personale, interesele și obiectivele legate de formarea ulterioară. Acest schimb ne va permite să vă oferim asistență personalizată adecvată.

Perioada de înscriere este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Datorită numărului mare de înscrieri, vă recomandăm să alegeți un program care se potrivește nevoilor și obiectivelor voastre din domeniul de programare. Dacă doriți să dobândiți cunoștințe și abilități care vă vor ajuta să găsiți un job bine plătit, aceasta este oportunitatea potrivită pentru voi și nu trebuie să o ratați.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Recompensăm participanții care sunt motivați și pregătiți să-și îmbunătățească cunoștințele. Aveți la dispoziție două opțiuni de formare: tradițională, prin participarea la cursuri în clasă, sau online, prin platforma noastră de e-learning. Ambele opțiuni oferă o pregătire de înaltă calitate, care se poate măsura cu standardele universităților de top din întreaga lume.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.*
preţ integral 12 rate 17 rate
şcolarizare online 1699 2500 146 113
mod tradiţional de şcolarizare 1749 2500 150 116

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»