Cursuri de programare în Constanța

Cursurile de programare de un an de zile sunt o alegere ideală pentru participanții din Constanța care doresc să avanseze în carieră și să dobândească noi abilități în tehnologie. 

Cursurile noastre de programare combină cunoștințele teoretice cu exerciții practice, în care folosim cele mai noi metode și tehnologii de predare. Această abordare permite participanților să dobândească cunoștințe și abilități relevante pentru cariera lor, toate fără a fi nevoiți să părăsească Constanța.

Participanții la LINK Academy își pot ajusta ritmul de învățare la nevoile lor individuale, ceea ce permite o abordare flexibilă a învățării. Coordonatorii noștri sunt acolo pentru a oferi suport și feedback personalizat pe tot parcursul procesului de învățare, asigurându-se că participanții dobândesc cunoștințele și abilitățile relevante necesare pentru o carieră în programare.

Programele noastre educaționale durează un an de zile și oferă participanților noștri șansa de a obține certificate prestigioase în tehnologii precum Microsoft, Adobe și Cambridge, precum și alte certificate recunoscute la nivel internațional, inclusiv CompTIA, Autodesk, Oracle, ZEND PHPCisco sau MMAD. Aceste certificări joacă un rol important în obținerea de locuri de muncă bine plătite în industria IT.

Urmăriți cursurile de programare din orice loc din Constanța!

La LINK Academy, nu trebuie să fiți prezent fizic într-un singur loc pentru a dobândi cunoștințe și abilități în programare. Platforma noastră Distance Learning vă permite să participați la cursuri din orice locație și în orice moment, oferindu-vă flexibilitate și confort. Indiferent că stați într-o cafenea în apropiere de Piața Ovidiu sau vă odihniți pe plaja Modern, puteți accesa cursurile prin laptop sau tabletă și, în același timp, cu o conexiune la internet, sa vă dezvoltați abilitățile și să vă îndepliniți ambițiile.

La LINK Academy, oferim o abordare tradițională a învățării în clasă pentru cei care preferă acest mod de a învăța. Cursurile noastre sunt ținute în săli de clasă moderne, echipate cu cea mai nouă tehnologie și infrastructură, pentru a oferi o experiență de învățare superioară. Coordonatorii noștri dedicați oferă suport și asistență personalizate, iar participarea la cursuri vă permite, de asemenea, să cunoașteți alți experți din domeniul tehnologiei, ceea ce vă poate fi de mare ajutor în cariera voastră.

Cursurile de programare sunt împărțite în 9 programe diferite de un an de zile

Python, JavaScript, Java și PHP sunt printre cele mai căutate limbaje de programare în lumea afacerilor din prezent, iar fiecare dintre ele are caracteristici și avantaje specifice care îl fac ideal pentru diferite sarcini. Înțelegerea caracteristicilor unice ale fiecărui limbaj este cheia pentru a lua o decizie informată cu privire la limbajul care corespunde nevoilor și obiectivelor lor de programare.

Java

Limbajul de programare Java este la mare căutare în companiile mari, deoarece este capabil să gestioneze proiecte complexe și este aplicat în diverse câmpuri. Dacă doriți să vă ocupați profesional de dezvoltarea aplicațiilor de software, în special în organizațiile mari, învățarea limbajului de programare Java poate fi de o importanță mare pentru cariera și succesul vostru.

Limbajul de programare Java este unul dintre cele mai populare limbaje de programare din industria ingineriei software. Unul dintre principalele avantaje ale limbajului Java este fiabilitatea și portabilitatea sa ridicată, ceea ce îl face ideal pentru dezvoltarea de aplicații care necesită siguranță și un risc redus de erori de cod. În plus, Java oferă flexibilitate, eficiență și accesibilitate în crearea de software, făcându-l unul dintre limbajele cheie pentru dezvoltarea de aplicații mobile, jocuri și sisteme cloud-based.

Vă atrage programarea software în limbajul Java? Vezi Java Development Program.

JavaScript

Limbajul de programare JavaScript este din ce în ce mai popular în rândul programatorilor care doresc să dezvolte pagini web dinamice și interactive. Programarea JavaScript front-end este o abilitate cheie pentru crearea de proiecte web moderne și dezvoltarea site-urilor web front-end. Acest limbaj de programare are o utilizare pe scară largă și poate fi folosit pentru a dezvolta aplicații web, jocuri și multe alte produse software.

JavaScript a devenit un limbaj de programare cheie în dezvoltarea front-end a site-urilor web și a proiectelor datorită capacității sale de a se integra cu framework-uri front-end populare, cum ar fi React și Angular. Importanța sa se reflectă în faptul că este necesară pentru realizarea de aplicații web moderne și interactive, ceea ce îl face extrem de comun în programarea modernă.

Vi se pare interesant JavaScript? Vezi Frontend JavaScript Program.

Microsoft Web Apps Development

În procesul de dezvoltare a aplicațiilor web Microsoft, se aplică o serie de tehnologii și instrumente dezvoltate de Microsoft, cum ar fi limbajele de programare C#, SQL și JavaScript. Scopul acestui proces este de a crea aplicații web funcționale și de înaltă calitate, care sunt adaptate nevoilor clienților și utilizatorilor.

Programul de educație în domeniul tehnologiei Microsoft este conceput pentru a oferi o imagine atotcuprinzătoare a instrumentelor și framework-urilor Microsoft, care sunt esențiale pentru dezvoltarea aplicațiilor web și hibride. Accentul programului este pus pe dobândirea practică de abilități în utilizarea tehnologiilor Microsoft pentru a crea aplicații web de înaltă calitate.

Programul include diverse tehnologii și instrumente Microsoft, cum ar fi limbajele de programare C#, SQL și JavaScript.

Dacă vă interesează acest domeniu, vedeți programul nostru Microsoft Web Apps Development.

Python

Python este unul dintre cele mai utilizate limbaje de programare din prezent, datorită simplității și lizibilității codului său. Acest limbaj este din ce în ce mai folosit pentru automatizarea sarcinilor de rutină, precum și pentru analiza datelor și munca în domeniul de învățare automată. Suplimentar, Python oferă o selecție bogată de module și framework-uri, ceea ce îl fac ideal pentru lucrul avansat cu date și dezvoltarea inteligenței artificiale.

Un număr tot mai mare de experți în domeniul dezvoltării sistemelor inteligente și al analizei datelor recunosc programarea Python ca o alegere populară datorită simplității și flexibilității sale.

Lucrul în Python vi se pare o treabă grozavă? Vezi Python Development Program.

PHP

PHP este unul dintre limbajele cheie de programare din industria IT atunci când vine vorba de programarea web pe server. Cu un număr mare de instrumente și biblioteci disponibile, PHP oferă o modalitate eficientă de a crea și întreține site-uri web. Acest limbaj de programare poate fi ușor combinat cu alte tehnologii, inclusiv HTML, CSS și JavaScript, pentru a crea pagini web dinamice și interactive. De asemenea, PHP este adesea folosit în combinație cu sistemele de gestionare a bazelor de date, ceea ce permite accesul ușor la date cu un nivel ridicat de securitate.

Limbajul de programare PHP este foarte util pentru programatorii care se ocupă de dezvoltarea de aplicații web complexe și de gestionarea platformelor CMS, precum WordPress și Joomla. PHP este folosit pe partea de server a programării web pentru a construi aplicații web dinamice în combinație cu HTML și CSS, precum și pentru a construi sisteme back-end puternice folosind baze de date precum MySQL. Programatorii care sunt calificați în PHP și JavaScript sunt numiți Full-Stack Web Developers și sunt capabili să lucreze în ambele părți ale aplicațiilor web - atât front-end, cât și back-end.

Vă interesează PHP? Vezi programul nostru PHP Web Development.

Microsoft Development

Microsoft oferă programatorilor o mare varietate de instrumente și framework-uri pentru crearea diferitelor aplicații software, cum ar fi aplicații desktop, mobile, cloud-based și web. Toate aceste instrumente sunt concepute pentru a permite programatorilor să aleagă cea mai bună soluție pentru nevoile lor specifice și să dezvolte aplicații de înaltă calitate și funcționalitate.

Instrumentele Microsoft sunt flexibile și oferă diverse oportunități, ceea ce permite programatorilor să-și adapteze aplicațiile în funcție de nevoile clienților și ale piețelor.

Programul de dezvoltare software include toate fazele procesului de creare și întreținere a aplicațiilor software, și anume, planificare, design, programare, testare, implementare și întreținere. Scopul programului este ca participanții să dobândească cunoștințe practice și abilități necesare pentru crearea de aplicații software de înaltă calitate, funcționalitate și experiență de utilizator.

În cadrul acestui program sunt realizate și subiecte precum ingineria sistemelor, ergonomia și managementul proiectelor, ceea ce va permite participanților să lucreze la proiecte complexe și să înțeleagă interacțiunea dintre diferitele elemente ale sistemului.

Vă interesează dezvoltarea de aplicații Microsoft? Vezi programul nostru Microsoft Development.

Software Development

Programarea de software include toate fazele de dezvoltare și întreținere a aplicațiilor software, de la planificare și design, prin programare și testare, până la implementare.

Acest program include metode și tehnici de dezvoltare a software-ului, precum și diverse aspecte ale calității software-ului, inclusiv funcționalitatea, fiabilitatea și performanța. În timpul programului, participanții vor dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră de succes în dezvoltarea de software.

Participanților li se prezintă diversele tehnologii și instrumente care sunt utilizate în industria ingineriei software pentru a-i pregăti pentru o carieră de succes în acest domeniu.

Vă interesează dezvoltarea de software? Vezi programul nostru Software Development.

Software Testing & QA

În dezvoltarea de software, un pas cheie este procesul de asigurare a calității și testarea software-ului pentru a garanta fiabilitatea și calitatea acestuia înainte de a fi lansat pe piață.

În procesul de dezvoltare a produselor software, asigurarea calității și testarea sunt factori cheie care joacă un rol important în garantarea unui standard ridicat al produsului înainte de a fi lansat pe piață. Procesul de asigurare a calității include coordonarea, planificarea, proiectarea și implementarea activităților cu scopul de a îndeplini specificațiile și standardele de produs.

Pe de altă parte, testarea software-ului se concentrează pe verificarea funcționalității, performanței, siguranței și calității produsului înainte de utilizare. Acest proces este crucial pentru detectarea eventualelor defecte, îmbunătățirea calității produsului și asigurarea fiabilității sale ridicate.

Sunteți interesați de testarea software-ului? Vezi programul nostru Software Testing & QA.

Cum să vă înscrieți la cursurile de programare în Constanța?

Pentru cei interesați de programele noastre educaționale, procesul de înscriere este simplu și se poate face online prin acest link sau vă puteți adresa personalului nostru sunând la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610. Angajații noștri sunt disponibili de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00, și sunt pregătiți să ofere asistență în toate etapele procesului de înscriere.

După depunerea unei cereri online pentru programele noastre educaționale, unul dintre consilierii noștri vă va contacta pentru a vă înțelege mai bine obiectivele și așteptările și apoi va începe procesul de înregistrare. Prin această conversație, vă putem oferi suport personalizat care corespunde nevoilor și obiectivelor voastre.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Având în vedere nivelul ridicat de interes față de programele noastre de educație în domeniul de programare, vă recomandăm să luați în considerare cu atenție alegerea programului care corespunde cel mai bine nevoilor și obiectivelor voastre profesionale.

Programele noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să avansați în carieră și să obțineți cunoștințe și abilități valoroase care vă vor permite să excelați în domeniul vostru și să găsiți un loc de muncă bine plătit. Prin urmare, nu ratați această oportunitate unică de dezvoltare personală și profesională.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

În calitate de companie, considerăm că participanții motivați, care sunt pregătiți să investească efort și timp în îmbunătățirea cunoștințelor lor, merită o pregătire de calitate care să-i ajute să obțină succes în cariera. Oferta noastră de formare include instruire tradițională care se desfășoară în clasă, precum și instruirea online disponibilă prin platforma noastră de e-learning.

Fiecare curs de formare este conceput cu atenție pentru a oferi instruire de înaltă calitate, conform standardelor celor mai bune universități din lume

Puteți economisi până la 750 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.7.2024.*
preţ integral 12 rate 15 rate
şcolarizare online 1749 2500 154 136
mod tradiţional de şcolarizare 1849 2500 162 143

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»