Cursuri de programare în București

Dacă sunteți rezidenți în București și doriți să avansați în carieră adoptând noi abilități sau sunteți pasionați de tehnologie și visați să aveți un trai decent în timp ce desfășurați o meserie pe care o iubiți, atunci cursurile de programare din București sunt o alegere excelentă pentru voi.

LINK Academy, cu sediul în București, vă oferă educația care vă va permite nu numai să obțineți diplome recunoscute la nivel internațional, care vă vor ajuta semnificativ să vă găsiți jobul de vis, ci și să dobândiți cunoștințe practice prin aplicarea celor mai moderne metode de predare.

Chiar dacă sunteți liceeni și încă nu v-ați hotărât asupra drumului profesional sau sunteți studenți sau deja angajați, LINK Academy este o instituție care vă oferă o oportunitate de avansare în carieră și de îmbunătățire a abilităților de afaceri, indiferent de situația personală actuală.

O abordare de învățare personalizată este una dintre caracteristicile cheie ale cursurilor de programare LINK Academy. Designul acestora este direcționat pentru a satisface nevoile individuale ale elevilor, permițând participanților să învețe în propriul ritm și să primească feedback personalizat de la instructori cu experiență.

După finalizarea unuia dintre programele noastre de educație de un an de zile, printre care se află și cursurile de programare de la LINK Academy din București, veți avea ocazia să vă apropiați de joburi de top, deoarece veți putea deveni specialist certificat Microsoft, Adobe și Cambridge, iar de asemenea, veți putea obține certificări recunoscute internațional, precum Oracle, Autodesk, CompTIA, Cisco, MMAD sau ZEND PHP.

Doriți să urmați cursuri într-o sală de clasă sau să vă alegeți propria locație de studiu?

Dacă nu aveți posibilitatea să participați fizic la cursuri, puteți profita de platforma Distance Learning, care vă permite să participați la cursuri din orice locație. Fie că vă bucurați de o cafea după o plimbare prin Centrul Vechi sau după cumpărături în centrul comercial Promenada, cu LINK Academy și un laptop sau o tabletă vă puteți debloca întregul potențial și vă puteți realiza ambițiile cu încredere, toate acestea fără a vă părăsi zona de confort!

Dacă preferați modul tradițional de predare, vă stau la dispoziție sălile de clasă și de curs de la LINK Academy, care sunt dotate după cele mai înalte standarde, la adresa Str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, clădirea Excelsior, sector 1, București, 010016. Acest spațiu vă oferă posibilitatea de a socializa, de a face schimb de idei și de a planifica un viitor de succes cu colegii, permitându-vă să profitați din plin de toate beneficiile oferite de LINK Academy.

Cursuri de programare în București ca o cale către un viitor de succes

Java, JavaScript, Python și PHP sunt printre cele mai populare limbaje de programare din prezent, iar fiecare dintre acestea are propria sa aplicație specifică. Vom enumera în continuare caracteristicile lor cheie, astfel încât să puteți decide care dintre acestea se potrivește cel mai bine nevoilor voastre.

Python

Python este un limbaj de programare popular care se remarcă prin simplitate și lizibilitate. Acest limbaj de programare este utilizat în principal în domeniile învățării automate și analizei datelor, precum și pentru scriptarea și automatizarea sarcinilor repetitive. Datorită gamei sale largi de module și framework-uri, Python reprezintă un instrument puternic pentru dezvoltarea științei datelor și a inteligenței artificiale.

Dacă doriți să dezvoltați sisteme inteligente capabile de procesarea eficientă a informațiilor, atunci un curs de programare Python ar fi alegerea ideală pentru voi.

Vi se pare grozav să lucrați în Python? Vezi Python Development Program.

Java

Dacă tindeți serios să dezvoltați programe software care vor fi utilizate de companii mari și de succes, limbajul de programare Java ar putea fi o alegere excelentă pentru voi. Java este utilizat pe scară largă în dezvoltarea de software pentru întreprinderi mari și reprezintă unul dintre cele mai populare limbaje de programare din industrie.

Limbajul de programare Java este cunoscut pentru fiabilitatea sa, care asigură lucrul clar și sigur cu șanse mai mici de erori, flexibilitate care permite crearea eficientă a software-ului la prețuri accesibile și portabilitatea care permite procesarea codului pe diferite computere și sisteme. În plus, Java este utilizat în dezvoltarea de aplicații mobile, jocuri, precum și în crearea de sisteme cloud-based.

Vă atrage programarea software în Java? Vezi Java Development Program.

JavaScript

Dacă sunteți mai interesat de dezvoltarea de site-uri web decât de software, atunci urmați un curs în cel mai popular limbaj de programare - JavaScript. Acesta vă va permite să deveniți un profesionist în dezvoltarea de echipamente front-end ale siteurilor web. JavaScript este folosit pentru a crea pagini web interactive și dinamice, ceea ce îl face extrem de important pentru proiectele web moderne.

JavaScript este o parte esențială front-end frameworks, cum ar fi React și Angular, care sunt utilizate pe scară largă în construirea de aplicații web moderne. Folosind JavaScript, este posibil să creați forme interactive, animații și aplicații web complexe care oferă o experiență bogată pentru utilizator.

JavaScript vi se pare interesant? Vezi Frontend JavaScript Program.

PHP

Limbajul de programare PHP (Hypertext Preprocessor) este utilizat pe scară largă în programarea web pe partea de server. Acest limbaj de programare este folosit în combinație cu HTML și CSS pentru a crea aplicații web interactive și dinamice și în combinație cu sisteme de gestionare a bazelor de date, cum ar fi MySQL, pentru a crea sisteme back-end puternice. PHP reprezintă unul dintre cele mai populare limbaje de programare din industrie și este un instrument indispensabil în crearea de site-uri web.

Dacă sunteți interesați să creați rețele sociale, cum ar fi Facebook, YouTube, sau să gestionați conținut pe platforme CMS, precum WordPress și Joomla, precum și să vă construiți propriile platforme CMS, atunci programul nostru PHP de un an de zile ar putea fi o alegere excelentă pentru voi. Acest limbaj de programare este similar cu JavaScript, iar mulți programatori web care sunt familiarizați cu ambele limbi sunt cunoscuți ca Full-Stack Web Developers, deoarece sunt capabili să gestioneze dezvoltarea paginilor web atât în ​​front-end, cât și în back-end.

Vă interesează PHP? Vezi PHP Web Development program.

Software Testing & QA

Testarea software-ului (Software Testing) și asigurarea calității (Quality Assurance - QA) sunt componente cheie în procesul de dezvoltare a software-ului. Acestea sunt necesare pentru buna funcționare a software-ului și asigură calitatea și fiabilitatea ridicată a produsului înainte de a fi lansat pe piață.

Cursurile de testare software includ o familiarizare cu procesele de verificare și validare, cu care se asigură că software-ul îndeplinește cerințele specificate și nu prezintă defecte. La aceste cursuri se învață cum să testați software-ul în moduri diferite, folosind diferite tehnici de testare, precum și cum să utilizați diferite instrumente și tehnologii de testare a software-ului.

QA, pe de altă parte, este procesul prin care se asigură că procesul de dezvoltare a software-ului este de înaltă calitate.

Vă interesează testarea de software? Vezi programul nostru Software Testing & QA.

Software Development

Dezvoltarea software este procesul de design, creare și întreținere a aplicațiilor software. Cursurile din acest domeniu includ o gamă largă de activități, care încep cu faza de design a software-ului și se termină cu implementarea acestuia.

Aceste cursuri se concentrează pe introducerea participanților în diverse aspecte ale dezvoltării software, inclusiv diverse tehnologii, procese și instrumente, precum și pe dezvoltarea abilităților practice pentru dezvoltarea de software în lumea reală.

Vă interesează dezvoltarea de software? Vezi programul nostru Software Development.

Microsoft Web Apps Development

Dezvoltarea aplicațiilor web Microsoft reprezintă procesul de design și dezvoltare a aplicațiilor web folosind tehnologii și instrumente Microsoft, care includ limbajele de programare C#, SQL și JavaScript.

Microsoft oferă diverse instrumente și framework-uri care sunt menite pentru dezvoltarea aplicațiilor web care pot fi rulate în browsere web, precum și aplicații hibride. Acest program se concentrează pe furnizarea de abilități practice în utilizarea acestor instrumente și framework-uri pentru a dezvolta aplicații web de înaltă calitate.

Dacă vă interesează acest domeniu, vedeți programul nostru Microsoft Web Apps Development.

Microsoft Development

Microsoft oferă un set cuprinzător de instrumente și framework-uri care permit programatorilor să creeze diferite tipuri de aplicații software, inclusiv aplicații web, aplicații desktop, aplicații mobile și aplicații cloud-based.

Vă interesează dezvoltarea de aplicații Microsoft?? Vezi programul nostru Microsoft Development.

Cum să vă înscrieți la cursurile de programare în București?

Pentru a vă înscrie la academia noastră, vă rugăm să completați și să trimiteți cererea prin acest link sau să ne contactați telefonic la următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610, de luni până vineri de la 08:00 la 20:00.

După ce vă înregistrați, veți fi contactați de consilierul nostru pentru înregistrare. În timpul acestei conversații, pe lângă faptul că ne veți oferi informații despre voi, veți avea ocazia să vă exprimați interesul, ambițiile și dorințele de pregătire ulterioară, astfel încât să vă putem oferi un sprijin adecvat.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp

Perioada de înscrieri pentru programele noastre este în curs de desfășurare, așa că grăbiți-vă să decideți care este cel mai potrivit program pentru voi. Dacă sunteți în căutarea unui program cu cunoștințe practice concrete și pregătire de specialitate pentru munca la calculator, LINK Academy din București este cea mai bună alegere.

LINK Academy a câștigat deja încrederea multor cursanți din București. Dacă sunteți interesați să obțineți cunoștințe și abilități în domeniul programării, care vă vor oferi acces la joburi bine plătite, luați în considerare înscrierea într-un program de un an de zile. Verificați disponibilitatea programului pe tabelul nostru și înscrieți-vă imediat, deoarece locurile sunt limitate.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Scopul nostru este de a recompensa elevii care sunt pregătiți și hotărâți să-și îmbunătățească cunoștințele. Există două metode de învățare disponibile pe care le puteți alege: tradițională, prin prezență fizică în sala de clasă, sau online, printr-o platformă de studiu la distanță. Ambele metode respectă cele mai înalte standarde de calitate aplicate în primele cinci universități din lume.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.*
preţ integral 12 rate 17 rate
şcolarizare online 1699 2500 146 113
mod tradiţional de şcolarizare 1749 2500 150 116

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»