Cursuri de programare în Brașov

Cursurile de programare de la LINK Academy distribuite în programe de un an de zile oferă abilități participanților din Brașov care doresc să-și avanseze cariera și să dobândească noi abilități. Aceste programe sunt ideale pentru cei pasionați de tehnologie și cei caută locuri de muncă bine plătite în aceste domenii.

Veți obține diplome recunoscute la nivel internațional care vă vor îmbunătăți perspectivele de angajare în domeniul ales și veți dobândi, de asemenea, cunoștințe practice folosind cele mai recente metode de predare.

Cursurile de programare de la LINK Academy oferă o învățare flexibilă, adaptată nevoilor individuale ale participanților, ceea ce permite învățarea în propriul ritm. Coordonatorii oferă feedback personalizat și sprijin pe tot parcursul procesului de învățare, asigurându-se că participanții dobândesc cunoștințe și abilități relevante care îi vor ajuta în cariera lor în programare.

Programele noastre de educație de un an de zile oferă oportunitatea de a obține certificate prestigioase care sunt recunoscute la nivel mondial. Programul nostru vă permite să deveniți un expert certificat în tehnologiile Microsoft, Adobe și Cambridge, precum și să obțineți certificate recunoscute internațional, precum Autodesk, CompTIA, Oracle, ZEND PHP, MMAD sau Cisco. Aceste certificări pot fi cheia în căutarea locurilor de muncă de top, iar echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să atingeți acest obiectiv.

Programarea cursurilor în sala de clasă sau în mediul pe care îl doriți?

Nu trebuie să veniți tot timpul în același loc pentru a învăța programarea. La LINK Academy, oferim o platformă de studiu la distanță care vă permite să participați la cursuri din orice locație. Datorită acestui lucru, puteți bea cafea lângă Piața Sfatului sau după cumpărături în Coresi, în timp ce, cu ajutorul laptopului sau al tabletei, vă dezvoltați totodată abilitățile și vă îndepliniți ambițiile, fără a părăsi propria zonă de confort.

Dacă preferați modul tradițional de a învăța în clasă, LINK Academy oferă și această opțiune pentru participanții noștri. Cursurile noastre sunt ținute în săli de clasă și săli de curs moderne, echipate cu tehnologie și infrastructură avansată pentru a asigura cea mai bună experiență de învățare. Lectorii noștri vă vor oferi suport și asistență personalizate și veți avea, de asemenea, oportunitatea de a vă face noi cunoștințe profesionale, ceea ce este crucial pentru succesul în carieră.

Cursurile de programare sunt împărțite în 9 programe diferite de un an de zile

În prezent, Java, JavaScript, Python și PHP sunt printre cele mai populare limbaje de programare, fiecare având propriile caracteristici și avantaje specifice. Această alegere oferă participanților o gamă largă de opțiuni care pot fi adaptate nevoilor lor individuale. Înțelegerea unicității fiecărui limbaj de programare este cheia pentru a lua o decizie informată și pentru a alege limbajul care se potrivește cel mai bine cerințelor lor.

Mai jos, vom enumera caracteristicile cheie ale acestor limbi, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Python

Python este unul dintre cele mai populare limbaje de programare datorită simplității și lizibilității codului. Acest lucru îl face ideal pentru automatizarea sarcinilor de rutină, analiza datelor și lucrul în domeniul învățării mecanice. În plus, Python oferă o mare varietate de module și framework-uri care sunt foarte utile în munca avansată de date și dezvoltarea inteligenței artificiale.

Datorită ușurinței de utilizare și flexibilității sale, programarea Python este o alegere din ce în ce mai populară printre experții în domeniul dezvoltării sistemelor inteligente și al analizei datelor.

Lucrul în Python vi se pare o muncă grozavă? Vezi Python Development Program.

Java

În lumea afacerilor, limbajul de programare Java este foarte apreciat pentru capacitatea sa de a gestiona proiecte complexe și aplicarea sa largă în companii mari. Dacă intenționați să dezvoltați aplicații software la nivel profesional, în special pentru organizații mari, învățarea limbajului de programare Java ar putea fi cheia pentru voi.

Limbajul de programare Java este o alegere populară în lumea dezvoltării de software datorită fiabilității sale ridicate, flexibilității și portabilității. Datorită fiabilității sale, Java oferă siguranță și reduce riscul de erori, în timp ce flexibilitatea sa facilitează crearea eficientă de software la un cost rezonabil. Java este, de asemenea, folosit pentru a dezvolta aplicații mobile, jocuri și sisteme cloud-based, ceea ce îl face unul dintre cele mai importante limbaje de programare din lumea tehnologiei de astăzi.

Programarea software în limbajul Java vă atrage? Vezi Java Development Program.

JavaScript

Programul JavaScript Frontend este alegerea perfectă pentru cei care doresc să devină experți în dezvoltarea de site-uri web interactive și dinamice. JavaScript este unul dintre cele mai populare limbaje de programare în prezent și este folosit pentru a crea proiecte web moderne, făcându-l un instrument cheie pentru dezvoltarea site-ului front-end.

JavaScript este considerat un limbaj de programare cheie pentru dezvoltarea aplicațiilor web moderne, iar integrarea sa în framework-uri front-end populare precum React și Angular îl face esențial pentru crearea de pagini web interactive și dinamice.

JavaScript vi se pare interesant? Vezi Frontend JavaScript Program.

PHP

PHP (Hypertext Preprocessor) este unul dintre cele mai importante limbaje de programare din industria IT pentru programarea web pe server. PHP este încorporat în HTML și CSS pentru a permite crearea de aplicații web interactive și, atunci când este combinat cu sisteme de gestionare a bazelor de date, cum ar fi MySQL, poate fi folosit pentru a crea sisteme back-end puternice. Datorită aplicației sale extinse în crearea de site-uri web, PHP este un limbaj de programare indispensabil în programarea web modernă.

Limbajul de programare PHP este o alegere excelentă pentru cei implicați în dezvoltarea de aplicații web complexe și managementul conținutului pe platforme CMS precum WordPress și Joomla. PHP este folosit pe partea de server a programării web pentru a crea aplicații web interactive și dinamice în combinație cu HTML și CSS, în timp ce în combinație cu sistemele de gestionare a bazelor de date, cum ar fi MySQL, este folosit pentru a crea sisteme back-end puternice. Dezvoltatorii PHP sunt capabili să lucreze în ambele părți ale unei aplicații web - atât front-end, cât și back-end - și, ca atare, sunt numiți Full-Stack Web Developers.

Vă interesează PHP? Vezi PHP Web Development program.

Software Testing & QA

În dezvoltarea de software, procesul de asigurare a calității și testarea sunt necesare pentru a asigura calitatea și fiabilitatea înaltă a produsului înainte de a fi lansat pe piață.

În procesul de dezvoltare a produselor software, asigurarea calității și testarea software-ului sunt cheia pentru a se asigura că produsul îndeplinește standarde înalte înainte de a fi lansat pe piață. Procesul de asigurare a calității include planificarea, proiectarea, coordonarea și implementarea activităților pentru a garanta că produsul îndeplinește specificațiile și standardele de calitate. Pe de altă parte, testarea software-ului include verificarea funcționalității, performanței, securității și calității produsului înainte de a fi lansat pentru utilizare.

Vă interesează testarea software? Vezi programul nostru Software Testing & QA.

Software Development

Programul de dezvoltare software include toate fazele procesului de creare și întreținere a aplicațiilor software, începând cu planificarea și proiectarea, prin programare și testare și până la implementare. Prin acest program, participanții se vor familiariza cu conceptele de calitate software și vor învăța cum să dezvolte aplicații care să răspundă nevoilor utilizatorilor și standardelor de calitate înalte.

Cursurile de dezvoltare software sunt concepute pentru a oferi participanților o introducere în diferitele etape ale procesului de dezvoltare, precum și a tehnologiilor și instrumentelor utilizate în industrie. Aceste cursuri se concentrează pe dobândirea de abilități practice relevante pentru dezvoltarea de software în lumea reală și oferă oportunitatea de a pune aceste abilități în practică.

Vă interesează dezvoltarea software? Vezi programul nostru Software Development.

Microsoft Web Apps Development

Procesul de dezvoltare a aplicațiilor web Microsoft presupune utilizarea tehnologiilor și instrumentelor Microsoft, cum ar fi limbajele de programare C#, SQL și JavaScript, pentru a proiecta și dezvolta aplicații web.

Programul de educație în domeniul tehnologiilor Microsoft este special conceput pentru a oferi participanților o perspectivă detaliată asupra diferitelor instrumente și cadre pe care această companie le oferă pentru crearea de aplicații web și aplicații hibride. Programul se concentrează pe dezvoltarea abilităților practice pentru utilizarea tehnologiilor Microsoft în crearea de aplicații web de înaltă calitate, care vor permite participanților să devină experți în acest domeniu.

Dacă vă interesează acest domeniu, vedeți programul nostru Microsoft Web Apps Development.

Microsoft Development

Microsoft oferă o varietate de instrumente și cadre care sunt utile programatorilor în crearea de aplicații desktop, mobile, cloud-based și web. Aceste instrumente și framework-uri sunt concepute pentru a oferi o varietate de opțiuni pentru dezvoltarea aplicațiilor software care satisfac nevoile specifice ale utilizatorilor.

Un program de dezvoltare software include toate fazele procesului de dezvoltare, inclusiv planificarea, proiectarea, programarea, testarea, implementarea și întreținerea. Scopul principal al programului este ca participanții să dobândească cunoștințe practice și abilități necesare dezvoltării aplicațiilor software folosind o metodologie care garantează calitatea, funcționalitatea și satisfacția utilizatorilor. De asemenea, programul oferă participanților cunoștințe de inginerie de sisteme, ergonomie și management de proiect, astfel încât să fie capabili să lucreze la proiecte complexe și dinamice.

Vă interesează dezvoltarea de aplicații Microsoft? Vezi programul nostru Microsoft Development.

Cum sa vă înscrieți la cursurile de programare în Brașov?

Dacă sunteți interesați de programele noastre educaționale, procedura de aplicare este simplă. Puteți să vă înscrieți online prin acest link sau ne puteți contacta telefonic la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610. Angajații noștri sunt disponibili de luni până vineri de la ora 08:00 la 20:00 și sunt pregătiți să vă ajute în orice pas al procesului de înscriere.

După ce completați cererea online, unul dintre consilierii noștri vă va contacta pentru a începe procesul de înregistrare. În timpul acestei conversații, veți avea ocazia să vă împărtășiți informațiile personale, interesele și obiectivele legate de educația voastră ulterioară. Această conversație ne permite să vă oferim asistență personalizată, adaptată cât mai mult posibil la propriile voastre aspirații.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Deoarece avem un număr mare de înscrieri pentru programele noastre educaționale, vă recomandăm să luați în considerare cu atenție și să alegeți programul care se potrivește cel mai bine nevoilor și obiectivelor voastre și în domeniul de programare. Dacă doriți să dobândiți cunoștințe și abilități care vă vor ajuta să vă găsiți un loc de muncă bine plătit, nu ar trebui să ratați această oportunitate.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Premiile sunt destinate cursanților care sunt motivați și doresc să-și îmbunătățească cunoștințele. Avem două opțiuni de instruire: tradițională, la clasă, și online, prin platforma noastră de e-learning. Ambele opțiuni oferă un nivel înalt de pregătire care este aliniat cu standardele celor mai bune universități din lume.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.*
preţ integral 12 rate 17 rate
şcolarizare online 1699 2500 146 113
mod tradiţional de şcolarizare 1749 2500 150 116

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»