Modelarea 3ds Max

Descrierea cursului

În cadrul cursului Modelarea 3d Max, se analizează instrumentele de bază pentru crearea modelelor de spaţiu în programul Autodesk 3ds Max. Cursantul se familiarizează cu aspectul interfeţei utilizator, precum şi cu diferite palete în care sunt aranjate instrumentele pentru modelarea obiectelor şi a scenelor. Pe lângă aceasta, cursantul se familiarizează cu subnivelurile geometrice ale obiectelor, dar şi cu diferite instrumente specifice acestor niveluri. Prin intermediul acestui curs, se analizează operarea cu obiectele 2D şi 3D, care ajută la crearea obiectelor şi a spaţiilor dorite. Prin exersarea realizării modelului, vom vedea cum prin combinarea instrumentelor învăţate se creează diferite modele de spaţiu şi scene.

Obiectivul cursului

Obiectivul cursului este utilizarea funcţională de către cursanți a programului Autodesk 3ds Max. Pe lângă aceasta, cursanţii vor învăţa cum să folosească instrumentele de bază cu ajutorul cărora se pot crea atât modele simple, cât şi complexe, cum se lucrează cu camerele, cu bazele animaţiei şi cum se transformă soluţia de design în model 3D. Cu alte cuvinte, obiectivul cursului este familiarizarea cursantului cu principiile de bază ale modelării poligonale, aşadar, lucrul cu obiectele de tip spline cu care creăm desene de la care putem obţine mai târziu o geometrie mai complexă.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.