Webinar gratuit

Webinar gratuit: Cum să te faci remarcat de angajatorul din industria IT

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul Cum să te faci remarcat de angajatorul din industria IT, disponibil exclusiv online din 29 iulie 2020, ora 18:00.

Descrierea seminarului:

În cadrul webinarului s-au discutat următoarele:

  • Care sunt elementele esențiale ale unui CV profesional? Care sunt cele mai frecvente greșeli  întâlnite într-un CV? 
  • Cum te poate ajuta profilul de Linkedin să fii vizibil pentru angajator și cum să găsești jobul potrivit prin intermediul acestei platforme profesionale?
  • Care este mentalitatea candidatului de succes?
  • Ce înseamnă o strategie eficientă de căutare a jobului?

Despre trainer:

Liliana Păduraru este Career Coach și HR Consultant. Are experiență îndelungată în domeniul resurselor umane, lucrând atât în companii internaționale, cât și în agenții de recrutare importante. Crede cu tărie în potențialul uman și consideră că fiecare persoană are posibilitatea să își descopere resursele interioare, pentru a avea o viață împlinită și o carieră de succes. Mai multe detalii despre trainer găsiți aici, în profilul LinkedIn.

Unde și când: Webinar online, prin Hangouts Meetup.

Data și ora: 29.07.2020, ora 18:00.

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.