Lucrarea finală pentru Print & Graphic Design

Unul din principalii factori în căutarea unui job în domeniul designului este crearea unui portofoliu de calitate, care reprezintă lucrarea voastră finală, vă va separa de concurență și vă va prezenta în cea mai bună lumină. Având în vedere că în domeniul designului trebuie să le dovediți angajatorilor în mod constant creativitatea, primul vostru pas în această direcție va fi tocmai crearea lucrării finale, respectiv a portofoliului.

Când creați lucrarea finală, este important să fiți atenți la câteva etape care vă vor fi prezentate în acest curs. 

Puteți prezenta lucrarea finală unui client sau angajator ca portofoliu propriu și fără a vă citi CV-ul. 

Realizând lucrarea finală la LINK Academy, veți învăța tot ce vă trebuie astfel încât, în viitorul apropiat, tocmai datorită acestei combinații de lucrări, să vă începeți o carieră de succes.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Print & Graphic Design.

Descrierea cursului și scopul cursului

Cursul Lucrarea finală pentru programul Print&Graphic Design din cadrul departamentului Design și multimedia adună toate cunoștințele dobândite la LINK Academy într-un proiect final. La acest curs, participantul va putea să aleagă una din temele oferite, pe baza căreia va face lucrarea finală. Temele sunt din cadrul domeniilor abordate în acest an de zile de studiu. La curs se pot folosi toate programele de calculator pe care participantul a avut ocazia să le studieze într-un an de zile.

Scopul cursului Lucrarea finală la programul Print&Graphic Design este să demonstreze cunoștințele și abilitățile asimilate la LINK Academy, cu care participantul obține dreptul de a dobândi certificatul LINK Academy. Se presupune că participantul își demonstrează sieși și altora că a asimilat cu succes cunoștințele necesare și că a dobândit abilitățile prevăzute în planul și programa de școlarizare

Cursul Lucrare finale – Print & Graphic Design vă răspunde la întrebări:

1. Care este scopul cursului Lucrare finală?

Obiectivul proiectului final este să vă pregătiți singuri lucrarea finală, care include toate domeniile acoperite de programa școlară. Luând în considerare toate cunoștințele și abilitățile de lucru pe calculator dobândite la LINK Academy în cadrul departamentului Design și multimedia, cursanții au oportunitatea să arate în cadrul lucrării finale tot ce au învățat în ultimul an. 

2. Cum veți lucra la Lucrare finală?

La cursul Lucrare finală, utilizatorii trebuie, în primul rând, să-și demonstreze cunoștințele și abilitățile dobândite după un an de studiu la LINK Academy. Principiul de elaborare a lucrării finale este foarte simplu. Mai întâi, cursantul își alege tema, dar are la dispoziție și posibilitatea de a propune singur o temă în funcție de interesele sale. Apoi, cu ajutorul procesului de design și al programelor de calculator (lucrarea finală se poate face în programele Autodesk și Adobe) pe care le-a studiat la LINK Academy în ultimul an de zile, va crea designul și îl va pregăti pentru tipar. Cursanții tradiționali vor prezenta lucrarea finală în fața unei comisii, iar cei online o vor trimite coordonatorului cursului. 

3. De ce trebuie să faceți lucrarea finală?

De fapt, lucrarea finală reunește toate cunoștințele și abilitățile necesare dobândite la LINK Academy. De-a lungul unui an de zile în cadrul departamentului Design și multimedia, cursanții și-au perfecționat cunoștințele și au dobândit altele noi în domeniul proiectării, dar și abilități de lucru în câteva programe de calculator cu care combină, printr-un proces creativ atotcuprinzător, toate aceste cunoștințe și abilități și își pregătesc lucrarea finală. Lucrarea finală este predată sub formă de proiect final cu scopul de a demonstra noile cunoștințe și abilități. În curs se pot folosi toate programele de calculator pe care cursantul a avut ocazia să le învețe într-un an de școlarizare, cu accent special pe pachetul de programare Adobe necesar lucrului în domeniul designului grafic și multimedia. 

Cursul Lucrarea finală pentru Print & Graphic Design

Planul și programa cursului

Modulul 1 – Lucrarea finală

  • Alegerea temei finale și elaborarea Lucrării finale 

Software necesare și condiții tehnice

Pregătirea Lucrării finale necesită un procesor mai bun, o hartă grafică, precum și un monitor cu rezoluție înaltă. Este nevoie de mai multă memorie de lucru (minim 2 GB RAM, dar se recomandă chiar și 4 GB).

Cunoștințe necesare

Este nevoie de cunoștințe și experiență de lucru în programele Adobe standard (în primul rând Adobe Illustrator și Photoshop), dar în funcție de tema aleasă. Trebuie cunoscute etapele pregătirii pentru tipar, abilitățile de designer, experiența în desen, precum și toate cunoștințele pe care participantul le-a dobândit într-un an de școlarizare la LINK Academy. 

Competențe

Modul 1 – Lucrarea finală 

  • Lucrul individual la proiect în câmpul Print & Grafic Design
  • Capacitatea de a folosi programele Adobe
  • Capacitatea de elaborare a unui proiect de design de calitate

Lucrarea finală pentru Print & Graphic Design

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te