Cursuri de programare în Cluj

Cursurile de programare LINK Academy organizate în programe de un an de zile sunt destinate participanților din Cluj care doresc să avanseze în carieră și să dobândească noi competențe. Programele sunt concepute pentru pasionații de tehnologie care doresc să se califice pentru locuri de muncă bine plătite în acest domeniu. 

Programele noastre sunt concepute pentru a combina cunoștințele teoretice cu exerciții practice de programare, folosind cele mai noi metode și tehnologii de predare. Această abordare permite participanților să dobândească cunoștințe și abilități relevante pentru cariera lor fără a fi nevoiți să părăsească Clujul!

LINK Academy oferă cursuri de programare cu o metodă de învățare flexibilă care se adaptează nevoilor individuale ale participanților, permițându-le să învețe în propriul ritm. Coordonatorii noștri oferă feedback și suport personalizat pe tot parcursul procesului de învățare, garantând că participanții vor dobândi cunoștințe și abilități relevante care vor fi utile în cariera lor de programare.

Programele noastre de educație durează un an și oferă participanților posibilitatea de a obține certificate recunoscute în tehnologii precum Microsoft, Adobe și Cambridge, precum și alte certificate recunoscute la nivel internațional, inclusiv  AutodeskCompTIAOracle, MMAD, Cisco sau ZEND PHP. Aceste certificări sunt esențiale pentru a găsi locuri de muncă bine plătite, iar echipa noastră de consilieri vă va ajuta să vă atingeți obiectivele în domeniul tehnologiei.

Programarea cursurilor în sala de clasă sau în mediul dorit?

La LINK Academy, nu trebuie să fiți prezenți fizic într-un singur loc pentru a dobândi cunoștințe și abilități în programare. Platforma noastră Distance Learning vă permite să participați la cursuri din orice locație și în orice moment, oferindu-vă flexibilitate și confort. Indiferent că stați într-o cafenea de lângă Piața Avram Iancu sau vă relaxați într-o altă cafenea după cumpărături în VIVO!, puteți accesa cursurile prin laptop sau tabletă în timp ce vă dezvoltați abilitățile și vă îndepliniți ambițiile.

Dacă preferați abordarea tradițională a învățării la clasă, la LINK Academy vă oferim și posibilitatea de a urma cursuri în săli de clasă moderne dotate cu cea mai recentă tehnologie și infrastructură care oferă o experiență de învățare superioară. Coordonatorii noștri sunt dedicați să ofere suport și asistență personalizată și, de asemenea, vă vor ajuta să stabiliți noi contacte profesionale, care sunt de o esențială importanță pentru cariera voastră.

Cursurile de programare sunt împărțite în 9 programe diferite de un an de zile

Python, JavaScript, Java și PHP sunt în prezent printre cele mai populare limbaje de programare și fiecare are propriile caracteristici și beneficii specifice. Participanții noștri au posibilitatea de a alege și adapta programul la nevoile lor individuale. Înțelegerea caracteristicilor unice ale fiecărui limbaj de programare este cheia pentru a lua o decizie informată și pentru a alege limbajul care se potrivește cel mai bine cerințelor lor.

PHP

PHP este unul dintre cele mai importante limbaje de programare din industria IT pentru programarea web pe server, cu un număr mare de instrumente și biblioteci care facilitează dezvoltarea și întreținerea site-urilor web. PHP poate fi integrat cu ușurință cu alte tehnologii, cum ar fi HTML, CSS și JavaScript, pentru a crea pagini web dinamice și interactive. În plus, PHP este adesea folosit împreună cu sistemele de gestionare a bazelor de date, permițând acces rapid și sigur la date.

Limbajul de programare PHP reprezintă o alegere ideală pentru programatorii care se ocupă de dezvoltarea de aplicații web complexe și gestionarea conținutului pe platforme CMS, precum WordPress și Joomla. PHP este folosit pe partea de server a programării web pentru a crea aplicații web interactive și dinamice în combinație cu HTML și CSS, iar cu utilizarea bazelor de date, precum MySQL, este folosit pentru a crea sisteme back-end puternice.

Programatorii PHP care sunt, de asemenea, calificați în JavaScript sunt numiți Full-Stack Web Developers și sunt capabili să lucreze în ambele părți ale unei aplicații web - atât front-end, cât și back-end.

Vă interesează PHP-ului? Vezi PHP Web Development program.

Python

Datorită simplității și lizibilității codului, Python este unul dintre cele mai populare limbaje de programare. Acest limbaj de programare este ideal pentru automatizarea sarcinilor de rutină, analiza datelor și lucrul în domeniul învățării automate. În plus, Python oferă o mare varietate de module și framework-uri care sunt extrem de utile în munca avansată cu date și dezvoltarea inteligenței artificiale.

Programarea Python devine o alegere din ce în ce mai populară printre experții în domeniul dezvoltării sistemelor inteligente și al analizei datelor datorită ușurinței sale de utilizare și flexibilității.

Munca în Python vi se pare o treabă grozavă? Vezi Python Development Program.

JavaScript

Limbajul de programare JavaScript este din ce în ce mai popular în rândul dezvoltatorilor care doresc să dezvolte pagini web dinamice și interactive. Programarea JavaScript front-end este o abilitate cheie pentru crearea de proiecte web moderne și dezvoltarea site-urilor web front-end. Acest limbaj de programare este utilizat pe scară largă și poate fi folosit pentru a dezvolta aplicații web, jocuri și multe alte produse software.

Integrarea JavaScript în framework-uri front-end populare, cum ar fi React și Angular, îl face indispensabil pentru construirea de aplicații web moderne și interactive. Prin urmare, JavaScript este considerat un limbaj de programare cheie în dezvoltarea părților front-end ale site-urilor web și proiectelor.

Vi se pare interesant JavaScript? Vezi Frontend JavaScript Program.

Microsoft Web Apps Development

În procesul de dezvoltare a aplicațiilor web Microsoft se utilizează diverse tehnologii și instrumente Microsoft, cum ar fi limbaje de programare C#, SQL și JavaScript, pentru a crea aplicații web funcționale și de calitate.

Programul de educare în domeniul tehnologiei Microsoft este conceput cu atenție pentru a oferi participanților o privire de ansamblu cuprinzătoare asupra instrumentelor și framework-urilor Microsoft utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web și hibride. Accentul programului este pus pe dobândirea practică a abilităților în utilizarea tehnologiilor Microsoft pentru a crea aplicații web de înaltă calitate, care vor permite participanților să devină experți în acest domeniu.

Dacă vă interesează acest domeniu, vedeți Microsoft Web Apps Development.

Java

În companiile mari, limbajul de programare Java este foarte apreciat pentru capacitatea sa de a face față proiectelor complexe și este aplicat în diverse domenii. Dacă intenționați să vă ocupați de aplicații software profesional, în special în organizațiile mari, învățarea limbajului de programare Java poate fi esențială pentru succesul vostru.

Limbajul de programare Java este considerat unul dintre cele mai populare limbaje de programare din industria ingineriei software datorită fiabilității, portabilității și flexibilității sale ridicate. Datorită fiabilității sale, Java oferă siguranță și reduce riscul erorilor de programare, în timp ce flexibilitatea permite crearea de software eficientă la un cost rezonabil. În plus, Java este folosit pentru dezvoltarea de aplicații mobile, jocuri și sisteme cloud-based, ceea ce îl face unul dintre limbajele de programare esențiale în lumea modernă a tehnologiei.

Programarea software în programul Java vă atrage? Vezi Java Development Program.

Microsoft Development

Suita de instrumente și framework-uri Microsoft oferă dezvoltatorilor o varietate de opțiuni pentru construirea unei varietăți de aplicații software, inclusiv aplicații desktop, mobile, cloud-based și web. Aceste instrumente și framework-uri sunt proiectate cu atenție pentru a permite programatorilor să găsească cea mai bună soluție pentru nevoile lor specifice și să dezvolte aplicații care îndeplinesc standarde înalte de calitate și funcționalitate.

Programul de dezvoltare software include toate fazele procesului de creare și întreținere a aplicațiilor software, care include planificarea, proiectarea, programarea, testarea, implementarea și întreținerea. Scopul acestui program este ca participanții să dobândească cunoștințe practice și abilități necesare pentru crearea de aplicații software care garantează un nivel ridicat de calitate, funcționalitate și satisfacție a utilizatorilor.

În plus, programul include subiecte precum ingineria sistemelor, ergonomia și managementul proiectelor, astfel încât participanții să poată lucra la proiecte complexe și dinamice.

Vă interesează dezvoltarea aplicației Microsoft? Vezi Microsoft Development.

Software Testing & QA

Pentru a asigura calitatea și fiabilitatea înaltă a produselor înainte de a fi lansate pe piață, procesul de asigurare a calității și testarea sunt necesare în dezvoltarea de software.

În dezvoltarea produselor software, asigurarea calității și testarea joacă un rol-cheie în asigurarea unui standard ridicat al produsului înainte de a fi lansat pe piață. Procesul de asigurare a calității include planificarea, proiectarea, coordonarea și implementarea activităților cu scopul de a îndeplinii specificațiile produsului și calității. Testarea software-ului se referă la verificarea funcționalității, performanței, siguranței și calității unui produs înainte de a fi pus în utilizare. Acest proces este important pentru detectarea și înlăturarea posibilelor defecte și pentru îmbunătățirea calității produsului.

Vă interesează testarea software? Vezi Software Testing & QA.

Software Development

Programul de dezvoltare software include toate fazele procesului de creare și întreținere a aplicațiilor software, începând de la planificare și design, până la programare și testare și până la implementare. Prin acest program, participanții vor dobândi cunoștințe despre metodele și tehnicile de dezvoltare software, precum și despre diferitele aspecte ale calității software-ului, inclusiv funcționalitatea, fiabilitatea și performanța.

Cursurile din cadrul programului de dezvoltare software sunt concepute pentru a oferi participanților o înțelegere aprofundată a diferitelor etape ale procesului de dezvoltare, precum și pentru a le prezenta în tehnologiile și instrumentele necesare în industrie.

Vă interesează dezvoltarea software? Vezi Software Development.

Cum să vă înscrieți la cursul de programare în Cluj?

Dacă sunteți interesați de programele noastre educaționale, procesul de înscriere este simplu și puteți să vă înscrieți online prin acest link sau să contactați angajații noștri telefonic la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau + 40 (74) 9161 610. Angajații noștri sunt disponibili de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00 și sunt pregătiți să vă ajute în toate etapele procesului de înscriere.

După ce completați cererea online pentru programele noastre de educație, unul dintre consilierii noștri vă va contacta pentru a începe procesul de înregistrare. În timpul acestei conversații, vă vom oferi oportunitatea de a vă împărtăși informațiile personale, interesele și obiectivele legate de educația voastră ulterioară. Această conversație este cheia pentru a oferi suport personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor voastre individuale.

Perioada de înscrieri este în curs – asigurați-vă locul din timp!

Având în vedere numărul mare de înscrieri pe care le primim pentru programele noastre educaționale, vă sfătuim să luați în considerare cu atenție programul care se va potrivi cel mai bine nevoilor și obiectivelor voastre în domeniul de programare. Dacă doriți să avansați în carieră și să obțineți cunoștințe și abilități care vă vor ajuta să găsiți un loc de muncă bine plătit, aceasta este o oportunitate pe care nu trebuie să o ratați.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Credem că participanții motivați, care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele, merită un premiu. Oferim două tipuri de instruire: tradițională, care se desfășoară în sala de clasă, și online, disponibilă prin platforma noastră de e-learning. Toate cursurile sunt concepute pentru a oferi instruire de înaltă calitate, care este aliniată cu standardele celor mai bune universități din lume.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.*
preţ integral 12 rate 16 rate
şcolarizare online 1699 2500 150 124
mod tradiţional de şcolarizare 1799 2500 158 131

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»