Introduction to Video Production

Descrierea cursului

Cursul Introduction to Video Production conţine lecţii cu ajutorul cărora cursantul se va familiariza cu principiile de bază ale creaţiei unei lucrări video. Se va familiariza cu înregistrările şi cu rolul lor în crearea filmului sau a emisiunilor TV, de la idee până la producţia finală. 

Cursantul se va familiariza cu principala tehnologie de întregistrare şi montaj, cu formatele şi procesul muncii. Cursul reprezintă baza pentru înţelegerea procesului şi a condiţiilor tehnologice care permit crearea unei lucrări de film sau de televiziune.

Obiectivul cursului

Scopul cursului este de a-i ajuta pe cursanţi să înţeleagă procesul de lucru în studiourile de televiziune sau de film şi să poată să comunice individual cu ceilalţi membri din lanţul producţiei de lucrări video. Cursul oferă cursanţilor o înţelegere deplină a tuturor elementelor cuprinse în producţia filmului sau a emisiunilor TV.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.