Cursul Adobe Acrobat XI Pro

Adobe Acrobat XI Pro este unul dintre cele mai importante programe ale companiei Adobe, care le oferă utilizatorilor posibilitatea să vizualizeze, creeze, editeze și printeze documentele în format PDF (Portable Document Format).

Pentru utilizatorii care se întâlnesc pentru prima oară cu acest program este important de menționat că Acrobat este disponibil în 3 versiuni de bază: Acrobat Standard, Acrobat Pro și Acrobat Pro Extended, precum și că vă oferă mult mai multe funcții decât deschiderea în sine și vizualizarea PDF-urilor. În versiunea Acrobat Pro, de care se va ocupa acest curs, puteți adăuga obiecte 3D în documente PDF, animații flash, precum și alte elemente interactive diferite.

În afară de asta, odată ce ați învățat să lucrați în acest program, veți fi pregătiți să creați documente PDF noi, precum și să combinați diverse feluri de documente în aceste fișiere. În plus, veți fi pregătiți să setați parole de securitate pentru ca accesarea documentelor PDF să fie interzisă tuturora.

De asemenea, tipărirea, editarea și introducerea semnăturii digitale în PDF va deveni o parte din tehnica pe care o stăpâniți excelent. Pe durata cursului veți dobândi și cunoștințe pe care le puteți folosi pentru a lăsa diverse comentarii în documentele PDF și astfel să avansați în comunicarea online cu clienții. Cursul Adobe Acrobat XI Pro este studiat în programele Print & Graphic Design și New Media Design, ceea ce înseamnă că, prin asimilarea cunoștințelor menționate veți face un pas înainte spre una dintre cele mai plătite profesii în domeniul IT. 

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: New Media Design şi Print & Graphic Design.

Descrierea și scopul cursului Adobe Acrobat XI Pro

Participanții acestui curs vor avea ocazia să stăpânească toate funcționalitățile oferite de programul Adobe Acrobat XI Pro. Vă veți familiariza cu mediul de lucru a acestui program și veți învăța cum să vă descurcați, cum să îl adaptați nevoilor dumneavoastră, să creați, să ștergeți și să mutați paginile și să editați conținutul acestor pagini în cadrul documentelor PDF.

Cursul se va concentra în special pe pregătirea participanților pentru crearea documentelor PDF, pe securitate, forme, dar și pe alte setări în programul menționat. Studiul detaliat de lucru cu documentele PDF, în afară de crearea lor, presupune și modificarea, precum și legăturile dintre fișierele create în alte formate.

Cursul complet este împărțit în două module, adică unitați tematice care vă vor introduce treptat în toate abilitățile necesare pentru a lucra în programul Adobe Acrobat XI Pro. Prima parte a cursului se va ocupa de elementele fundamentale de lucru în acest program și cu această ocazie vă veți familiariza cu interfața acestuia. În continuarea cursului vă așteaptă lecțiile care vă vor oferi o imagine detaliată despre crearea documentului PDF propriu-zis și editarea paginilor acestuia.

În urma asimilării cunoștințelor de bază, vă așteaptă cea de-a doua unitate tematică, care vă va prezenta tehnici de lucru mai complexe în programul Adobe Acrobat XI Pro. Prima dintre opțiunile avansate de care vă veți ocupa se referă la editarea conținutului din documentul PDF. Apoi urmează lecția care are scopul de a vă pregăti pentru lucru cu elementele interactive, iar apoi cursurile dedicate creării portofoliului și  documentelor PDF prin combinarea documentelor de formate diferite.

Coordonatorii acreditați care în spatele lor au o experiență de ani de zile în acest program, vă vor transmite și abilitățile pentru crearea formularelor PDF, precum și cunoștințele necesare pentru vizualizarea și comentarea documentelor în formatul menționat. În ultimele două capitole, cursul se va ocupa cu asigurarea securității documentelor PDF și cu pregătirea lor pentru printare.

Scopul cursului este ca fiecare participant, după finalizarea eficientă a cursurilor, să obțină o perspectivă asupra importanței documentelor PDF, a formatului care în zilele de astăzi este unul dintre cele mai răspândite în industria tipografică și în schimbul de documente electronice. După finalizarea cursului, participanții vor stăpâni abilități cu ajutorul cărora vor putea gestiona documentele PDF. În plus, participanții vor putea crea pe cont propriu un PDF din documente de formate diferite, precum și să le transforme în formulare electronice pentru a le proteja și a le împărți cu alți colegi, prieteni și clienți.

Cursul Adobe Acrobat XI Pro

Planul și programa cursului:

1. Bazele programului Adobe Acrobat XI Pro

  • Familiarizarea cu interfața de utilizare a programului
  • Editarea paginilor în documentul PDF
  • Crearea documentelor PDF din Microsoft Office și alte aplicații

2. Familiarizarea cu opțiunile avansate de utilizare pentru lucrul în Adobe Acrobat XI Pro 

  • Editarea conținutului aflat în documentele PDF
  • Lucrul cu elementele interactive și familiarizarea cu termenii Link & Button
  • Crearea portofoliului și a documentelor PDF prin combinarea documentelor în formate diferite
  • Cum se creează formularele PDF
  • Revizuirea și comentarea documentelor PDF
  • Familiarizarea cu funcțiile care asigură securitatea documentelor PDF
  • Pregătirea pentru printare a documentelor PDF

Cursul Adobe Acrobat XI Pro

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te