Lucrarea finală pentru Web Design

Unul din principalii factori în căutarea unui job în domeniul designului este crearea unui portofoliu de calitate, care reprezintă lucrarea voastră finală, vă va separa de concurență și vă va prezenta în cea mai bună lumină. Având în vedere că în domeniul designului trebuie să le dovediți angajatorilor în mod constant creativitatea, primul vostru pas în această direcție va fi tocmai crearea lucrării finale, respectiv a portofoliului.

Când creați lucrarea finală, este important să fiți atenți la câteva etape care vă vor fi prezentate în acest curs. 

Puteți prezenta lucrarea finală unui client sau angajator ca portofoliu propriu și fără a vă citi CV-ul. 

Realizând lucrarea finală la LINK Academy, veți învăța tot ce vă trebuie astfel încât, în viitorul apropiat, tocmai datorită acestei combinații de lucrări, să vă începeți o carieră de succes.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Web Design.

Descrierea cursului și scopul cursului

Cursul Lucrarea finală la programul Web Design reunește toate cunoștințele dobândite la LINK Academy într-un singur proiect final. Aici cursantul își va crea propriul portofoliu de lucrări pe care le-a finalizat în timpul școlarizării. Opțional, cursanții pot adăuga și lucrări pe care le-au făcut în privat, dacă au. În curs se pot utiliza toate programele de computer pe care cursantul a avut ocazia să le învețe în timpul școlarizării.

Scopul cursului Lucrarea finală la programul Web Design este să demonstreze cunoștințele acumulate și abilitățile dobândite la LINK Academy, care oferă cursantului dreptul la certificatul LINK Academy. Cursantul trebuie să își demonstreze lui însuși și celorlalți că a acumulat cu succes cunoștințele necesare și că a dobândit abilitățile planificate în planul și programa departamentului pe care l-a ales la LINK Academy pentru a deveni un web designer certificat.

Curs Lucrare finală – Web Design vă răspunde la întrebări:

1. Care este scopul cursului Lucrare finală?

Obiectivul proiectului final este să vă faceți singuri Lucrarea finală care va cuprinde toate domeniile parcurse prevăzute în programa școlară.

Pentru cursanții care frecventează cursurile în mod tradițional

După finalizarea lucrării și acordul din partea mentorului, se organizează susținerea lucrării finale în fața comisiei.

Pentru cursanții care frecventează cursurile online

Cursanții online își vor termina lucrările finale în cadrul taskului care va fi verificat de către mentor, respectiv coordonatorul cursului.

Toate cunoștințele și abilitățile de lucru pe calculator dobândite la LINK Academy în cadrul departamentului Web Design de cursanți în ultimul an, vor fi demonstrate în cadrul lucrării finale. Realizarea proiectului este obligatorie atât pentru cursanții tradiționali, cât și pentru cei online.

2. Cum veți lucra la Lucrare finală?

Principiul de elaborare a lucrării finale este foarte simplu. Mai întâi, cursantul trebuie să-și facă un plan de muncă și să creeze designul vizual al portofoliului. Poate să înceapă de la o schiță pe hârtie, apoi să treacă imediat la codarea site-ului și forma vizuală, sau să înceapă să lucreze la aspectul concret pe care îl va face în Illustrator sau Photoshop. Apoi, va putea să folosească toate aceste elemente la realizarea site-ului. Aceste două metode pot fi combinate. Cursantul va aduna apoi toate lucrările necesare pe care le va implementa pe portofoliul de pe site și le va pregăti pentru prezentarea pentru web, ceea ce presupune lucrul în programul Photoshop. Apoi, aplicând procesul și programele de design studiate la LINK Academy în ultimul an, va crea designul și va coda portofoliul web cu lucrările sale. În final, va trimite la verificat arhiva RAR care conține folderul root complet cu toate fișierele relevante (HTML și CSS, imagini, video, PDF… tot ce a linkuit în HTML).

3. De ce trebuie să faceți lucrarea finală?

De fapt, lucrarea finală reunește toate cunoștințele și abilitățile necesare dobândite la LINK Academy. De-a lungul unui an de zile în cadrul departamentului Web Design, cursanții își perfecționează și dobândesc cunoștințe în domeniul proiectării web a conținutului, dar și abilități de lucru în mai multe programe de calculator prin intermediul cărora, printr-un proces creativ atotcuprinzător, combină toate aceste cunoștințe și abilități și pregătesc lucrarea finală. Lucrarea finală este predată sub formă de proiect final cu scopul de a demonstra noile cunoștințe și abilități. În curs se pot folosi toate programele de calculator pe care cursantul a avut ocazia să le învețe într-un an de școlarizare, cu accent special pe programul Dreamweaver, în care se codează și se stilizează site-ul web. Ca instrumente auxiliare poate să folosească Photoshop și Illustrator.

Cursul Lucrarea finală pentru Web Design

Planul și programa cursului

Modulul 1 – Lucrarea finală

  • Ce este portofoliul
  • Portofoliul cu cele mai bune lucrări pe care le-ați creat în timpul școlarizării la LINK Academy

Software necesare și condiții tehnice

Întocmirea Lucrării finale necesită un procesor cât mai bun, o placă grafică și un monitor cu rezoluție mare. Este necesară o memorie de lucru disponibilă suficientă (minimum 2 GB RAM - se recomandă chiar și 4 GB).

Cunoștințe necesare

Este necesară experiența anterioară și cunoștințe de lucru în programele Adobe (Dreamweaver, opțional Illustrator și Photoshop). Pe lângă aceasta, e nevoie de experiență în design și de toate cunoștințele pe care cursantul le-a dobândit în ultimul an la LINK Academy.

Competențe

Modul 1 – Lucrarea finală

  • Munca independentă la un proiect din domeniul web designului
  • Capacitatea de a lucra cu programe Adobe

Lucrarea finală pentru Web Design

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te