Certificatul LINK Academy – dovada certă a cunoştinţelor dumneavoastră

Certificatul LINK Academy reprezintă confirmarea oficială a cunoştinţelor dumneavoastră şi un document recunoscut pe plan internaţional cu care vă veţi consolida poziţia pe piaţa muncii, vă veţi spori şansele de avansare în carieră şi vă veţi crea bazele pentru perfecţionarea pe mai departe.

image

În acord cu valoarea pe care o deţine acest certificat, începând cu anul 2014, pentru realizarea sa se folosesc cele mai înalte standarde internaţionale de protecţie şi securitate.

Rezultatul obţinut este un document care, prin combinarea diverselor tehnici de tipărire şi folosind elemente şi culori speciale, este foarte bine protejat împotriva falsificării şi, în acelaşi timp, este simplu de verificat cu ajutorul unui sistem special de verificareonline a certificatelor.

Certificatul LINK Academy are până la 8 nivele de securitate, ceea ce îl face unul dintre cele mai protejate certificate din lume.

slika

1. HÂRTIE PROTEJATĂslikaCertificatul pe care îl veţi primi după finalizarea cu succes a şcolarizării este tipărit pe hârtie de securitate colorată, cu filigran continuu. Aceleaşi elemente de securitate utilizate în procesul de producţie a certificatelor LINK Academy se folosesc şi la tipărirea banilor şi a documentelor de identitate.

2. PROTECŢIE CHIMICĂslikaÎn realizarea sa, fiecare certificat LINK Academy este securizat suplimentar printr-o protecţie chimică cu patru nivele: acizi, baze, solvenţi organici şi agenţi de oxidare. La atingerea cu oricare dintre aceste elemente, hârtia reacţionează clar, lăsând o amprentă de neşters, astfel încât conţinutul său este imposibil de modificat.

3. PROTECŢIE LA TIPĂRIREslikaDesignul de securitate cu elemente anti-copy şi cu linii guilloche asigură o protecţie de top împotriva copierii certificatelor şi a falsificării mecanice sau manuale.

4. NUMEROTARE DE SIGURANŢĂslikaNumărul unic de serie al fiecărui certificat este vizibil la lumina optimă în culoarea neagră, iar la lumina ultravioletă este fluorescent şi devine vizibil în culoarea verde.

5. FIRE UVslikaHârtia pe care este tipărit certificatul LINK Academy conţine două tipuri de fire UV de protecţie: vizibile - roşii, şi invizibile - care au culoarea galben şi albastru fluorescent sub lumina UV.

6. HOLOGRAMĂ SECURIZATĂslikaNPe hârtia pe care este tipărit certificatul este aplicat şi un fir de securitate cu hologramă, ce conţine logoul companiei LINK group poziţionat pe verticală. Holograma îşi schimbă culoarea şi designul în funcţie de unghiul din care este privită şi reprezintă o protecţie de top împotriva falsificării.

7. CULOARE INVIZIBILĂslikaAnumite părţi ale certificatului LINK Academy sunt tipărite cu o culoare invizibilă care devine vizibilă la lumina ultravioletă.

8. VERIFICAREA ONLINE A CERTIFICATULUIslikaValiditatea fiecărui certificat LINK Academy se poate confirma foarte simplu printr-un sistem specializat de verificare online a certificatelor, în cadrul căruia se păstrează evidenţa tuturor certificatelor noi emise de către LINK Academy.

Cu certificatul LINK Academy puteţi obține şi titluri profesionale industriale de la companii recunoscute pe plan mondial şi asociaţii IT specializate.

Concret, în afară de titlurile oferite de Cambridge University, în funcţie de departament, după susţinerea examenului obţineţi şi titluri oferite de către Microsoft, Zend, Adobe, CompTIA, Cisco, Oracle, Autodesk, Linux Professional Institute, IQN... În total vi se asigură 17 titluri de expert. Aflaţi ce diplome şi certificate mai puteţi obţine în urma şcolarizării la LINK Academy »

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te