SWOT Analysis

Descrierea cursului

La curs se studiază noțiunea de analiză SWOT ca metodă de planificare de marketing. Familiarizați-vă cu analiza mediului intern și extern și cu strategiile analizei SWOT. Prin exemple practice veți învăța să aplicați analizele SWOT în afacere. 

Scopul cursului

Scopul principal al cursului este să familiarizeze cursanții cu noțiunea de analiză SWOT. Aplicarea analizei pe produsele și serviciile companiei deschide calea către analiza situației curente a companiei pe piață și analiza resurselor companiei - așa-numita analiză de situație a companiei. Analiza SWOT este o metodă care permite definirea completă a afacerea în cadrul factorilor care au cel mai mare impact. 

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Content & SEO ManagerWeb Project Manager & Data AnalystSocial Media, Online PR & Community ManagerE-commerce Manager & EntrepreneurDigital Marketing Planner & Account Manager.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.